کیهان نوشت:

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا به علت اصلی نگرانی دولت متبوع خویش از اقدام جمهوری اسلامی ایران در قطع تماس های خارجی موسوی و کروبی اعتراف کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، هیلاری کلینتون که در مجلس سنای آمریکا حاضر شده و به پرسش نمایندگان سنا درباره نقش ایران در تحولات و انقلاب های منطقه پاسخ می داد، گفت: از جمهوری اسلامی ایران به طور جدی خواسته ایم از تحریک مردم خاورمیانه علیه دولت های حاکم بر کشورهای منطقه دست بردارد! وزیر خارجه آمریکا که بارها بر حمایت همه جانبه آمریکا از سران ضدانقلابی فتنه با ذکر نام یاد کرده بود، ضمن اعلام حمایت مجدد دولت متبوع خود از موسوی و کروبی و خاتمی، حصر خانگی- بخوانید قطع تماس سران فتنه با بیگانگان- را محکوم کرده و گفت: «وقتی مسئولان ایران از حرکت مردم در مصر و تونس و اردن و یمن حمایت می کنند باید به مخالفان نیز اجازه دهند تا نظر خود را در این باره اعلام دارند.»

گفتنی است قبل از 25 بهمن، نتانیاهو طی سخنانی در پارلمان رژیم اشغالگر قدس به صهیونیست ها اطمینان داده بود که اگر جمهوری اسلامی به تقاضای موسوی و کروبی برای راهپیمایی در روز 14 فوریه- 25 بهمن- پاسخ مثبت بدهد، این راهپیمایی در حمایت از مردم مصر و تونس نخواهد بود! بلکه آنها به رژیم جمهوری اسلامی اعتراض خواهند کرد و حمایت این رژیم از آشوب های منطقه - انقلاب اسلامی- را محکوم می کنند! و همان روز «جو بایدن» معاون اوباما نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهارات مشابهی داشت.

سخنان دیروز هیلاری کلینتون که ضمن ابراز نگرانی از انقلاب های اسلامی منطقه، خواستار آزادی تماس موسوی و کروبی با بیرون- بخوانید سرویس های اطلاعاتی آمریکا و متحدانش- شده بود، به وضوح نشان می دهد که قطع تماس موسوی و کروبی با بیگانگان ضربه سختی به پروژه های در دست اقدام آنان زده است.

/119

کد خبر 134705

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ساسان IR ۰۳:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    بالاخره این منافقین حصر شدن یا نه 50 مدل خبر مختلف هست
  • سعیده MY ۰۳:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    آره؟؟؟؟
  • جف پك IR ۰۵:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    چقدر هم كه همه منتظر اعلام نظر كيهان بوديم
  • بدون نام IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    استاد ...میفرمودیه
  • امین زنده به عشق احمدی دلاور IR ۰۵:۴۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    آدم چقدر باید بی حیا و وطن فروش و بی بصیرت و دلار پرست باشد که با دشمنان امام و رهبری و ملت ایران..همکاری کند برای ساقط کردن نظام"""""
  • بدون نام IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    فقط اينو ميدونم كه نبايد از واقعيت فرار كرد
  • بدون نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    كيه؟.... كيه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین