پیشگیری اطفای حریق عرصه های منابع طبیعی استان سمنان

آموزش اطفا حریق در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان به ۸۶۲۰ نفر روز انجام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در جلسه هم اندیشی و هم افزایی معاونین و مدیران ستادی این اداره کل که به منظور بررسی عملکرد اقدامات ۹ گانه جهشی نیمه دوم سال جاری برگزار شد، بر آموزش و پیشگیری اطفاء حریق عرصه های منابع طبیعی در این استان تأکید کرد و گفت: حفاظت از عرصه های منابع طبیعی وظیفه اصلی مجموعه منابع طبیعی است که برنامه «ارتقا پوشش حفاظتی و بلوک بندی مناطق بحرانی و بهره گیری از همیاران طبیعت » با هدف بالا بردن ضریب حفاظتی عرصه های ملی به عنوان یکی از برنامه های مهم در قالب «طرح ۹ در ۹۹» سال جاری به شمار می آید و به طور جد تا پایان سالجاری در دستور کار قرار بگیرد.
جعفر مرادی حقیقی از ارائه آموزش و پیشگیری اطفاء حریق به ۸ هزار و ۶۲۰ نفر روز در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و شهرستان‌های تابعه خبر داد. 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان عنوان کرد: اداره آموزش، ترویج و مشارکت مردمی اداره کل با برنامه‌ریزی قبلی و بر اساس وظائف سازمانی  با هماهنگی فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان اقدام به برگزاری دوره های کارگاه آموزشی اطفای حریق برای گروه‌های سمن تشکل‌ها و تعاونی‌ها ۱۹۰ نفر روز، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها ۲۱۰ نفر روز، همیاران طبیعت ۷۱۴۰ نفر روز و نیروهای حفاظتی و مجریان طرح‌های مرتع‌داری ۳۳۰ نفر روز، کارشناسان مروج پهنه ۴۳۰ نفر روز و تسهیلگران و شوراهای اسلامی ۳۲۰ نفر روز که در مجموع به ۸ هزار و ۶۲۰ نفر روز آموزش ارائه‌شده است.
این مسئول منابع طبیعی استان سمنان سرعت بخشی در پیشرفت فیزیکی فعالیت های ۹ گانه جهشی منابع طبیعی را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: )طرح ۹ در (۹۹ به عنوان اقدام عملی و نقشه راه فعالیت های منابع طبیعی به شمار می آید که برای تسریع در انجام این فعالیت ها ضرورت ایجاب می کند تا موضوع برنامه ریزی سرلوحه کارهای ادارات شهرستانها و اداره کل قرار بگیرد.
جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظهارداشت: با توجه به بهره گیری از همیاران طبیعت، جذب همیار طبیعت در سالجاری به تعداد ۵۰۰ نفربعنوان مروج افتخاری در استان سمنان تا کنون انجام شده است. 
وی عنوان کرد :اقشار مختلف جامعه و بهره‌برداران و اعضای شوراهای اسلامی و تشکل‌های مردم‌نهاد و اعضای تعاونی‌های روستایی و NGO ها می‌توانند نقش مهمی در کاهش حریق در مناطق بحرانی داشته باشند.
مرادی حقیقی گفت: نقش آموزش در کاهش وقوع حریق و اطفای حریق‌های احتمالی از سنوات گذشته برجسته بوده و حمایت‌های مردمی در کنار دستگاه‌های مسئول می‌تواند اثربخشی بیشتری داشته باشد.
 وی افزود: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی و فرماندهان پایگاه‌های بسیج و نیروی‌های تحت امر از عواملی هستند که در روستاهای حاشیه جنگل در نزدیک‌ترین فاصله به حریق به وجود آمده قرار دارند، با آموزش و در اختیار قرار گرفتن لوازم اولیه اطفاء حریق می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن حریق‌های به وجود آمده را کنترل کنند.
جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: با آموزش و تشویق عوامل مؤثر در اطفای حریق در روستاها، شوراهای اسلامی اقدام به احداث پایگاه‌های مردمی اطفای حریق کرده و با انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین ادارات منابع طبیعی و اعضای شوراهای اسلامی این امر را گسترش داده و باعث ایجاد پایگاه‌های جدید در سطح روستاهای حاشیه جنگل شده است.

46

کد خبر 1470388

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار