حاج باقر، مدیر برنامه های افشین قطبی در ایران هم اعلام کرده است که خبری از قطبی ندارد.

زلزله بی سابقه در ژاپن که خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری به جای گذاشته است، وضعیت افشین قطبی، سرمربی باشگاه ژاپنی شیمیزو اس پالس را در هاله ای از ابهام فرو برده است.
این زمین لرزه 8.9 ریشتری که جان صدها تن را گرفته است، در شرق ژاپن رخ داد و سونامی بعد از آن که ارتفاعش به 10 متر هم رسید، خسارات شدیدی به ژاپن و مردمش وارد کرد.
حاج باقر، مدیر برنامه های قطبی در ایران هم اعلام کرد‌ه است که خبری از قطبی ندارد:«هیچ خبری از او ندارم و نمی دانم چه شرایطی دارد. بعد از ظهر بارها با او تماس گرفتیم اما امکان ارتباط وجود نداشت.»
به گزارش خبرگزاری ها ارتباطات تلفنی با ژاپن بعد از وقوع حادثه مختل شده بود و به همین دلیل امکان تماس با سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی وجود نداشت.
خوشبختانه باشگاه شیمیزو اس پالس امروز میزبان کاشیما آنتلرز بود و بازیکنان و مربیان این تیم از شهر خود که جنوب ژاپن است و فاصله نسبتا زیادتری با مرکز زلزله و سونامی دارد دور بوده اند. به همین دلیل خسارت کمتری به شیزوکا، شهر باشگاه شیمیزو اس پالس وارد شده و جای بسی امیدواری است که قطبی آسیبی ندیده باشد.

 

151 40

کد خبر 136639

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین