۰ نفر
۲۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۵:۰۳

مجری طرح صنعتی‌سازی مسکن در کشور، از تحقق نیافتن تسهیلات دوهزار میلیارد تومانی به شرکت‌های صنعتی‌سازی خبر داد

سمیه فتحی: صنعتی‌سازی ساختمان ظاهراً این روزها بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است و گویا مسئولان امر به تکاپو افتاده‌اند تا با ورود به تولید صنعتی مشکلات ساخت سنتی ساختمان را رفع کنند هر چند آمار نشان از حرکت لاک پشتی در این بخش دارد به طوری که کمتر از سه در صد ساختمان‌های کشور به روش صنعتی تولید می‌شوند اما مسئولان این بخش به آینده صنعتی‌سازی خوشبین هستند، چرا که معتقدند با صنعتی‌سازی هزینه ساخت خانه 10 تا 15 درصد کاهش پیدا می‌کند. البته صنعتی‌سازی در کشور نیاز به فراگیر شدن تولید انبوه مصالح صنعتی دارد که گویا در سال‌های اخیر گام‌های جدی در این زمینه برداشته شده است به طوری که مجری طرح صنعتی‌سازی مسکن در کشور معتقد است: هدف از صنعتی‌سازی در ساخت‌وساز به معنای مهندسی کردن آن و اجرای نقشه‌های ساختمانی است که به تناسب آن سبب می‌شود هزینه ساخت خانه کاهش یابد.

قلعه‌نویی مجری طرح صنعتی‌سازی مسکن در کشور روز گذشته در یک نشست خبری، از تحقق نیافتن تسهیلات دوهزار میلیارد تومانی به شرکت‌های صنعتی‌سازی خبر داد و اظهار کرد: تا کنون تنها 320 میلیارد تومان از این تسهیلات محقق شده است.

وی با اشاره به این که باید تا برنامه پنجم توسعه صنعتی‌سازی از دو درصد فعلی به 20 درصد افزایش یابد، گفت: این امر مستلزم پرداخت تسهیلات و محقق شدن ابزارهای مناسب برای گسترش صنعتی‌سازی است.
مدیر عامل شرکت مدیریت پروژه‌های ساختمانی ایران با تأکید براینکه عدم احداث کارخانه‌های صنعتی‌سازی ساختمان بر اساس برنامه به دلیل محقق نشدن پرداخت دوهزار میلیارد تومان تسهیلات بوده است گفت: در حالی که تاکنون حدود 320 میلیارد تومان از این مقدار برای پرداخت به تصویب رسیده است ولی هنوز پرداخت نشده است.

قلعه‌نویی از ایجاد 24 شرکت در قالب مشارکتی خبر داد و گفت: میزان سرمایه‌گذاری بخش‌‌خصوصی در این شرکت‌ها 60 درصد است و 40 درصد نیز از سوی سازمان گسترش و نوسازی سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 14435

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین