اجراهای ۱۵ میلیونی نوجوانی که در «عصر جدید» کشف شد

خراسان نوشت: ماجرا از زمانی آغاز شد که پارسا خائف برای دیده شدن استعدادش روی صحنه برنامه «عصر جدید» رفت. شاید بعد از بررسی نتیجه رقابت‌های این خواننده نوجوان در هر مرحله، به این نتیجه برسید که او راه را درست رفته و استعدادش واقعا کشف شده است.

پیش از استعدادیابی پارسا خائف نوجوان ۱۴ ساله اهل اردبیل روی صحنه برنامه تلویزیونی استعدادیابی پر سروصدای «عصر جدید» آمد. خواند، رای مثبت گرفت و با تشویق و تمجید و کف و هورا بدرقه شد. این روال ادامه پیدا کرد و کار به آرای مردمی رسید. او این مرحله را نیز به پشتوانه آرای بالای مردم پشت سر گذاشت و سر انجام با تعداد آرای حدودا شش میلیونی، نفر سوم فصل اول این برنامه اعلام و برنده جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی شد. تصمیم بر این شد که او تیتراژ یک برنامه را به عنوان هدیه دیگر خود بخواند که قرعه به نام برنامه استعدادیابی کارآفرینی «میدون» درآمد.

او در مصاحبه‌های خود گفته بود از ۹ سالگی به صورت حرفه‌ای کار خودش را آغاز کرده و بعد با تشویق اطرافیان در صدد ادامه آن برآمده است. جالب این که او در جشنواره «نوای خرم ۵» در بین تصنیف‌خوان‌ها رتبه اول را کسب کرد و در جشنواره موسیقی جوان سال ۹۷، موفق به کسب رتبه اول در بخش آواز ایرانی شد. با این همه، او با این تفکر که به اندازه کافی دیده نشده پا به میدان رقابت تلویزیونی گذاشت.

پارسا خائف بعد از اعلام نتایج برنامه استعدادیابی، دست به انتخاب مهمی زد. او به دلیل نبود هنرستان موسیقی در شهر خود و انتخاب رشته موسیقی از اردبیل به تبریز کوچ کرد. انتخابی که شاید لازمه ادامه مسیر او در دنیای آواز بود اما کافی نه. روز گذشته، قادر رودکیان یکی از استادان این خواننده نوجوان با نقد عملکرد او به ایلنا گفت: «پارسا پس از حضور در «عصر جدید» با این نگاه به تبریز آمد که آوازش را راحت‌تر با استادش ادامه دهد ‌ اما از آن زمان تاکنون حتی یک جلسه نیز در کلاسش حضور نیافته است.او از دیده نشدن‌ها گلایه‌مند بود و می‌خواست مشهور و مشهورتر شود. در باکو پسری به نام علم‌الدین حدود ۱۵ یا ۲۰ سال پیش آوازخوان فوق‌العاده‌ای بود و در جشنواره ای بین‌المللی هم برگزیده و نفر اول شد و این خبر در آن مقطع سر و صدایی به پا کرد. این بچه پس از سن ۱۵، ۱۶ سالگی دیگر به هیچ‌وجه نتوانست بخواند که برایش فاجعه بود. او طی این روند به لحاظ روحی آسیب‌های بسیاری دید و ضربه بزرگی خورد. دغدغه پدر پارسا این بود که فقط پسرش مورد توجه قرار بگیرد و دیده شود.»

به عقیده اهل فن استاد حسین علیزاده، اولین فردی بود که به نقد برنامه «عصر جدید» و ستاره نوجوانش پرداخت. این آهنگ ساز و نوازنده برجسته دوتار در نشست رسانه‌ای سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: «شرایطی خواهیم گذاشت که شرط گذاشته شود آیا یک بچه از لحاظ فکری به سن بلوغ رسیده است که برای شرکت در برنامه تلویزیونی تصمیم بگیرد. والدین می‌توانند مخرب عمل کنند و این می‌تواند به ضرر آن بچه باشد.»

جالب این‌ که فریدون شهبازیان نیز با او هم‌نظر بود و در باره تاثیر این برنامه روی خائف گفت:«زمانی که برنامه «عصر جدید» روی آنتن رفت، آن پسر که اتفاقا خیلی بد و فالش می‌خواند و اصلا خواننده نبود، به دلیل حمایت‌های بی دلیل افرادی که آن جا نشسته بودند و به نظرم چیزی از موسیقی نمی‌دانستند، به بیراهه رفت و واقعا گمراه شد.»

بردیا صدر نوری مدیر جشنواره موسیقی نوای خرم یکی دیگر از منتقدان ماجرا بود و حرف مشترکش با دیگر استادان نامبرده این بود که دیده شدن زیاد، پارسا را از مسیر اصلی خارج کرد.

از گوشه و کنار خبرهایی مبنی بر اجرای پارسا خائف در برنامه و جشنواره‌های مختلف به گوش می‌رسید. برای بررسی صحت این اخبار با محمد عبداللهی که در صفحه شخصی پارسا از او به عنوان مدیربرنامه یاد شده است، تماس گرفتیم. او با تایید اجرای این خواننده جوان در برخی مراسم گفت: «بستگی به نوع اجرا دارد اما بله می‌آید.» او بعد از پرس‌وجو درباره متولی برنامه و بررسی کردن خالی بودن برنامه‌های خائف درباره هزینه اجرا گفت: «هرکدام از اجراها ۱۵ میلیون تومان است. هزینه رفت و برگشت و اسکان احتمالی اگر نیاز به ماندن باشد، با شخص و موسسه دعوت‌کننده است.»

با یک حساب سرانگشتی می‌توان پیش‌بینی کرد این خواننده ۱۴ ساله با حداقل پنج اجرا در ماه درآمدی ۷۵میلیونی دارد. در حالی که او این روزها باید با تلاش، به تقویت استعداد خود بپردازد تا یک ستاره روی صحنه متولد شود. با توجه به شروع پیش‌تولید فصل دوم برنامه «عصر جدید»، انتظار می‌رود دقت بیشتری معطوف به استعدادهای نوجوان این برنامه شود چرا که به احتمال زیاد در این فصل هر خواننده نوجوانی در این برنامه می‌خواهد به یک «پارسا خائف» دیگر تبدیل شود غافل از این که مسیر اشتباه است و رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

