معدل مدیریت شهری آبادان میزان بارندگی بر میلیمتر

اگر چه برای ارزیابی عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی به ویژه در حوزه مدیریت شهری آیتم های مختلفی وجود دارد اما برای شهری مانند آبادان مهمترین شاخص این ارزیابی؛ میزان بارندگی در واحد میلی متر است که تاکنون دردسرهای فراوانی را بر شهروندان تحمیل کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، شهر آبادان که به نماد مقاومت در دوران ۸ سال جنگ تحمیلی نیز شناخته شده است، به رغم گذشت ۳۱ سال از پایان این جنگ هنوز از حداقل های امکانات زیرساخت شهری از جمله شبکه فاضلاب و شبکه دفع آبهای سطحی بی بهره است و لذا در فصل زمستان و با کمترین بارندگی تمام شهر دچار التهاب و مشکل می شود و مردم نیز راه به جایی ندارند جز اینکه در فضای مجازی عکس و فیلم از محل سکونتشان بفرستند و از مسئولان بخواهند تا به فریادشان برسند، هر چند که اطمینان دارند  کارکرد مسئولان در این باره تنها رفع آنی مشکلات و نه اساسی و زیربنایی است.

حدود ۱۰ روز پیش بود که بارندگی ۳۰ میلی متری در آبادان بار دیگر سبب اختلال در رفت آمد شهروندان و خودروها در بسیاری از نقاط شهری و ماندگاری روان آبها در سطح معابر و کوچه های شهر شد، موضوعی که سالهای سال است به همین منوال طی می شود و هیچ مسئولی تاکنون برای رفع اساسی مشکل چاره اندیشی نکرده و هر بار هم که با نارضایتی و گله مندی مردم مواجه می شوند نبود اعتبارات کافی را بهانه ی کم کاریها و بی تدبیر هایشان می کنند، بلایی که سبب تخریب و ویرانی بیش از پیش شهر در طی ۳۱ سال گذشته تاکنون شده است.

*پیش بینی افزایش بارندگی ها تا حدود ۵۰ میلی متر

به گفته ی رئیس اداره هواشناسی آبادان از صبح دیروز تا ساعت ۷:۳۰ امروز در مجموع بارش ۹ میلی متر باران برای این شهر ثبت شده است.

علی تابع الحجه با بیان اینکه طبق پیش بینی های انجام شده با شدت گرفتن بارندگی از اواخر ظهر امروز تا فردا میزان بارندگی به حدود ۴۰ تا ۵۰ میلی متر می رسد، اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی سامانه بارشی تا اواسط روز دوشنبه بر روی استان فعال خواهد بود.

وی گفت: طبق هشدارهای ستاد بحران و سازمان هواشناسی استان مبنی بر ورود سامانه بارشی سودانی به خوزستان از مسئولان خواسته شده تا در آمادگی کامل قرار داشته باشند.

وی افزود: در این مدت رگبار باران، رعد وبرق، وزش باد شدید و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود ضمن اینکه شمال خلیج فارس نیز در این مدت، طوفانی و مواج است و اتخاذ تمهیدات لازم درباره خطرات ناشی از آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها، خطر صاعقه، لغزندگی جاده ها، پدیده مه، کاهش دید و غیره نیز ضرورت دارد.

*چالش پیشین آبگرفتگی پس از باران تکرار نمی شود

سید زین العابدین موسوی فرماندار ویژه شهرستان آبادان پیشتر اعلام کرد: که با افزایش پمپ‌های تخلیه آب، لایروبی کانال‌های هدایت آب و پساب‌های فاضلاب در منطقه و ترمیم دیواره ی بتی ریزش کرده ی کانال‌های هسته مرکزی شهر از جمله میدان طیب و منطقه دویستی‌ها ترمیم و لایروبی کانال‌های دفع و هدایت پساب و فاضلاب شهری از این پس شاهد آبرفتگی گسترده پس از باران نخواهیم بود.

محمود رضا شیرازی نیز گفته است؛ کاستی‌هایی که در بارندگی پیشین منجر به آبگرفتگی گسترده در شهر بود را برطرف کردیم و به مردم اطمینان می‌دهیم چالش پیشین آبگرفتگی پس از باران تکرار نخواهد شد. 

حال بایستی دید این بار مدیریت شهری آبادان در مواجه با بارندگی حدود ۴۰ تا ۵۰ میلی متری چگونه می خواهد شهر را از آبگرفتگی برهاند تا رضایت شهروندان حاصل شود و

به اطمینان مردم به کارکردشان پاسخ مناسبی بدهند.

خبرنگار: فرزانه یحیی آبادی

46

کد خبر 1460490

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار