مهاجرت به دانمارک از روش هایی مانند کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است. متقاضیان تحصیل در دانمارک می توانند در دوره متوسطه و یا مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ادامه تحصیل بپردازند. لازم به ذکر است که تحصیل در دانمارک برای دانشجویان بین المللی مشمول پرداخت هزینه می شود. همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال دانشجو نیز می توانند در مدت تحصیل وی در این کشور اقامت داشته باشند. همچنین دانشجو می تواند با توجه به مقطع تحصیلی خود، تا ساعت مشخصی مشغول به کار در حین تحصیل باشد.
چنانچه فردی از کشور دانمارک دعوتنامه کاری دریافت نماید می تواند با اخذ مجوز کاری، به این کشور مهاجرت کرده و پس از ۵ سال کار و پرداخت بیمه و مالیات، اقامت دانمارک را دریافت نماید. کشور دانمارک شرایط مساعدی را برای مهاجرت پرستاران فراهم نموده است. با توجه به کمبود نیروی پرستار در این کشور، شرایط اعطای ویزا به این افراد راحت تر شده و پرستاران با دریافت آن می توانند با یادگیری زبان دانمارکی و معادلسازی مدرک خود، مشغول به کار پرستاری در دانمارک شوند. سرمایه گذاری و ثبت شرکت در دانمارک نیز از دیگر روش های مهاجرت به این کشور است. برای ثبت شرکت در دانمارک لازم است که متقاضی با فردی دانمارکی شریک شده و ۵۱ درصد از سهام شرکت به اسم وی باشد.
انواع ثبت شرکت در دانمارک |
|
شرکت SE- شرکت سهامی عام |
حداقل سرمایه لازم: ۱۲۰ هزار یورو |
شرکت EEIG- گروه منافع اقتصادی اروپایی |
ثبت شرکت بدون نیاز به سرمایه اولیه |
شرکت IVS- شرکت مسئولیت محدود |
حداقل سرمایه لازم: یک کرون دانمارک |
شرکت JV |
ثبت مشارکت خود در قالب شکلی از شرکت های A/S و یا ApS |
شرکت سهامی خاص |
ثبت مشارکت خود در قالب شکلی از شرکت های A/S و یا ApS |
پروانه کسب و کار |
بدون نیاز به حداقل سرمایه اولیه |
در روش مهاجرتی تولد، کشور دانمارک از سیستم خون پیروی کرده و تابعیت این کشور به افرادی که یکی از والدین آن ها از تبعه دانمارک باشند اعطا می شود. افراد مجرد بالای ۲۴ سال می توانند در صورت ازدواج با تبعه دانمارکی که توانایی تأمین هزینه های زندگی را داشته باشد، می توانند به این کشور مهاجرت کرده و اقامت آن را دریافت نمایند. بر اساس تعریف پناهندگی در بیانیه کنوانسیون ژنو، کشور دانمارک به افراد واجد شرایط پناهندگی خدمات می دهد که البته با خطرات و چالش های فراوانی نیز مواجه هست و به همین دلیل، اقدام از روش غیرقانونی پناهندگی توصیه نمی شود.
مهاجرت به اتریش
روش های مهاجرت به اتریش را می توان به دو دسته کلی قانونی و غیرقانونی تقسیم بندی کرد. روش غیرقانونی شامل پناهندگی می شود که دارای خطرات فراوانی بوده و اقدام از طریق آن توصیه نمی شود. روش های قانونی مهاجرت به اتریش، کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و افراد خاص می باشد. تحصیل در نظام آموزشی این کشور، رایگان بوده و متقاضیان می توانند با تحصیل به زبان آلمانی به صورت رایگان، از نظام آموزشی اتریش در مدارس و مقاطع مختلف دانشگاهی شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بهره مند گردند. همچنین امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز در اتریش وجود دارد که البته ملزم به پرداخت شهریه می باشد.
متقاضیان کار در اتریش با دریافت دعوتنامه کاری از کارفرمای اتریشی می توانند به این کشور مهاجرت نمایند. همچنین این کشور به متقاضیان واجد شرایط که امتیاز کافی را کسب نمایند، ویزای جستجوی کار اعطا می نماید که با اخذ آن متقاضیان می توانند به مدت ۶ ماه در کشور اتریش به جستجوی کار پرداخته و در صورت یافتن کار، اقامت کاری اتریش را دریافت کنند. نرخ پایین بیکاری در کشور اتریش، نشان دهنده کمبود نیروی کار در این کشور می باشد.
انواع روش های سرمایه گذاری برای مهاجرت به اتریش وجود دارد؛ از جمله خودحمایتی، کارآفرینی و ثبت شرکت، خرید ملک. ثبت شرکت در اتریش به طور مستقیم منجر به اخذ اقامت نمی شود؛ اما در صورت استخدام در شرکت مربوطه توسط همسر می توان با اخذ بلوکارت یا کارت قرمز سفید قرمز اتریش، اقامت اتریش را دریافت کرد. خرید ملک یک سرمایه گذاری سودده اما بدون آثار اقامتی در اتریش است؛ در حالی که در روش خودحمایتی، بدون نیاز به انتقال سرمایه و تنها با اثبات تمکن مالی می توان اقامت دریافت کرد. در صورت ازدواج با فرد دارای تابعیت اتریش و اثبات واقعی بودن این رابطه می توان اقدام به مهاجرت به اتریش کرد. فرزندان دارای والدین تبعه اتریش از تابعیت این کشور برخوردار می شوند. در روش دیگر مهاجرت به اتریش، افراد خاص مانند هنرمندان با اثبات درآمد کافی و توانایی خود در کسب درآمد و تأمین هزینه ها و همچنین ارائه سایر مدارک می توانند برای مهاجرت به اتریش اقدام نمایند.
مهاجرت به سوئیس
سوئیس امن ترین کشور اروپاست که به دلیل کیفیت بالای زندگی، متقاضیان بسیاری دارد. مهاجرت به سوئیس از روش های تحصیل، سرمایه گذاری، کار، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است. تحصیل در سوئیس به زبان انگلیسی و یا زبان های فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی که زبان رایج این کشور می باشند امکان پذیر است. امکان بردن همراه برای متقاضیان تحصیل در سوئیس وجود ندارد و ۶ ماه پس از ورود به این کشور می توانند به کار نیمه وقت در حین تحصیل مشغول شوند. لازم به ذکر است که هزینه تحصیل و زندگی در سوئیس بالاست. در سال های گذشته اخذ ویزای کار سوئیس و مهاجرت به این کشور از طریق کار بسیار دشوار شده است. گرچه نرخ بیکاری در کشور سوئیس پایین می باشد؛ اما کشور سوئیس سهمیه محدودی را برای جذب متقاضیان غیراروپایی کار در این کشور تعیین کرده است.
سرمایه گذاری در سوئیس از روش های مختلفی مانند ثبت شرکت و خودحمایتی امکان پذیر است. اقدام برای خودحمایتی سوئیس دارای محدودیت سنی می باشد و افراد بالای ۵۵ سال می توانند برای آن اقدام نمایند. به دلیل امنیت بالای سرمایه گذاری و رشد اقتصادی در کشور سوئیس، این کشور گزینه ای مناسب برای سرمایه گذاری می باشد. اعطای تابعیت کشور سوئیس از طریق خون می باشد و فرزندان دارای والدین سوئیسی می توانند اقامت و تابعیت این کشور را به دست آورند. از طریق ازدواج با یک تبعه سوئیسی نیز می توان برای مهاجرت به این کشور اقدام کرد. سوئیس از جمله کشورهای عضو کنوانسیون ژنو می باشد و پذیرای افراد واجد شرایط پناهندگی می باشد. پناهندگی روشی غیرقانونی و دشوار برای مهاجرت است که به علت خطرات و چالش های فراوان، اقدام از طریق آن برای مهاجرت به سوئیس توصیه نمی شود.
۲۱۲۱
نظر شما