علیرضا سجاد‌پور پیش از حضور در تیم مدیریتی معاونت جدید امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، چهره ناشناخته‌ای برای سینمای ایران نبود. او در تمام این سال‌ها از نظر گرایش فکری به طیف ارزشگرایان سینما تعلق داشته .وی در گفت و گو با مثلث ازسینمای سیاسی در این دوره جشنواره می گوید

وی درباره این دوره جشنواره که تحت‌تاثیر فضای سیاسی کشور بودمعتقد است؛تعداد زیادی از این فیلم‌ها در ژانر اجتماعی جا می‌گیرد.

در ژانر اجتماعی کارهای قوی‌ای وجود داشت و مشخص بود از فضای عمومی کشور تأثیر گرفته‌اند. البته مشخص بود از فضای عمومی کشور تاثیر گرفته‌اند. البته هه تاثیر هم که سیاسی نیست، اما در بسیاری از آثار ردپای مسائل سیاسی دیده می‌شد و این نشان‌دهنده این است که فیلمسازان ما با علاقه و توجه به فضا سیاسی وارد شده‌اند.

ما می‌توانیم انتظار داشته باشیم در آینده فیلم‌های سیاسی بهتری ببینیم. حالا ممکن است برخی از این فیلم‌ها ایراد هم بگیرند، اعتراض هم بکنند، ضعف و قدرت آنها را بشمارند؛ اما من می‌خواهم بگوییم این ژانر در کشور ما مغفول و خاموش بود، طبیعتاً در همان سال اول نمی‌توان از اینها انتظار شاهکار داشت.

وی در مورد فیلم کیمیایی می گوید :حوادث فیلم کیمیایی به سال‌های 1355 تا 1357 مربوط است. اگر اینطور باشد که دیگر کسی نمی‌تواند درباره آن دوران فیلم بسازد، چون همه تحلیل به این دوران می‌کنند.

من چنین برداشتی ندارم. ایشان هم صراحتاً گفته که منظورش تحلیل شرایط آن دوران بوده است. همه المان‌ها را هم متعلق به همان زمان انتخاب کرده بود و حتی در فرم، دوبله و در ادبیات کار همان دوران را انتخاب کرده بود. حالا اگرکسانی می‌خواهند از هر حرفی تفسیر‌های خاص خود را بکنند، مختار و آزاد هستند، ولی عموم مردم که این فیلم را دیدند چنین برداشتی نکردند.
وی در مورد فیلم «پایان‌نامه» وسرمایه گذاری روی آن معتقد است: نتیجه این سرمایه‌گذاری در اکران خوبی که خواهد داشت، مشخص می‌شود و برخورد خوبی که مردم با این فیلم خواهند داشت. این فیلم، خوب و شجاعانه است و یک شروع در این سینماست و این شروع را باید به فال نیک گرفت و آن را تشویق کرد.

من در سالن نمایش این فیلم «در برج میلا» رفتار بسیار زننده زشت و عقده‌گشایی تعداد نه چندان زیادی از افراد را دیدم وقتی این را دیدم، گفتم لازم است از این فیلم دفاع کنم،‌اگر این اتفاق نمی‌افتاد، برای کنفرانس آن هم نمی‌رفتم، من برای هیچ کنفرانسی نرفتم، ولی وقتی چنین برخوردی با این فیلم شد، خواستم روشن کنم که این فیلم‌ها مورد حمایت است. ما فیلم‌های سیاسی را ترویج می‌کنیم و با این هو و جنجال‌ها نیز جلوی آن را نمی‌گیریم، تحت تاثیر قرار نمی‌گیریم، منفعل هم عمل نمی‌کنیم و به همه نگاه‌ها اجازه این کار را می‌دهیم.

وی در مورد سرمایه گذاری معاونت سینمایی وزارت ارشاد در ساخت فیلم «پایان‌نامه» می گوید:این را دیگر از مسئولان مربوطه بپرسید. من در خیلی از حوزه‌ها شایداطلاع داشته باشم، ولی اعلام نظر نمی‌کنم و اعلام نظر را مسولان هر بخش باید انجام دهند. البته بنیاد فارابی تقریباً به تمام فیلم‌ها بر حسب امکانات خودش، کمک‌هایی کرد و تبعاً برای برخی از فیلم‌ها که با اهداف و ژانر‌های مورد نظر ما هماهنگ‌تر است، ما همکاری و مشارکت بیشتری خواهیم داشت و پنهان هم نمی‌کنیم و آنقدر علنی بود که من در نشست خبری اینگونه فیلم‌ها شرکت و از آنها اعلام حمایت صریح کردم. 201

کد خبر 133923

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پریا IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    0 0
    اصلا نیازی نبود روشن کنید که از این فیلم حمایت می کنید همین که یه همچین فیلمی بی دردسر و با کلی تبلیغ رفته تو بخش مسابقه کاملا نشان از حمایت شما از این فیلم یکطرفه است پس به خودتون زحمت ندین البته متوجه هستم دارید به نحوی با این صحبت ها برای فیلمتون تبلیغ می کنید!!
  • بدون نام IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    0 0
    مشك آن است كه ببويد ، نه آن كه عطار بگويد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین