چون در شرایط کنونی اسمم برای هدایت تیم ملی مطرح شده است برخی‌ها به من انتقاد می‌کنند و می گویند که قلعه‌نویی با هر تیم تنها یک بار قهرمان می‌شود

امیر قلعه‌نویی پس از برتری یک بر صفر برابر پاس همدان در کنفرانس خبری حاضر شد و در خصوص شرایط بازی گفت:« بازی خوبی بود و با وجود اینکه 3 بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشتیم، اما نتیجه خوبی کسب کردیم. پاسی‌ها در نیمه دوم به گونه‌ای بازی کردند که مجبور شدیم دفاعی بازی کنیم.»


قلعه‌نویی این را می گوید و ادامه می دهد:« چون در شرایط کنونی اسمم برای هدایت تیم ملی مطرح شده است برخی‌ها به من انتقاد می‌کنند و می گویند که قلعه‌نویی با هر تیم تنها یک بار قهرمان می‌شود؛ ابن در حالی است که هم‌اکنون یک بازی عقب افتاده در لیگ داریم و می‌توانیم با ادامه این روند یک بار دیگر قهرمان لیگ شویم.»

وی در مورد شرایط تیم ملی فوتبال ایران گفت:« من عضو کمیته فنی هستم و در جلسه این کمیته اعلام کردم که برای خروج وضعیت تیم ملی از این شرایط باید دست به دست هم بدهیم. فوتبال ایران از نظرسخت‌افزاری مشکل دارد و این مشکل با حضور مربیان بزرگ خارجی برطرف نخواهد شد.»

سرمربی سپاهان اصفهان در خصوص بازی هفته آینده برابر استقلال تهران گفت:« همیشه بازی برابر تیم‌های استقلال و پرسپولیس سخت است، اما فرقی با سایر بازی‌های لیگ نمی‌‌کند. خط حمله تیم ما عملکرد بسیار مطلوبی داشته است و از آنها راضی هستم.»

151 40

کد خبر 131206

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین