سردار حسین ذوالفقاری که با هدف بررسی مسایل و مشکلات مرزی استان ایلام به مهران سفر کرده است، در گفت و گو با ایرنا افزود: ایجاد این پایگاه های هوایی برای ارتقای پایشهای مرزی در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده است.
مهم ترین بخش های سخنان فرمانده مرزبانی ناجا را در ادامه بخوانید:
-
در صورت تامین امکانات هوایی در حوزه کنترل و پایش مرزها، از هواپیماهای بدون سرنشین و بالگرد استفاده خواهد شد.
-
با هماهنگی های صورت گرفته در برخی از استانهای کشور زمینه پایش هوایی به صورت پایلوت در این استانها فراهم شده است.
-
با تدوین طرح جامع مرزبانی کشور که هم اکنون مراحل پایانی خود را طی می کند، امنیت در مرزهای کشور به صورت روزافزون افزایش خواهد یافت. بررسیهای نهایی این طرح در سال 89 توسط هفت کار گروه عمران مرزی با مسئولیت مرزبانی کشور، همکاری استانداران استانهای مرزی و سازمانها و دستگاههای استانی و نیز وزارتخانهها به پایان رسیده است و تا پایان فروردین ماه امسال تحویل وزارت کشور خواهد شد تا برای تصویب به دبیرخانه شورای امنیت ملی کشور ارائه شود.
-
در طرح جامع مرزبانی تجهیز بخش وسیعی از مرزهای مناطق مرزی کشور به موانع فیزیکی، امکانات پاسگاهی ، برجکهای کنترل و هر آنچه برای کنترل مرز لازم است، پیشبینی شده است.
-
میزان اعتبار مورد نیاز برای امنیت و کنترل مرزها در برنامه پنجم سه هزار میلیارد تومان است.
-
به استناد آمار و شواهد، امنیت در مرزها روند رو به رشدی را طی می کند به گونه ای که حضور فعال مرزبانان و اجرای طرح انسداد فیزیکی مرزهای کشور، میزان شرارت، ورود مواد مخدر و اسلحه از مرزهای کشور در سال 89 کاهش چشمگیری داشته است.
/30
نظر شما