بهترین انواع کابینت که باید آنها را بشناسید

​​​​​​​با گشترش شهرنشینی و هدایت زندگی از خانه‌های بزرگ و حیاط‌دار، به سمت خانه‌های کوچک و آپارتمانی، آشپزخانه‌ها نیز کاربرد سنتی خود را از دست دادند. اگر چه آشپزخانه‌، هنوز هم محلی برای پخت و سرو غذا محسوب می‌شود، اما باید پذیرفت که یک آشپزخانه‌ی مدرن امروزی، هیچ شباهتی به مطبخ دود گرفته‌ی دیروزی ندارد! با گسترش معماری مدرن، آشپزخانه‌ها معمولا کوچک و کوچک‌تر شدند و در مقابل، اشیاء و تجهیزات بیشتری به درون آن‌ها راه یافت! دیوارهای آشپزخانه، رفته رفته حذف شدند و طراحی و دیزاین داخلی آن، جزئی از دکوراسیون داخلی منزل محسوب شد! و بسیاری از تغییرات بزرگ و کوچک دیگر که باعث شدند امروزه به آشپزخانه‌ها، به چشم دیگری نگریسته شود و طراحی و دکوراسیون داخلی آن، یکی از مهم‌ترین بخش‌های دکوراسیون منزل به حساب آید...

به طور حتم، مهم‌ترین بخش طراحی دکوراسیون یک آشپزخانه، کابینت‌های آن است. کابینت‌ها علاوه بر آن که نقش غیر قابل انکاری در ایجاد نظم و سازماندهی لوازم و تجهیزات آشپزخانه دارند، نقش مهمی  نیز در هر چه زیباتر شدن دکوراسیون منزل داشته و به ایجاد فضایی صمیمی و گرم در منزل نیز کمک می‌کنند. خصوصا این مساله در خانه‌های کوچک و نقلی که حایلی بین آشپزخانه و اتاق نشیمن نیست، از اهمیت بیشتری برخوردار است و لازم است مورد توجه مضاعف قرار بگیرد.

با پیشرفت تکنولوژی، انواع و اقسام کابینت‌های شیک و زیبا، در طرح‌های مدرن و کلاسیک وجود دارد که می‌توانند در عین کارایی بیشتر، فضای زیباتری را برای شما به وجود بیاورند و اگر دقت و توجه کافی در انتخاب آن‌ها به خرج دهید، می‌توانند نیاز شما را از داشتن یک آشپزخانه‌ی زیبا و کاربردی تا سالیان متمادی، مرتفع سازند.

در ادامه به معرفی مختصر انواع کابینت آشپزخانه می‌پردازیم:

انواع کابینت آشپزخانه

کابینت‌های سبک کلاسیک 

کابینت‌های سبک کلاسیک، همانطور که از اسم‌شان پیداست معرف دوران کلاسیک و باستان بوده و با زرق و برق و المان‌های اشرافی که دارند، فضایی اشرافی را در نظر بیننده تداعی می‌کنند. در ادامه چند نمونه از کابینت‌های کلاسیک را معرفی می‌کنیم:

  • کابینت چوبی

کابینت‌های چوبی، عالی‌ترین نوع کابینت آشپزخانه هستند و با وجود آن‌که از قدیمی‌ترین متریالی هستند که در ساخت کابینت آشپزخانه کاربرد داشته‌اند، هنوز هم زیباترین و گران‌ترین نوع کابینت آشپزخانه محسوب می‌شوند.

چنانچه به کابینت‌های کلاسیک و سنتی چوبی با طرح‌های نفیس و دست‌ساز قدیمی علاقمند باشید، دست‌سازه‌های منبت ، می‌توانند زیبایی کابینت آشپزخانه را به حد اعلای خود برسانند. سرستون‌های منبت، پایه‌های خراطی، گل دکوراتیوها، گل گونیا و بسیاری از طرح‌های منبت کاری شده که به وسیله‌ی هنر دست انسان ساخته شده باشند، می‌توانند فضایی بسیار سنتی و زیبا را برای شما بوجود بیاورند.

  •  کابینت ممبران 

همانطور که اشاره شد، چوب طبیعی، متریال با ارزش و گرانقیمتی است و ممکن است با بودجه‌ی همه سازگار نباشد. با این وجود، دلیل نمی‌شود که به دلیل گران بودن این متریال، شما از کابینت‌های سنتی و کلاسیک استفاده نکنید! در اینجا، تکنولوژی به کمک شما آمده و هنر و صنعت را در هم آمیخته و متریالی جدید به نام ممبران تولید می‌کند که قادر است همان طرح‌ها و مدل‌های کابینت کلاسیک را با قیمتی بسیار ارزان‌تر از کابینت‌های چوبی تولید کند.