۲۴۱۲۴۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1328870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • قادر IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    48 87
    اتفاقا مسیر درستی رو میره.فعلا که می تونه و داستان و باند بازی موسیقیایی واسش درست نکردن پول در بیاره بهترین کاره واسش
    • GB ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
      21 6
      وقتی که سنگ فرش های پیاده رو ها مافیا داره خودت حساب کن در این فضاها چه جور مافیاهایی هستند! اقتصاد کشور دست مافیاست به همین خاطر بیماره و سرطان گرفته! خود برنامه عصرجدید در راستای خواسته های مافیای این فیلد هست. خروجی هاش در این راستا به خدمت گرفته میشن! تو این کشور بخوان یه فرد رو اجازه فعالیت میدن نخوان هم نمیدن! برای حضور تو این فضا باید یه سهمی از درامدت رو بدی بهشون! کسایی که وارد کسب و کارهای جدی رفتن متوجه منظورم میشم که سیستم به چه شکلی هست. منظورم وارد شدن به فضای دونه درشت هاست که مخاطبت کل کشوره! نه بقال سر کوچه! اما اگه بخوای فروشگاه زنجریه ای بزنی اون موقع متوجه این موضوع میشی!
  • بی نام IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    109 9
    یادمه چندسال پیشم یه بچه بود که قرآن میخوند و خیلی قشنگ حرف میزد. یه مدت تمام تلویزیون و روزنامه ها شده بودن این آدم. بعدش یهو محو شد. انگار نه انگار اصلا وجود داشته. اینم احتمالا چندوقت دیگه به همین وضعیت دچار میشه. چون متاسفانه توی سنی که باید خودشو پیدا کنه و بسازه ، خودشو گم کرده.
    • IR ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
      27 4
      سید طباطبایی بود که قصه های قرآنیم میگفت
    • ب IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
      20 5
      اسمش جواد فروغی بود
  • محمد احمدی IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    اگر دنبال پول رفتی هنر را بر باد میدهی
    • سلام IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۱
      0 0
      بداست
  • IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    عصر جدید جایی برای شومن بازی بود نه استعداد یابی!
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    33 49
    الان شما دقیقا نگران درآمد ایشان هستی یا بیراهه رفتنشان؟ در ضمن اجرای درست خودش بهترین تمرینه
  • بردیا IR ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    50 28
    هدف برنامه عصر جدید مشخص بود ولی ادامه مسیر بر عهده نزدیکان و استادان این خواننده بود نه عصر جدید.
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    43 67
    حسادت حسادت حسادت
  • IR ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    16 1
    حسادت نیست شخص بی نام دلم میسوزه که خدا فقط به تعداد انگشت شماری استعداد میده و از طرفی هم شنیدید که پول پول میاره خوشا بحالش که پدر و مادرش پول داشتند این بچه رو فرستادن کلاسهای مختلف اگر ما صدا هم داشتیم باز نمیتونستیم جایی برویم و استعداد خود را شکوفا کنیم
  • ل IR ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    15 1
    ناامید کننده ست . پسرم خیلی بااستعداده ولی میگیم هر کاری هم کنیم تو این کشور به جایی نمیرسه پس بزاریم حالشو ببره بچگی کنه
  • رضا IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    20 2
    انتخاب درستی کرده. آفرین
  • سعیداقا IR ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    28 5
    پولاراجمع کن گازشابگیربروکاناداوگرنه توایران بدبخت میشی
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    14 5
    ایا این نقدهای تند از یک بچه واقعا برای کمک به اوست؟ ایا اگر پارسا این نقدهای تند را بخواند از خوانندگی که هیچ از کل زندگی نا امید نخواهد شد؟ کمی ملاحظه حال یک کودک را کردن بد نیست الا ای اساتید بزرگوار موسیقی ، در روزگاری که بسیاری از خواننده های درپیت برای یک اجرا 200 ملیون می گیرند گیر دادن به یک نوجوان با استعداد برای شبی 15 ملیون، عادلانه نیست.
  • امیر IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
    6 2
    خییییییییییلیعالی بود
  • IR ۰۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
    5 2
    نقدمقرضانه به یک بچه درست نیست.دوما ایشان پول درمیاره تا درمسیر هزینهای یادگیری بهتر وتبدیل شدن به استادی نابرو طی کنه.سوما چه ایرادی داره هم بخونه هم کنارش از اساتید یاد بگیره همیشه این شنونده هستش که انتخاب میکنه از این صدا خوشش میاد یانه واگر خوشش نیاد هزینه ای نمیکنن مردم پس چرا میسوزین ، پس خواهشا از روی حسادت قرض ورزی ویا اینکه جای یسری خوانندهارو گرفته حق اونارو داره میخوره که به اونا برنامه نمیرسه اینجور به قضیه نگاه نکنید ودیدتونو درست ودلتونو پاک کنید.
  • ناشناس IR ۰۴:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
    8 0
    بخون عزیزم هزار بار بهتر از گلزار بی استعداد و بقیه هستی
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
    0 0
    دولت روحانی گل ما پول دارها ازبس از گرون شدن دلار سود کردیم هرچی پول خرج می کنیم تمام نمی شه
  • مسعود AE ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
    2 0
    چرا چرت میگویی برادر منظورتان این است به مدرسه برود فوق لیسانس بگیرد تا در آینده به یک راننده تاکسی باسواد یا کارمند که ماهی ۳ میلیون درآمد تبدیل شود اتفاقا مسیر کاملا درستی در پیش گرفته شما کاملا معلومه مغرضانه به این مسأله نگاه می‌کنی و اصلا موسیقی آذربایجانی حالیت نیست برادر
  • Giti IR ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
    2 1
    خیلی از استادای بنام آواز تا قبل از سن بلوغ با آقایان کار نمیکنند چون صدایشان تغییر میکند از این ها گذشته پسر نوجوانی که در این سن و سال باید به فکر پیدا کردن شخصیت خود باشد جایش حالا حالا ها بین حرفه ای ها نیست پارسا خائف را دوست دارم و برایش ارزش قائل هستم برای استعدادش و همه چیز.اما چه بر سر موسیقی ما دارد میاید؟ما چطور میتوانیم سبک هارا باهم ترکیب کنیم و به خورد مردم بدهیم؟بر سر زیبایی شناسی کشورمان و گوش های هموطنان ما چه میاید؟چدر بزرگ ها و مادر بزرگ های ما ساز نمیزدنید اما رادیو گل ها گوش ایشان را موسیقیایی کرده بود.آیا خوانندگی ایشان هم همچین کاری انجام میدهد؟دوستان عزیزم لازمه تحصیل موسیقی آکادمیک در هنرستان ها و دانشگاه های کشور تنها آواز خواندن نیست بلکه در مرحله ی اول ساز زدن مهم است.پارسای عزیزم اگر قصد ادامه تحصیل در این رشته و در وطن خود را داری سال های طلایی زندگی خود را صرف تمرین و تکرار کن از نوجوانی لذت ببر.شهرت باد آورده را باد میبرد .به قول خیام:زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چون نباشیم همان خواهد بود. با آروزی موفقست روز افزون و سلامتی برای پارسا و خانواده اش