مرتضی تمدن استاندار تهران در گفت وگو با"خبر" موارد زیر را مطرح کرد:
*من معتقدم بخشی از آن ها (اصولگرایان مجلس) نه تنها بر مبنای اصولگرایی رفتار نمی کنند بلکه مبنای رفتار آن ها امیال و اهداف شخصی است و بر همین اساس نیز مسائلی درست کرده و دامن می زنند. اصولا این ها نمی توانند داعیه داشته باشند که از نگاه اصولگرایی این موضوعات را مطرح می کنند. این ها بیشتر بر اساس میل و رای و منافع شخصی رفتار می کنند.
*باید ببینیم اوقات آنها در کجا تلخ شده و از چه ناراحت هستند. در واقع در چه بخشی ممکن است، چیزی را که می خواستند اجابت نشده و رای و نظری را که می خواستند تحمیل کنند، نتوانسته اند انجام دهند.این دولت متکی بر توده ها و اقشار وسیع و گسترده مردم است و رای و نظر یک اقلیت را بر منافع عموم مردم ترجیح نداده و نمی دهد.
* همه انتقادشان (نمایندگان)نمی تواند مبنا و ریشه ای در بحث اصولگرایی داشته باشد. می تواند مبنا و نزاع شخصی باشد که شامل حال یک نفر یا چند نفر شود.
*اگر در بطن صحبت ها و نوع نگاه این ها در آنجایی که دولت را به نقد می کشنددقت می کنید می بینید که تمام نقادان دولت از این جنس نیستند. در بین نقادان دولت افرادی هستند که موجودیت و حرکت این دولت را کاملا قبول دارند و روی یک مسئله ویژه نظر کارشناسی دارند که خلاف نظر دولت است. این ها به نظر ما افرادی هستند که حرف و رای ایشان کاملا می تواند برای رشد و شکوفایی کشور موثر باشد.
*اینکه گفته می شود برخی از نمایندگان شاخص و سرشناس اصولگرا در مجلس مخالف دولت هستند،اصلا ما نباید از این کلمه استفاده کنیم. این ها افرادی هستند که تابع رای و نظر شخصی خودشانند. لجاجت و بعضی کینه توزی های شخصی مبنای اظهار نظر این ها است. به نظر من اصلا نباید با اینکه این افرد از موضع اصولگرایی با دولت سر نزاع دارند و یا از موضع اصولگرایی با دولت سر دعوا دارند مطرح و مردم را به اشتباه انداخت.
*باید ریشه یابی و کنجکاوی کنید و به بطن موضوعات بروید و بفهمید که ناراحتی این افراد از کجا است و مبنای این همه لجاجت و تهمتی که مرتب نثار دولت می کنند چیست. این افراد از کجا آسیب دیده و منافعشان از کدام بخش ضربه خورده است؟ از کجا موقعیت و جایگاه این افراد ممکن است، به دلیل شبهاتی که در خواسته هایشان بوده نادیده گرفته شده باشد.
*این افراد بر اساس این مسئله حق دارند که ناراحت باشد. فراوانند افرادی که به دلیل شیوه و عملکرد این دولت جایگاه، پست، موقعیت و منافعشان را از دست داده اند و امروز در پوستین موجهی حالا یا نام اصولگرا یا هر چیزی مشابه دیگری خودشان را پناه کرده و با این مسئله مخالفت می کنند.
* دولتی که اهداف و برنامه هایش معطوف به توده های مردم و منافع عمومی کشور و مصلحت نظام است و یا دولتی که مال یک گروه و باند و یک دسته خاصی است و منافع و امیال و خواسته هایشان هم معطوف به یک جریان خاص است. کدام یک را مردم مطرح می کنند.
*از نظر من اگر دوباره همین فردا صندوق آرا را بیاورید و رای گیری کنید و میزان مقبولیت آقای احمدی نژاد را در معرض آرای عمومی قرار دهید بدون تردید آرای وی قطعا بیشتر از آرای انتخابات سال 88 به خواهد بود. برای اینکه مردم تجسمی را که از یک دولت معتقد به مبانی و ارزش هاست را مشاهده وباور کرده اند و می گویند که یک رییس جمهور و مجموعه ای آمده اند که دعوای آنها برای منافع و امیال شخصی و مال اندوزی و ثروت اندوزی نیست.
متن کامل مصاحبه را اینجا بخوانید.
نظر شما