قرنطینه خانگی ۸۵ نفر بیمار مشکوک به کرونا در کردستان

ابراهیم قادری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه تعداد افراد در قرنطینه خانگی استان با شناسایی های انجام شده به بیش از یکصد نفر طی روزهای آینده خواهد رسید، اظهار داشت: افراد در ارتباط با هفت بیمار دیگر که ابتلای آنها قطعی شده است را نیز شناسایی خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، وی خاطر نشان کرد: انتقال ویروس کرونا در فضاهای بسته به‌ویژه اینکه افراد مشکوک به ویروس در آن جا حضورداشته باشد بسیار زیاد است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه افراد داری علائم سرماخوردگی باید از ماسک استفاده کنند، بیان کرد: برای کنترل اپیدمی باید ۵۰ درصد ارتباطات مردم در فضای عمومی کم شود و بر اساس ارزیابی ها حدود ۲۵ درصد تماس ها و ارتباطات نسبت به قبل کمتر شده است.
قادری وضعیت اپیدمی ویروس کرونا در کردستان را حالت زرد عنوان کرد و افزود: اپیدمی ویروس کرونا به‌گونه‌ای است که در مراحل اول به‌تدریج مشخص می‌شود و در موج دوم اطرافیان بیماران مبتلای قطعی به کرونا قرار دارد، لذا پیش‌بینی می‌کنیم موج بعدی اپیدمی در کارکنان درمانی رخ دهد.
وی ادامه داد: ۸۰ درصد بیماری کرونا می‌تواند در منزل درمان شود لذا توصیه می شود از تماس‌های افراد با یکدیگر از طریق اشیا، دست دادن، بغل کردن و بوسیدن اکیدا خود داری شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هدف اصلی دانشگاه را پیشگیری از شیوع کرونا عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی آمار دقیق مبتلایان را به رسانه ها اطلاع‌رسانی می‌کند و از مردم تقاضامندیم به تیم درمانی اعتماد کنند و فضای مجازی را پایه اصلی اطلاعات ندانند.
قادری با اشاره به اینکه آزمایشگاه تشخیص کرونا در کردستان از امروز کار خود را آغاز کرده است،گفت: در این آزمایشگاه فقط نمونه افراد بستری شده مشکوک به کرونا گرفته می شود و امروز که در مرحله آزمایشی چند آزمایش در استان گرفته شد و به همراه نمونه های آنها به انستیتوپاستور ایران ارسال شد، مورد تایید قرار گرفت.
وی اضافه کرد: تا چند مدت علاوه بر آزمایش هایی که در استان گرفته می شود نمونه این بیماران همچنان به انستیتوپاستور به منظور اطمینان بیشتر نیز ارسال می شود.
در ادامه این نشست عطاالله حیدری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به شستن دست‌ها و کاهش تماس و خودداری از رفت‌و آمدها در تجمعات اشاره کرد و اظهار داشت: شهروندان توجه کنند که ماسک و مواد ضدعفونی فقط کمک کننده در این شرایط است و چون فراهم آوری ماسک بر اساس تقاضای بازار است، قبل از شیوع این ویروس فروش و تقاضای اقلامی ازجمله ماسک و ضدعفونی بسیار کم بوده و داروخانه ها نیز کمتر خریداری می کردند.
وی با بیان اینکه در استان کارخانه ساخت ماسک و موادضدعفونی وجود ندارد، گفت: تولید کننده ماسک در دنیا کشور چین است اما با توجه به اینکه در حال حاضر این کشور نیاز ضروری تری به این اقلام دارند، نمی توانند در بین کشورهای دیگر توزیع کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ادامه داد: آزمایش هایی از مواد شوینده و ضدعفونی کننده  عرضه شده در سطح بازار انجام شد که میزان الکل موجود در آنها کمتر از ۷۰ درصد و حتی در بعضی نمونه ها حدود ۶ درصد بوده است.
حیدری با اشاره به اینکه الکل متانول خاصیت ضدعفونی کنندگی ندارد و مصرف آن منجر به مسمومیت و ضربات جبران ناپذیری به سلامت مردم هم چون کوری می‌شود،افزود: مردم به غیر از شرکت های مجاز و داروخانه ها از جای دیگری اقدام به خرید محلول های ضدعفونی کننده نکنند چراکه امکان تقلبی بودن آنها زیاد است.
وی یادآور شد: پنج هزار نفر در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان مشغول به خدمت هستند که این افراد حداقل روزی به استفاده از یک ماسک نیاز دارند.

۴۶

کد خبر 1360398

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار