به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ لیدا زرگینی، کارشناس مسئول واحد جمعیت و سلامت خانواده مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین گفت: حفظ سلامتی در مردان علاوه بر آنکه سبب حفظ نیروی مهم مولد در جامعه می شود، بر کیفیت زندگی خانواده ها نیز تأثیرگذار است و این موضوع، بعد از سن ۵۳سالگی به ویژه در زمینه پیشگیری، شناخت سریع و کنترل بیماری های مزمن از اهمیت خاصی برخوردار است.
این مقام مسؤول اظهار کرد: در حال حاضر 125هزار و 648مرد میانسال در شهرستان قزوین زندگی می کنند که یکی از گروه های مهم در سنین فعالیت و کار محسوب می شوند و از آنجایی که از اهداف برنامه میانسالان، ارتقای سلامت همه جانبه در ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و افزایش امید به زندگی است؛ این شاخص در زنان 79.6سال، در مردان 76.2سال، و امید به زندگی کل 77.9سال است.
وی با تاکید بر این که مردان، مرگ و میر بالاتر و طول عمر کوتاه تری نسبت به زنان به دلایل مشابه دارند، گفت: مشکلات و مواجهات و عوامل خطر اختصاصی متعددی نیز، سلامت آنان را تهدید می کند و از طرف دیگر، از خدمات بهداشتی و درمانی کمتری بهره مند می شوند.
زرگینی ادامه داد: در چنین شرایطی، آگاهی، حمایت و عمل، به عنوان اصلی ترین راهکارهای رفع بحران فوق، میتواند جامعه مردان را نیز از حداقل مواهب سلامت بهرهمند سازد.
48
نظر شما