به گزارش خبر آنلاین، اجراهای این جشنواره که از2 اسفند، در تهران و 5 شهر ایران آغازشده بود، روز شنبه 7 اسفند پایان یافت.
در مراسم اختتامیه این جشنواره جدا از معرفی برگزیدگان بخش رقابتی ، از 2 چهره پیشکسوت موسیقی ایران هم تجلیل می شود.حسین دهلوی و حسن ناهید، دو چهرهای هستند که قرار است در مراسم اختتامیه این جشنواره از یک عمر فعالیت هنری و پربار آنها در حوزه موسیقی ایران تقدیر شود.
جشنواره موسیقی فجر، امسال در حالی برگزار شد که نبود چهرههای شاخص موسیقی ایرانی در آن به چشم می آمد. برای پر کردن این خلا برگزار کنندگان جشنواره کوشیده بودند تا از ارکسترموسیقی کلاسیک بهره بگیرند.
حضور چهرههای پاپ در جشنواره و اجرایشان در برج میلاد هم باعث شد تا این بخش جشنواره در قیاس با سایر بخشها از مخاطبان بیشتری بهره ببرد؛چهرههایی چون رضا صادقی، حامد بهداد، حامی و نیما مسیحا.
امسال موسیقی نواحی ایران در حالی از جشنواره موسیقی فجر- به بهانه برگزاری جشنوارهای مستقل برای این نوع موسیقی حذف شده بود- که یکی از اجراهای پر مخاطب این جشنواره ، اجرای گروه «لیان» به سرپرستی محسن شریفیان بود. این گروه که روی موسیقی بوشهر کار می کند، توانست اجرای موفقی را در جشنواره امسال پشت سر بگذارد.
روزه سکوت ارکستر ملی هم در این جشنواره باز شد تا این ارکستر با ترکیبی تازه و با رهبری بردیا کیارس در جشنواره به صحنه برود. ارکستر ملی ایران در اولین حضورش قطعاتی از حسین علیزاده، احمد پژمان، فردین خلعتبری و دیگران را اجرا کرد.این حضور اگرچه بی نقص نبود، اما نشان داد که اگر برنامهریزیها به شکل درستی ادامه یابد، می توان به آینده این ارکستر امیدوار بود.
در بخش بین الملل جشنواره اما اتفاق خاصی رخ نداد، در این بخش بیشتر گروهها از کشورهای همسایه به جشنواره آمده بودند و اجراهایشان نکات برجسته و خاصی نداشت.
با همه این حرفها جشنواره موسیقی فجر به پایان رسید. باید منتظر ماند و دید تکلیف دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که طی یکسال گذشته با سرپرست اداره میشد، بالاخره روشن میشود یا نه؟روشن شدن تکلیف این دفتر به عنوان متولی امور موسیقی در وزارت ارشاد میتواند تاثیر زیادی بر فعالیتهای حوزه موسیقی بگذارد.
52
نظر شما