کشف ۶۰ کیلو تریاک در عملیات پلیس چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی استان گفت: با تلاش ماموران ۶۰ کیلو تریاک در مبادی ورودی استان کشف شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از  پایگاه خبری پلیس ،سردار غلامعباس غلامزاده  " اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر قصد سوداگران مرگ برای انتقال عمده موادمخدر به مقصد "چهارمحال و بختیاری" ، موضوع در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی و انجام اقدامات اطلاعاتی طی عملیات ایست و بازرسی یک دستگاه بنز خاور را در مبادی ورودی استان شناسایی و متوقف کردند.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در بازرسی از این خودرو ۶۰ کیلو تریاک کشف و یک قاچاقچی نیز دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد.
سردار "غلامزاده" در پایان، ادامه داد: طی سال جاری برخورد قاطع و قانونی با سوداگران مرگ در دستور کار پلیس استان قرار دارد.

48

کد مطلب 1384107

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =