امسال ۱۱۰۰ واحد صنعتی راکد پس از احیا به چرخه تولید بازگشتند/ صنایع کوچک و متوسط برای تامین مالی به فرابورس روی بیاورند

معاون وزیر صمت و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: با تلاشهای انجام شده بر اساس برنامه ریزیها، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی راکد در سطح کشور پس از احیاء و بازفعال سازی به چرخه ی تولید بازگشتند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، اصغر مصاحب در حاشیه سفر به منطقه ی آزاد اروند و بازدید از شهرکی صنعتی شماره یک آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از برنامه های اصلی وزارت صمت در سال جهش تولید احیاء و باز فعال سازی تعدادی از واحدهای صنعتی خارج شده از چرخه ی تولید است که استان خوزستان در این عرصه فعالیت خوبی داشته است.

وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی راکد در سطح کشور به چرخه ی تولید بازگشته است که سهم خوزستان از این تعداد ۴۰ واحد بوده و بر اساس برنامه ریزی این رقم تا پایان سال به حدود ۶۴ واحد می رسد.

وی تصریح کرد: برای کمک و حمایت از صنایع تولیدی کوچک از ظرفیت ستاد تسهیل و  کمک بانک ها برای جانشینی و جدا شدن از تملک بانک ها، برنامه ریز کرده ایم در این باره ستاد تسهیل در سطح ملی مصوبات خوبی را داشته است. در جلسه ی پیشین ستاد تسهیل کشور که با حضور مقامات عالی قوه قضائیه و دستگاههای مختلف از جمله ستاد اجرایی فرمان امام، مجموعه ی شستا(زیر مجموعه ی وزارت کار)، بانکها  و بقیه ی دستگاههایی که امکان سرمایه گذاری در این حوزه را دارندف برگزار شد که تکالیف هر بخش مشخص شد.

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران یادآور شد: استفاده از ظرفیت بخشهای دیگر در حقیقت به منظور کمک به بازگشت واحدهای صنعتی غیر فعال به چرخه ی تولید انجام شد که این موضوع اجتناب ناپذیر است چرا که علاوه بر اینکه رشد اقتصادی و افزایش تولید را به همراه خواهد داشت به موضوع اشتغال به عنوان نیاز و ضرورت کشور نیز پرداخته می شود و خوشبختانه نمایندگان مجلس نیز در این باره مصرانه و مجدانه پیگیرند.به عنوان دولت و بازوان اجرایی برای رسیدن به این مهم کمک می کنیم.

مصاحب با تاکید بر همکاری و ارتباط بسیار خوب سازمان منطقه آزاد اروند یا سازمان متبوعه اش، گفت: یکی از مناطق آزادی که خوشبختانه ارتباط بسیار خوبی را با حوزه ی صنعت داشته و این همکاری در سطح کشور نیز نمود داشته منطقه آزاد اروند است که به دبیرخانه شورایعالی مناطق نیز این را عنوان کرده ایم و گفتیم این منطقه به عنوان الگو برای دیگر مناطق به جهت هم افزایی با حوزه صنعت در نظر گرفته شود. مجموعه ی منطقه آزاد اروند در این باره خوب درخشیده است.

وی افزود: بازفعال کردن ۱۴ واحد صنعتی راکد در اروند و برنامه ریزی برای فعال سازی ۱۶ واحد صنعتی دیگر تا پایان سال نشان از آن دارد که اتفاق بسیار خوبی در اینجا رقم خورده که جای قدردانی دارد. بخش عمده ای از بازفعال سازی صنایع راکد در منطقه آزاد اروند رقم خورده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش صنایع کوچک ما ۲۵ نوع حمایت در حوزه های مختلف از واحدهای تولیدی داریم، اظهار کرد: واحدهای تولیدی که در حال فعالیت هستند که از طریق شرکت شهرکهای صنعتی استان در حوزه های مختلف اعم از تامین مالی، توسعه ی صنعتی انتقال تکنولوژی توسعه ی بازار، حوزه ی سرمایه گذاری و غیره مراجعه کنند و از خدمات مربوطه بهره مند شوند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: یکی از کارهایی که پیشنهاد می شود تا صنایع کوچک و متوسط در حوزه ی تامین مالی به آن روی بیاورند، رفتن به سمت پذیرش فرا بورس است. شرکت شهرکهای صنعتی این آمادگی را دارند تا به صنایع کوچک و متوسط هم کمک مالی و هم مشاوره ای کند.

مصاحب، یادآور شد: پلتفرمی برای تامین مالی (زنجیره ی تامین) بنام سکو با همکاری و پشتبانی بانک ملی و طراحی بخش خصوصی طراحی شده که پیشنهاد می شود تولید کنندگان، تامین کنندگان مواد اولیه، توزیع کنندگان و صادرکنندگان در این پلتفرم حضور داشته باشند. تحقیقا این یک مدل جدیدیست برای تامین مالی که به واحدهای صنعتی کمک می کند.

وی گفت: ما یک تفهامنامه ی ی سه جانبه را (سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، سازمان منطقه آزاد اروند و برنامه و بودجه) با هدف کمک به ایجاد زیرساخت ها در شهرک های صنعتی آبادان و خرمشهر داریم که بر اساس آن و به نسبتی که همه ی طرفای موضوع به آن ورود کنند ما نیز به تعهداتمان پایبند هستیم و آن را انجام می دهیم به هر حال بایستی یک سری فعالیت ها شود تا ما نیز به ازای آن هزینه کرد داشته باشیم. این قول را می دهیم به نسبتی که بقیه حضور داشته باشند ما نیز پای کار هستیم.

48

کد خبر 1473223

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =