به گزارش خبرآنلاین، درست در بحبوحه خبرهای تحریم ظریف از یک طرف و سوءاستفاده دلواپسان داخلی از این اتفاق، عکسی در فضای رسانه ای منتشر شد که موج حمایتی از ظریف را بیش از قبل کرد. سردار سلیمانی روز گذشته با حضور در ساختمان وزارت خارجه حمایت خود از وزیرخارجه در مقابل تحریم های آمریکا را اعلام کرد.
در همین راستا خبرانلاین با انتشار عکسی از این دیدار مهم نظر کاربرانش را درباره این قاب عکس دو نفره پرسید.
در میان نظرات به ثبت رسیده، برخی کاربران محترم این عکس را فصل الخطابی برای مخالفان دولت دانستند و برخی دیگر از آن به عنوان یک وحدت ملی یاد کردند.
در این میان برخی هم از تندروها بابت مخالفتهایشان با وزیر و اظهارنظرهایشان انتقاد کردند، مثلا فردی نوشته بود «پناهیان بهش میگه ابوموسی اشعری سردار سلیمانی میره دیدارش و ازش تقدیر میکنه. اصولگراها چه حرفی دارن؟» دیگری هم در جوابش نوشته بود: «موضوع اینه اصولگرایان هم یک دسته نیستن. یه سری ازشون کلا فقط خودشون رو قبول دارن و اگر از مثلهای خودشون استفاده کنیم میشه بهشون گفت خوارج.» یک نفر هم با کنایه نوشته بود: «...کیهان کجایی.. پایداری کجایی... دقیقا کجایی...»
البته در میان نظرها، خط و نشان کشیدنهای جناحی هم کم نبود. مثلا علی عبدیپور یکی از کاربران خبرآنلاین نوشته بود: «دلواپسان لطفا ساکت بشید بعد از این دیدار سردار سلیمانی تکلیف همهتون رو مشخص کرد.» شمس تبریزی هم که تقریبا از کاربران پایه ثابت نظرخواهیهای خبرآنلاین است در جواب علی نوشته بود: «سردار سلیمانی مقام نظامی مملکت هستن و تکلیف شان با افراد معمولی مثل من فرق میکنه. لطفا برای ما تعیین تکلیف نکنید.»
پای گاندو هم به میان آمد
در میان اظهارنظرها نکته جالب اشاره برخی از کاربران به انتقاد سردار سلیمانی به سریال گاندو بود. سریالی که روایتیهایی خلاف واقع را به وزیر خارجه نسبت داده بود. البته فردی هم درجواب نوشته بود: «آره اینو اصلاحطلبها گفتن که کاملا دورغه ..گاندو عالی بود خیلی از مردم دوست داشتن» دیگری هم در جواب نوشت: «دکتر از کجا آوردی که اصلاح طلبها گفتن؟ پس چرا تکذیب نکردن؟ رهبری هم از ظریف حمایت کرد در مقابل گاندو اونم اصلاح طلبا گفتن؟» خلاصه که بحث درباره گاندو حسابی بالا گرفت.
وحدت قدرت نرم و سخت
برخی از این عکس به یاد وحدت افتاده بودند موضوعی که در کامنت حسین اکبریپور مشهود بود. او نوشته بود: «بنام خدا و با سلام تصویر میتواند این مفهوم را داشته باشد که قدرت نرم (دیپلماسی) و قدرت سخت (اقتدار نظامی) دو لبه قیچی پیشرفت و اقتدار نظام هستند. وقتی اطلاعات کمی از پشت پرده وقایع داریم در قضاوتهایمان تعجیل نکنیم.»
یک کار بر دیگر نوشته بود: «بهترین زمان ملاقات در شرایطی که آمریکا از تمام ظرفیتهایش برای تروریسم اقتصادی استفاده نموده است.» نصر اصفهانی هم نوشت: هر دو از سرداران نظام در دو جبهه صداقت و راستی را ثابت کردند ما به چنین سربازانی افتخار میکنیم.
محمد هم نوشت: «تا قدرت موشک پشتت نباشه دیپلماسی و مذاکره معنی نداره! این عکس هم دقیقا لزوم در کنار هم بودن موشک و دیپلماسی رو به موازات هم نشون میده».
اما مطلب را با آنچه علی یارندی نوشته بود به پایان میبریم؛ او نوشته بود: «نشانه اتحاد ملی ما در برابر بیگانگان است... دیگر هیچ کس نمی تواند چه در داخل و چه در خارج ارکان مستحکم اتحاد ما را بلرزاند ... درود خداوند بر این دلیران ایران زمین ... خداوند پشت و پناهشان باشد ...»
۲۷۲۱۶