ممبران، در واقع از ام‌دی‌اف خام تشکیل شده است که به وسیله‌ی روکش پی‌وی‌سی پوشانده شده است. ماشین‌های بسیار پیشرفته‌ای به نام cnc ، قادرند طرح‌ها و مدل‌های بسیار نفیس کابینت کلاسیک و منبت را قبل از روکش شدن، بر روی ام‌دی‌اف خام ایجاد کنند و سپس آن را تحت فشار و به صورت یکپارچه، با لایه‌ی pvc پوشش و وکیوم نماید.

کابینت‌های سبک مدرن

بر خلاف کابینت‌های سبک کلاسیک، که پر نقش و نگار و با زرق و برق فراوان دیده می‌شوند، کابینت‌های سبک مدرن، ساده بوده و هر چه ساده‌تر باشند، بیشتر مدرن محسوب می‌شوند، به حدی که حتی گاهی فاقد دستگیره آشپزخانه نیز می‌باشند. در ادامه به معرفی چند نمونه از انواع متداول کابینت مدرن می‌پردازیم:

  • کابینت ام‌دی‌اف 

 به طور حتم کابینت ام دی اف معرف حضور همه هست. این متریال، با ویژگی‌های خاص و البته قیمت بسیار مناسبی که دارد، چند سالی است که پا به درون خانه‌ی همه‌ی ما گذاشته و توانسته گوی سبقت را از هر متریال دیگری در ساخت وسایل چوبی برباید. mdf ، از خرده‌ها و ضایعات چوب، که توسط چسبی قوی و تحت فشار و گرمای زیاد، به یکدیگر چسبیده و فشرده شده‌ است تشکیل شده و توسط روکش‌هایی با تنوع رنگ و طرح بسیار بالا پوشانده شده و به بازار عرضه می‌شود. کابینت ام‌دی‌اف ، به دلیل قیمت اقتصادی و مناسب، همچنین سادگی ساخت و دوام و ماندگاری مناسب، یکی از بهترین متریالی است که می‌توان در کابینت آشپزخانه به کار برد، البته اگر به دنبال نمونه‌های عالی‌تر کابینت آشپزخانه نباشید!

  •  کابینت هایگلاس

هایگلاس، متریالی براق همانند شیشه است که ماده‌ی اولیه آن ام‌دی‌اف خام می‌باشد. ام‌دی‌اف خام، پس از آماده شدن، به وسیله‌ی روکش پلکسی گلاس، که لایه‌ای پلاستیکی و شفاف است، پوشانده می‌شود. از آنجا که هایگلاس، انعکاس نور بسیار بالایی دارد، نور دریافتی از محیط را مجددا به محیط باز می‌گرداند و این ویژگی، باعث می‌شود که آشپزخانه، بزرگتر و دلبازتر به نظر برسد. رنگ‌های روشن کابینت هایگلاس، به دلیل همین ویژگی، در آشپزخانه‌های کوچک، بسیار پر طرفدار است و باعث می‌شود که فضایی روشن و دلباز در در ذهن بیننده شکل بگیرد.

سخن آخر

امروزه، متریال‌های مختلفی در ساخت کابینت آشپزخانه کاربرد دارند که هر کدام، ویژگی‌های منحصربفرد و مخصوص به خود را دارند. با دانستن این موضوع که کدام یک از انواع کابینت آشپزخانه متناسب با دکوراسیون آشپزخانه و محیط منزل شماست و همچنین هماهنگ با بودجه‌ای است که برای این کار اختصاص داده‌اید، می‌توانید انتخاب شایسته‌ای در این زمینه داشته باشید و از دوباره‌کاری و اتلاف هزینه گزاف، برای سفارش مجدد کابینت آشپزخانه اجتناب کنید.

پیشنهاد ما این است، قبل از انتخاب هر نوع کابینت آشپزخانه، حتما با کارشناسان باتجربه و کاربلد در زمنیه ساخت و طراحی کابینت ودکوراسیون آشپزخانه مشورت نمایید و از نمونه‌ کارهای آن‌ها دیدن نمایید.

این مقاله از سوی وب‌سایت آکس چوب نگاشته شده است. ازین که آن را مطالعه کرده‌اید سپاسگزاریم. امیدواریم این مقاله برایتان سودمند و مفید واقع شده باشد.

2121

کد خبر 1335295

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =