کارشناسان هشدار دادند جوانانی که حشیش مصرف می‌کنند با احتمال دو برابر بیش‌تر از دیگران در خطر ابتلا به بیماری‌های روانی قرار داند.

در آخرین مطالعات که توسط تیمی از دانشمندان بین‌المللی انجام شد، دانشمندان متوجه شدند افرادی که به استفاده از این مواد ادامه می‌دهند در مقایسه با افرادی که مصرف آن را متوقف ‌کرده‌اند با احتمال بیش‌تری بیماری‌های روانی در آن‌ها ماندگار خواهد بود.
این تحقیقات اثبات می‌کند که مصرف حشیش می‌تواند منجر به بیماری‌های روانی مانند شیزوفرنی در جوانان شود. به این ترتیب به بعضی از بحث‌ها در مورد اثرات جانبی مصرف مواد مخدر پایان داده می‌شود. بعضی‌ها معتقد بودند این ماده مخدر این اثر را روی مصرف کنندگان ندارد و به همین دلیل حتی برخی افراد سعی می‌کردند با این ماده مخدر اقدام به خوددرمانی کنند.
این در حالی است که محققان متوجه شدند حتی در اولین مراحل شروع استفاده از این ماده مخدر عوارض روانی آن در جوانان خود را نشان می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به توهم، شنیدن صدا و بروز رفتارهای عجیب اشاره کرد.
این مطالعات توسط تیمی از کارشناسان از کشورهای آلمان، هلند و موسسه روانشناسی لندن روی بیش از هزار و 900 نفر که بین 14 تا 24 سال سن داشتند انجام شد. این تحقیقات بین 3 تا 8 سال بعد از شروع مطالعات ادامه پیدا کرد.
این در حالی است که حتی برخی از افرادی که از علائم روانی رنج می‌برند برای تسکین خود به سراغ این ماده مخدر می‌روند. اما این کار نه تنها تاثیری در بهتر شدن شرایط آن‌ها ندارد، بلکه احتمال بدتر شدن اوضاع را بیش‌تر هم می‌کند.
سر رابین مورای استاد موسسه روانشاسی در این باره گفت: این تحقیقات نشان می‌دهد مصرف حشیش از مهم‌ترین عوامل ابتلا به شیزوفرنی است. تقریبا نزدیک به یک چهارم از مردم دارای پیش زمینه‌های ژنتیکی هستند که آن‌ها را 10 برابر بیش‌تر در خطر ابتلا به بیماری‌های روانی بعد از مصرف حشیش قرار می‌دهد.
دیلی‌میل، 2 مارس

13244

کد خبر 134243

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین