جلوگیری از شفافیت مالی منجر به بروز فساد مالی می شود

رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان با بیان اینکه هدف حسابداری مبارزه با فساد مالی است، گفت: سیاسی نگاه کردن به حسابداری و جلوگیری از شفافیت مالی منجر به بروز فساد می شود.

به گزارش خبرآنلاین استان اصفهان، رضا صنعتی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برخی از افراد به حسابداری به شکل یک مسئله سیاسی نگاه می‌کنند و نمی‌خواهند گزارشات مالی شفاف شود و این در حالی است که اگر شفافیت مالی نباشد فساد پیش می‌آید.

وی با بیان اینکه مسیر شفافیت اقتصادی از کانال حسابداری می‌گذرد، ادامه داد: وضعیت بانک‌ها به خصوص در چند سال گذشته که گزارشات حسابرسی شده از آن‌ها استخراح شده است، نشان دهنده اشتباهاتی در این صورت‌های مالی است.

رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان با اشاره به اینکه دریافت واقعی مالیات نیازمند شفاف بودن صورت‌های مالی است، ابراز داشت: بانک‌ها در گذشته صورت‌های مالی صحیحی ارائه نکردند و مسئول این اتفاقات عمدتا افراد غیرحرفه‌ای و در سمت های فراتر از مدیریت اجرایی بوده اند.

وی با بیان اینکه سلامت اقتصادی جامعه وابسته به حسابداران است، گفت: همانطور که پزشکان بانی سلامت جسمی و روانی جامعه هستند، حسابداران نیز مسئول سلامت اقتصادی جامعه هستند.

صنعتی زاده با بیان اینکه رونق تولید در راستای شفافیت اقتصادی می تواند انجام شود، گفت: توسعه بازارهای پولی و اقتصاد دانش بنیان  نیز در گرو شفافیت اقتصادی است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر رفع کسری بودجه دولت از مسیرهایی مانند صندوق توسعه ملی، انتشار اوراق قرضه، فروش ارز و چاپ اسکناس انجام می شود که تورم زا است.

رئیس انجمن مدیران مالی اصفهان با بیان اینکه هدف حسابداری مبارزه با فساد مالی است، گفت: هرکجا اقتصاد دولتی وجود داشته باشد معمولا فساد نیز وجود دارد. البته در این سال‌ها خصوصی سازی‌هایی با بدترین شکل ممکن انجام شده است.

صنعتی زاده با بیان اینکه بر اساس آمار استخراج شده حسابداران یکی از بزرگترین جوامع حرفه‌ای دنیا هستند، ابراز داشت: در ایران نیز جامعه حسابداری کشور در تشکیل جوامعی مانند جامعه حسابداران رسمی، انجمن حسابداران خبره، انجمن مدیران مالی حرفه ای ایران، انمجن حسابرسان داخلی ایران، انجمن حسابداری ایران و انجمن‌های استانی و دانشگاهی نقش دارند.

وی با بیان اینکه درحال حاضر در کل کشور حدود ۴۵۰ هزار دانشجوی حسابداری در مقاطع مختلف تحصیلی در حال تحصیل هستند، بیان داشت: در ایران به طور تخمینی یک میلیون و ۷۰۰ نفر حسابدار فعال وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ هزار نفر در استان اصفهان به فعالیت می پردازند.

رئیس انجمن مدیران مالی با بیان اینکه استانداردهای حسابداری در ایران مطابق با استانداردهای بین المللی است، گفت: در ایران متوسط حق الزحمه حسابرس در سال ۱۳۹۷ برابر با ۴۴ هزار تومان بوده است که این مبلغ بر اساس شرایط آن دوره باید ۱۰۰ هزار تومان در روز می‌بود؛ درآمد کل حرفه در سال ۱۳۹۷ حدودا برابر ۸۷۵ میلیارد تومان بوده است.

گفتنی است همایش بزرگداشت روز حسابدار روز دوشنبه ۱۸ آذرماه از ساعت ۱۶ الی ۱۹ با رویکرد نقش حسابداران در شفاف سازی در محل نمایشگاه‌های بین المللی سیتی سنتر اصفهان و با سخنرانی سعید جمشیدی فرد، رئیس هئیت مدیره انجمن حسابداران کشور و سیامک قاسمی رئیس موسسه مطالعات بامداد با قدردانی از چهره‌های برتر این حوزه برگذار خواهد شد.

۴۶

کد خبر 1327651

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار