دبیرکل سازمان ملل متحد بی​حرمتی به کتاب مقدس قرآن را اقدامی عمیقاً ناگوار، غیر قابل قبول و ناشی از عدم بردباری و غفلت خواند.

به گزارش فارس، به دنبال نامه محمد خزاعی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد به بان‌کی‌مون دبیرکل این سازمان در خصوص سوزاندن قرآن کریم در یکی از ایالت‌های آمریکا، دبیرکل سازمان ملل طی نامه‌ای رسمی به عنوان سفیر و نماینده دائم کشورمان این اقدام مغرضانه را محکوم کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد در نامه خود آورده است: بی حرمتی به کتاب مقدس قرآن اقدامی عمیقاً ناگوار، غیر قابل قبول و ناشی از عدم بردباری و غفلت است. من صریحاً و قویاً این اقدام مغرضانه که با هدف ایجاد تفرقه در بین مردم و جوامع مختلف انجام شد، را محکوم می‌کنم. اقدامی که متأسفانه باعث واکنش‌های خشونت آمیز در جهان شد و در نتیجه این قبیل اقدامات و واکنش‌ها کارکنان سازمان ملل متحد چند روز قبل در افغانستان کشته شدند.

بان‌کی‌مون با اشاره به اینکه قبلاً نیز در مورد ضرورت اعتدال و احترام متقابل صحبت کرده، تصریح کرد: اکنون نیز بر این امر تأکید می‌کنم.
وی اضافه کرد: افراط گرایی و نفرت مذهبی جایی در گفت‌وگوی متمدنانه ندارد.
دبیرکل سازمان ملل متحد افزود: ما باید در خصوص بردباری و فهم بین فرهنگ‌ها، سنت‌ها و اعتقادات صحبت کنیم و نباید اجازه دهیم تا افراد معدودی بخواهند مناسبات بین جوامع را مختل کنند. ما باید با مساعی مشترک یکدیگر تلاش کنیم و اجازه ندهیم که اقدامات خود سرانه برخی افراد منجر به گسترش خصومت شود.

بان‌کی‌مون اضافه کرد: همانگونه که در جلسه مورخ 16فروردین ماه جاری به شما اعلام کردم، سازمان ملل متحد به کار خود برای ارتقاء هماهنگی بین‌المللی و همکاری بین ادیان از طریق ائتلاف تمدن‌ها ادامه خواهد داد.
دبیرکل سازمان ملل متحد در پایان نامه خود تأکید کرده است: امنیت و رفاه همه مردم صرف نظر از ملیت، قومیت، فرهنگ، مذهب یا دیگر اعتقادات، یک اصل بنیادی سازمان ملل متحد است.

محمد خزاعی سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد در نیویورک در 3 فروردین ماه سالجاری در نامه‌ای به بان‌کی‌مون دبیرکل این سازمان نسبت به اقدام اخیر سوزاندن قرآن کریم در یکی از کلیساهای ایالت فلوریدای آمریکا ابراز تأسف و تأثر عمیق کرده و خواستار موضع‌گیری و اقدام سازمان ملل متحد در خصوص این موضوع که جدیت موج اسلام هراسی در بخشی از نقاط جهان را نشان می‌دهد، شد.
وی در نامه خود با اشاره به اهداف و مسئولیت‌های دبیرکل سازمان ملل متحد در حفظ صلح و دوستی بین مردم و ملت‌های جهان تأکید کرده بود: جنابعالی مسئولیت مهمی در روشن کردن افکار عمومی بین‌المللی نسبت به این قبیل اقدامات افراطی دارید.
وی اقدام در این رابطه را در جهت آرمان تساهل بین ادیان و روابط صلح آمیز بین ادیان و ملت‌های مختلف دانسته بود.

/111112

کد خبر 143498

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =