ابطحی: باید از ظرفیت تختی‌های زمانه خودمان استفاده کنیم

سید مصطفی ابطحی، مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ظهر امروز در یک نشست خبری با حضور اصحاب رسانه درباره آخرین وضعیت این صندوق گفت و گو کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سید مصطفی ابطحی، مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان در نشست خبری ظهر امروز اظهار داشت: صندوق یک سازه اجتماعی است و برای این سازه یک مسئولیت خاص و یک مدل مدیریتی تعریف می‌شود. من معتقدم اگر فرصت باشد، می‌توان کارهای بزرگ انجام داد. برای آنکه ماموریت‌های خود را به درستی انجام بدهیم، باید یک مدل خاص مدیریتی برای رسیدن به هدف تعریف کنیم.

وی افزود: من در ابتدای حضورم مانع تصمیمات هزینه‌بر شدم. نگاه من درآمدزایی و حرکت گذاری است. پیشکسوتان و قهرمانان صاحبان این خانه هستند و باید برای آنها باید حرمت قائل شویم. من معتقدم که خانه پیشکسوتان، حلقه مفقوده است و باید از این موضوع استفاده کرد. این پیشکسوتان لحظه‌های شیرینی در ورزش خلق کرده‌اند و نباید در گیر و دار زندگی فراموش شوند. به همین دلیل خانه پیشکسوتان را تأسیس کردیم.

ابطحی گفت: برای آنکه ثابت کنم پیشکسوتان را دوست دارم، روزهای تولدشان در کنارشان هستم. با این نگاه تحولات بزرگی در صندوق ایجاد کردیم و به دنبال کشف فرصت‌های زیادی برای پیشکسوتان و قهرمانان هستیم و از آنها برای کمک به این دو قشر استفاده کنیم. پیشکسوتان می‌توانند مراسم‌های خود را در محل واقع در هتل ورزش برگزار کنند. همچنین امکانات خوبی در این هتل برای ورزش‌های آبی فراهم شده است.

وی عنوان کرد: با شورای شهر صحبت کردیم و از آنها کمک گرفتیم و قرار شد بلیت‌های رایگان مترو و اتوبوس در اختیار پیشکسوتان قرار بگیرد. همچنین مقرر شد تعدادی از خیابان‌ها را به نام بزرگان کنیم؛ کسانی که هنوز زنده هستند و باید برایشان احترام قائل شویم. با صداوسیما صحبت کردیم تا برنامه‌های ویژه پیشکسوتان داشته باشیم. با شهرداری‌های برخی کلانشهرها از جمله مشهد تفاهم کردیم که شعبه خانه پیشکسوتان را در آنجا نیز داشته باشیم و امیدواریم تا پایان سال برای پیشکسوتان مشهد نیز مراسم تجلیل داشته باشیم.

مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ادامه داد: کارت‌های پیشکسوتان را فعال و کارت‌های جدیدی را صادر کردیم تا از امکانات ویژه بهره‌مند شوند. ما از کمک مراکز بزرگ اقتصادی بهره می‌بریم تا بتوانیم به پیشکسوتان خدمت کنیم. من همچنین هفته گذشته با معاون قوه قضائیه جلسه داشتم و گفتم که پیشکسوتان سرمایه بزرگ اجتماعی هستند و جایگاه بالایی دارند. چرا قوه قضائیه نباید از پیشکسوتان برای حل و فصل برخی اختلافات استفاده کند؟ ما نباید تختی‌های زمانه را فراموش کنیم و می‌توان از آنها کمک گرفت.

ابطحی درباره شناسایی پیشکسوتان گفت: 10 هزار پیشکسوت در صندوق عضو هستند که از طرف فدراسیون‌ها به ما معرفی شده‌اند. اگر کسی معرفی نشده، یا مراجعه نکرده یا فدراسیون او را حائز شرایط ندانسته است. البته ما تاکنون فقط قهرمانان بین المللی را پوشش می‌دادیم، اما حالا قهرمانان ملی هم تحت پوشش قرار می‌گیرند.

وی درخصوص گلایه قهرمانان گفت: از مرداد پارسال که من آمده‌ام، تاکنون مستمری همیشه به وقت به طور مستمر پرداخت کرده‌ایم. ما کاری به اتفاقات گذشته و پیش از خودمان نداریم و بار دوران خودمان را به دوش می‌کشیم. می‌دانم که مستمری‌ها کم است و من از ابتدای حضورم این دغدغه را داشتم، بر همین اساس هفتاد درصد این مستمری را افزایش دادیم و امیدواریم با درآمدزایی، بخشی از هرم کمک رسانی را وسیع‌تر کنیم. ضمن اینکه ما این مبلغ را به موقع و بدون تبعیض می‌دهیم.

وی درباره تأسیس خانه پیشکسوتان در هتل ورزش و اینکه این هتل پیش از این در اختیار فدراسیون‌ شطرنج قرار داشت، گفت: این هتل از طرف شرکت توسعه و نگهداری برای مدت محدودی در اختیار فدراسیون‌ بود و پس از این مدت، توانستیم هتل ورزش را با رقمی به مدت سه سال در اختیار بگیریم. فکر نمی‌کنم شطرنج هزینه خاصی کرده باشد، مگر اینکه در قرارداد آمده باشد. ما در همین زمان دست به بازسازی هتل ورزش زده‌ایم. ما معتقدیم محیطی که قرار است در اختیار پیشکسوتان باشد، باید در خور آنها باشد. اتاق‌ها و راهرو و ... را بازسازی کرده‌ایم تا خاطرات خوشی برای پیشکسوتان رقم بزنیم. ما این مکان را قانونی از مالک اصلی گرفته‌ایم و مشکلی وجود ندارد.

ابطحی درباره منابع مالی صندوق عنوان کرد: بخشی از بودجه توسط وزارت ورزش و از فصل پنج به صورت ماهیانه با رقم خوبی در اختیارمان قرار می‌گیرد. همچنین شرکت‌هایی داریم که برخی از آنها درآمدزایی داریم که سود آنها حتی به 4 میلیارد تومان نیز می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: کمترین مبلغ مستمری 300 هزار تومان و بیشترین هم 2.7 میلیون تومان است. این حقوق نیست و مستمری محسوب می‌شود.

ابطحی درباره در اختیار گرفتن مدیریت انجمن بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: این یکی از فرصت‌سازی‌هایی بود که استفاده کردم. خوشبختانه وزیر موافقت کرد که انجمن بازی‌های رایانه‌ای به صندوق منتقل شود. ما در ایران بیست میلیون بازیکن آماتور فوتبال رایانه‌ای و شش میلیون بازیکن حرفه‌ای داریم. اگر بتوانیم لیگ حرفه‌ای راه بیندازیم، اقدام موثری خواهد بود که منابع خوبی می‌تواند به صندوق برسد. گردش این حوزه 400 میلیون دلار است که حتی اگر یک‌درصد آن به ما برسد، اتفاق بزرگی خواهد بود.

وی در پایان گفت: امیدواریم مدال‌های خوش‌رنگی در المپیک بگیریم و کسانی که روی سکو بروند، با معرفی فدراسیون مربوطه قادر خواهند بود که از خدمات صندوق بهره ببرند.

255 43

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1336074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =