معاون وزیر صنایع و معادن با اشاره به کاهش شدید تعداد واحدهای بحراندار صنعتی در کشور گفت: در حال حاضر حداکثر 10 واحد صنعتی دارای بحران حاد در کشور وجود دارند.
افشین روغنی دربارهی آخرین وضعیت واحدهای بحراندار صنعتی در کشور توضیح داد: دلیل بحران تمامی این واحدها مربوط به واگذاریهای غلط آنها در سالهای گذشته میشود.
وی افزود: از جمله واحدهایی که دارای بحران حاد هستند میتوان به ITMI شیراز، لاستیک البرز، کیان تایر، لولهسازی خوزستان و چند واحد نساجی اشاره کرد.
به گفتهی معاون وزیر صنایع و معادن، این واحدها بعضا در اختیار بانکها بودند که به اهل فن واگذار نشدند و به همین دلیل بحران آنها حاد شد.
وی تاکید کرد: البته نمیخواهیم همه واگذاریهای گذشته را زیر سوال ببریم، ولی هماکنون فرایند واگذاری بهتر شده است.
روغنی با بیان اینکه ستاد تسهیل وزارت صنایع و معادن طی بیش از 60 سفر استانی مشکلات واحدهای مختلف صنعتی را بررسی کرده است، عنوان کرد: الان که اقدامات این ستاد را مرور میکنیم متوجه نتایج خوب آن میشویم، چرا که واحدهای با مشکل حاد دیگر متولد نشدهاند و واحدهای بحراندار فعلی واحدهایی هستند که از قبل مشکل داشتند و چیزی به آنها اضافه نشده است.
* * سهم وزارت صنایع و معادن از برنامهی اشتغالزایی
این مقام مسئول همچنین دربارهی سهم وزارت صنایع و معادن از برنامهی اشتغالزایی کشور در سال جاری گفت: وزارت صنایع و معادن در حال تدوین برنامهی خود برای تحقق بخشی از هدف ایجاد 2.6 شغل در کشور در سال جاری است.
روغنی افزود: به تبع دستور رییسجمهوری مبنی بر ایجاد 2.6 میلیون شغل در سال جاری دستگاههای مختلف موظف شدند برنامههای خود را برای تحقق این هدف اعلام کنند که وزارت صنایع و معادن در حال تدوین برنامه خود بوده و به زودی آنرا اعلام میکند.
* * شش میلیون کارگر صنعتی و معدنی در کشور
او تعداد کارگران بخش صنعت و معدن کشور را به طور عام حدود شش میلیون نفر اعلام کرد و در پاسخ به این سوال که آیا وظیفهی اصلی وزارت صنایع ومعادن ایجاد اشتغال است؟ گفت: اشتغالزایی وظیفهی اصلی ما نیست، اما باید در نظر داشت که سرمایهگذاری و ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی دو موضوع جداییناپذیرند و بنابراین به صورت خودکار وزارت صنایع و معادن در زمینهی اشتغالزایی نیز فعالیت میکند.
/33
نظر شما