نخستین چالش مدیریتی شاه‌آبادی در صدا و سیما

ایلنا نوشت: سریال نجلا که این شب‌ها از شبکه سه سیما روی آنتن رفته است با واکنش‌های متفاوتی از سوی مخاطبان همراه شده و آخرین آنها اظهارنظر یکی از نمایندگان مجلس است که آن را عامل اختلاف‌افکنی در جامعه تلقی کرده و خواستار توقف پخش آن شده است.

سریال نجلا به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور این شب‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود. سریالی که حول محور یک داستان عاشقانه پیش از شروع جنگ تحمیلی می‌گذرد و فضای فرهنگ مردمان آبادان را به تصویر می‌کشد. 

«نجلا» در فرصت کوتاهی برای پخش در اربعین حسینی آماده شد. داستان سریال در سال ۱۳۵۸ و در جنوب ایران می‌گذرد و داستان مردی‌ست که عاشق دختری شده و او شرط ازدواج با خودش را رفتن به زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین گذاشته است. حال آنکه مرزهای جنوبی ایران پس از انقلاب با ناامنی روبرو است. 

از ابتدای پخش سریال عده‌ای نسبت به لهجه جنوبی بازیگران سریال ایراد گرفتند و آن را مطابق با واقعیت ندانستند. از طرف دیگر روز گذشته یکی از نمایندگان مجلس به ساخت این اثر اعتراض کرد و خواستار توقف پخش آن شد. جلیل مختار (نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی) با انتقاد از نوع نگاه سازندگان سریال نجلا به فرهنگ مردم آبادان، گفت: رسانه ملی باید به گونه‌ای برنامه‌سازی کند که نتایج آن‌ها به انسجام ملی و معرفی صحیح فرهنگ اقوام مختلف در کشور منتهی شود نه اینکه باعث اختلاف‌افکنی در سطح جامعه شود. 

نماینده مردم آبادان در مجلس گفته است: سریالی که تحت عنوان نجلا از شبکه ۳ در حال پخش است برچسب‌هایی به مردم آبادان می‌زند و آن‌ها را متهم به صفات و رفتارهای خلاف واقع می‌کند. 

به اعتقاد مختار، این سریال رفتارهای نامطلوبی را به مردم آبادان نسبت داده‌ که درنهایت باعث ایجاد انزجار در بین عموم نسبت به این منطقه و فرهنگ حاکم بر آن می‌شود و همین امر باعث عصبانیت مردم آبادان شده است. 

پس از این واکنش به سراغ سازندگان سریال نجلا رفتیم. سعید سعدی (تهیه‌کننده سریال نجلا) گفت: هر کس هر نقدی که دوست دارد، می‌تواند نسبت به سریال انجام دهد و هر کس در بیان نظراتش آزاد است. 

وی سپس گفت که سازندگان سریال فعلا قصد ندارند نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند. 

تجربه اعتراض به یک سریال تلویزیونی به خاطر مفهوم قومیتی برای اولین بار نیست که اتفاق می‌افتد. تلویزیون پیش از این نیز به خاطر اعتراض برخی از اقوام نسبت به تولیداتش با حاشیه‌هایی همراه بود اما این اتفاق شاید نخستین حاشیه و چالش مدیریتی حمید شاه‌آبادی پس از تصدی پست معاونت سیما باشد.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1443438

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام GB ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
    24 0
    این کارها برای جلب توجه است ؟ حکایت سریال وارش و اعتراض گیلانی هاست ؟
  • IR ۱۵:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
    9 0
    بجای اعتراض به یه فیلم .اونم به لهجه .برو به وضعیت اقتصادی مردم اعتراض کنید الکی جو ندید فیلم دیگه .چه توهینی این حرفا چیه .کار مهمتر تویه مجلس نداری
    • حسینی دولت آبادی از قزوین IR ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
      1 0
      کار بلد بودند که ..... بیشتر نماینده ها فقط دنبال حاشیه سازی برای دیده شدن هستند. بدون هزینه با گفتن چند جمله این چنینی تو چشم مردم میان. دیگه کسی نمی پرسه بجز حاشیه سازی برای ما چه کردی !!
  • شهروند IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
    0 0
    بابا به مسئولیت خودتون برسید .بزارید ما هم فیلممونو ببینیم
  • حسینی دولت آبادی از قزوین IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
    1 0
    علت این حرفهای بی اساس چیه؟ حالا مردم شهر من قزوین همه امامزاده هستند؟ مردم تهران و آبادان همه پاک و منزه هستند؟ این چه کوته نظریه که یه عده دارند. همه جور آدم همه جا هست. هر کی میگه ما همه خوبیم حرف بیخود زده!!. از هموطنان استانهای شمالی و اصفهان یاد بگیرید. این همه سریال خوب درباره شان ساخته شد که هم شخصیت مثبت داشت و هم منفی. ولی اعتراضی نکردند. چون واقعیت را میدانند. میدانند که همه جا همه جور آدم هست.
  • علیرضا بهادری IR ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
    0 0
    سریال خوبی است ما بازیگر وکارگردان ابادانی زیاد داریم دو.ابادانی ها به بیمارستان نمی گفتند هاسپیتال میگفتند مریض خانه یا دوا خونه