روزنامه 'گلوبال تایمز' چاپ پکن روز جمعه در مقاله ای زیر عنوان ' گمان می رود در نیروگاه اتمی ژاپن سلاح اتمی پنهان شده باشد' به نقل از یک خبرنگار ژاپنی نوشت : توکیو از ارایه اطلاعات شفاف و دقیق درباره بحران اتمی در این کشور طفره می رود.

به گزارش ایرنا ، روزنامه چینی به نقل از خبرنگار ژاپنی که به نام او اشاره ای نکرد ، نوشت : رفتار دولت ژاپن و شرکت مسئول نیروگاه اتمی فوکوشیما در پنهان کاری و ارائه توضیحات متناقض و عدم پذیرش ورود گروه های کمک رسان خارجی به داخل نیروگاه تنها یک دلیل می تواند داشته باشد و آن هم پنهان بودن یک راز بزرگ در نیروگاه یاد شده است.
' اسراری که ممکن است وجود یک برنامه برای تولید سلاح هسته ای را ثابت کند.'
در این خبر که بازتاب نسبتا گسترده ای در شبکه های خبری مهم غرب و منطقه داشته ، آمده است : در انفجار روز 14 مارس راکتور شماره 33 نیروگاه فوکوشیما عنصر رادیواکتیو پلوتونیوم آزاد شده که در ساخت سلاح اتمی کاربرد دارد.
براساس این گزارش همچنین به هنگام بروز آتش سوزی در راکتور شماره 4 دلیل آن گرمی بیش از حد میله های سوخت عنوان شد اما اندازه آتش سوزی نشانگر وجود دلایلی دیگری می باشد.
همچنین سرازیر کردن ناگهانی مقادیر زیادی آب آلوده به اقیانوس و عدم امکان دسترسی به اطلاعات در مورد ساختار های موجود در زیر نیروگاه یاد شده و ناپدید شدن اسرار آمیز دو تن از کارمندان هسته ای در تونل های پیچیده زیر نیروگاه همگی بر وجود معمای بزرگی تاکید دارند.
به نوشته این نشریه همچنین احزاب مخالف که می توانستند از واقعه نیروگاه برای حمله و تحت فشار قرار دادن نخست وزیر برای ارائه اطلاعات بیشتر استفاده کنند این کار را نکرده اند.
مرخصی استعلاجی ناگهانی شرکت مسئول نیروگاه و قطع کردن همه ارتباطات بی سیم و تلفنی در حوالی نیروگاه اتمی همگی نشانه هایی از وجود یک طرح بسیار سری می باشد.
گلوبال تایمز اضافه کرد : علاوه بر اینها با وجود اینکه راکتور نیروگاه فوکوشیما همگی ساخت آمریکا بوده اند اما ژاپن از همکاری با آمریکا سرباز زده و از ارائه اطلاعات دقیق به آژانس انرژی اتمی هم طفره رفته است.
یک استاد دانشگاه دفاع ملی چین در این ارتباط گفت : یکی از دلایل عدم تمایل ژاپن به استفاده از راکتور نسل سوم و چهارم و اصرار به استفاده از راکتور های نسل اول و دوم آسان بودن تولید مواد اتمی لازم برای تسلیحات اتمی توسط آنها در مقایسه با نسل سوم و چهارم است.

/56

کد خبر 143635

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین