بحث چالشی موافقان و مخالفان حشمت فردوس

کاربران خبرآنلاین بحثی چالشی درباره بدآموزی‌های رفتار و کردار شخصیت حشمت فردوس در سریال «ستایش» داشتند اما کفه ترازو موافقان و مخالفان بر هم سنگینی نکرد و تعداد یکسانی داشتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فصل سوم سریال «ستایش» به کارگردانی سعید سلطانی که این شب‌ها روی آنتن شبکه سه سیما رفته است، به یکی از موضوعات مورد توجه مخاطبان تلویزیون بدل شده است و اخبار و حواشی آن واکنش‌های متعددی را به همراه داشته و دارد. شاهد مثال این امر هم نظرات کاربران درباره مطلبی است که با عنوان بدآموزی‌های حشمت فردوس در سریال «ستایش» در خبرآنلاین امروز (سه شنبه ۳۰ مهر) منتشر شد.

آنچه در این مطلب به آن اشاره شد و بحث چالشی را میان کاربران به راه انداخت، بدآموزی داشتن رفتار و سکنات شخصیت حشمت فردوس با بازی داریوش ارجمند بود که خارج از عرف و اخلاق تعریف شده در جامعه است.

برآورد نظرات کاربران به نحوی بود که کفه ترازو به سمت موافقان یا مخالفان این اظهارنظر سنگینی نمی‌کرد و در واقع تعداد هر دو گروه یکسان بود، برخی این مسئله را ضروریت پردازش داستان دانستند و معتقد بودند که برای شکل‌گیری قصه و درام نیاز است. مانند کاربر بی‌نامی که نوشت: «... باید شخصیت‌سازی کنه تا جذاب بشه...» یا مخاطب دیگری که در رد بدآموزی ها اینطور نظر خود را بیان کرد: «به نظر من همین رفتارش هست ک حشمت فردوس را خاص و جذاب کرده.»

مجید هم نظر خود را اینچنین نوشت: «خب فیلمه دیگه! خوبی و بدی رو کنار هم نشون میده تا آموزنده باشه. قرار نیست همه رفتارهای این آدم درست باشه. نمیشه که اخلاقیات و صاف کرد تو چشم بیننده. مگه برنامه زلال احکامه؟

در مقابل این گروه تعدادی از مخاطبان معتقد بودند سریال به شدت دارای نقاط منفی اخلاقی و بدآموزی است و این مسئله از حد معمول فراتر رفته است، به عنوان نمونه کاربری نوشت: «درحال حاضر هم خیلی بدآموزی داره و هم فوق العاده سطح پایین ساخته شده. دلیلی نداره ما که بیننده هستیم همیشه تعریف و تمجید کنیم...»

یا مخاطب دیگری که نظرش را به این شکل بیان کرد: «آقا کلاً این سریال همش بی ملاحظه و بدآموزیه. فقط حشمت فردوس نیست.»، یکی دیگر از کاربران هم اینطور نوشت: «به نظر منم تمام این سریال پراز عقده، توهین، تحقیر، بدآموزی و کلاهبرداریه ...یعنی قشنگ راه‌وچاه همه کار بد رو به کسی که آمادگی روحیشو داشته باشه نشون میده ...همش تبلیغ خودخواهی، خودمختاری... و قتلو دارن نشون مردم میدن.»

مریم هم نوشت: «بسیار بدآموزی داره به خصوص ازدواج بدون رضایت خانواده‌ها و انقدر تصمیم‌های آنی...... ستایش اصلا روحیات نرمال نداره و چون سختی کشیده نباید اینقدر خودخواهانه تصمیم بگیره اول روحیات بچه‌هارو آماده می‌کرد.. من اصلاقبولش ندارم...... در ضمن کار مهدی مظفری کاملا اشتباهه..... مادرش بزرگش کرده زحمتشو کشیده الان اصلا اهمیت به نظرش نمیده... متأسفم برا تولید همچین سریالهایی....»

در این بین برخی از کاربران هم بودند که نظری مرتبط با اظهارنظری که در این مطلب طرح شده بود نداشتند اما مسایل جالب توجه و جذابی را مطرح کردند، مانند کاربری که نگاهی تخصصی به بازی داریوش ارجمند در نقش حشمت فردوس داشت و نوشت: «جدای از فیلمنامه، بازی داریوش ارجمند یک بازی «کنترل نشده» و «overactive» هست که در تلفیق با گریم نه چندان مناسب خیلی توی ذوق میزند.»

۲۴۱۲۴۳

کد خبر 1313295

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    4 0
    نویسنده سریال انگار موجود مریضیه .. مثلا در تمام قسمت ( عقد ستایش) هم هرجور شده میخواست ملتو ازار روحی بده با اون حرکات و انتظار و ورود مادر شوهر و حتی 2بار نه گفتن اون مادر که مثل اره روحو تیکه تیکه میکنه و دیر رسیدن دختر و گریه های پسر و صورت حشمت ..قبرستون ساخته وملت هم از این خودازاری هر روزه انگار خوشش میاد.. و هرروز در هر قسمت تکرار میشه سکانسهایی که تمومی نداره میشه گفت حتی در لحظات شاد و خوشی هم انگار همه میخوان سر قبرستون گریه کنن چه داستان چه بیننده این سریال ..سیاه ترین سریالیه که ساخته شده ..نیسنده باید لحظات چالش برانگیز بوجود بیاره نه مدام در حال سیخ فروکردن در چشم و مغزو روح مخاطب باشه ..تست روحی و سلامت روان از اینها بگیرن لطفا
  • AU ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    2 3
    رفتارهای حشمت فردوس انسان را عصبی می کند و بسیار زننده است . به ویژه سه حرکت و کلام که خیلی تکراری است ( ببین! افتاد! زکی!) البته نویسنده خواسته با رفتار لات منشانه او بازی را کامل کند و مسائلی را متأثر از آن در فیلم نامه بگنجاند که البته فکر می کنم خیلی آنرا غلیظ کرده . ستایش برعکس بسیار آرام و متین است و کاری که او کرده حق مسلم اوست چون چه دلیل دارد که یک زن جوان وقتی شرایط آنرا دارد و یک انسان بسیار معقول و با وجاهت با او قصد ازدواج دارد چنین تصمیم درست و به جایی را نگیرد که بقیه عمر خود را در نهایی بگذراند . آنهم زمانی که همه به دنبال سرنوشت خود رفته اند . ستایش ها زمانی را که باید صرف بچه ها کند ، در حد توانش کرده و همه انسانها این حق را دارند که ضمن در کنار بودن دیگران برای خودشان هم وقت بگذارند و برای دل خودش زندگی کند . این باید در جامعه ما فرهنگ سازی شود . نهادین گردد که زنان بیوه هم حق عاشق شدن و زندگی کردن مجدد مشترک را دارند .
  • شریعتی مقدم IR ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    1 1
    با سلام ،این سریال چیزی برای ارایه به مخاطب ندارد و فقط میخواهد برنامه تلویزیونی را پر کرده باشد .هیچ حریم و احترامی در سریال دیده نمیشود . بازیگرها اصلا دوست ندارند حتی در زمان خوشی هم به یگدیگر احترام بگذارند .و در انتها هم حتما تمامی بازیگرهای مجرد متاهل میشوند و عاملین قتل هم در قسمت پایانی هنگام خروج از کشور دستگیر میشوند .....ودیگر هیچ
  • عباس IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    2 3
    واقعا مشکل اساسی کشور گفتار ورفتار حشمت فردوس است؟چرا مشکلات اصلی مردم از قبیل گرانی وتورم را با سوژه کردن مسائل بی ارزش و غیر قابل بحث به حاشیه می برید؟
  • IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    4 1
    شخصیت حشمت فردوس بر خلاف ادعای نویسنده که میخواهد بگوید فردوس این قابلیت را دارد دوباره بلند شود ولی اینطور نشده است و کلا این شخصیت بعد از زمین خوردن خورد شده و در حد یک مرد خانه نشین شده است
  • قاسمی IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    0 0
    سریال ستایش یا هرسه سریال دیگر وقتی شخصیت سازی کرد و توجه عام را جلب کرد بعد از آن باید روی کارکرد آموزشی فیلم خیلی کارشود جا داشت به بیننده فرصت بیشتری داده می شود تازیرساخت های یک فرهنگ غلط که به زن اجازه نمیدهد به از فوت یا طلاق همسر به ازدواج دوم فکر کند جا داشت روی تفکرات غلط بازماندگان متوفی کاربیشتری انجام شود کار داشت روی خواستگار جدید و بستگان آن کاربیشتری انجام شود کار داشت روی بحث حقوقی وکالت پدر به پسر من باب آموزشی اطلاعات بیشتری در اختیار بیننده گذاشته می شد
  • IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
    1 1
    والا من سوالی دارم چجوری بدون ازمایش خون میرن محضر ؟؟
  • بهناز IR ۰۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
    1 0
    سلام. تفکّر بدون تعلیم و تربیت امکان پذیر نیست( استاد مطهری). لقمان را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت: از بی ادبان. به عقیده ی من لقمه ی جویده گذاشتن در دهان مخاطب است که بخواهند مستقیم و پوست کنده به او اخلاق آموخت، پس باید ضمن اینکه به سریال مینگرد ، در او حس جستجو و تفکر ایجاد کرد، اما عده ی محدودی به آن پی می برند که برایشان پرسش ایجاد می شود و باعث بحث و گفتگو خواهد شد و آنهایی که زمینه و خلّاقیّت دارند ، آماده برای سوژه هایی برتر و شایسته تر خواهند شد.

آخرین اخبار