به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، جلیل مختار در جلسه ی هماهنگی اجرای عملیات بازآفرینی بافتهای فرسوده شهر آبادان که در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع بازآفرینی بافت فرسوده آبادان بیش از ۲ سال است که در حال رد و بدل شدن و پیگیریست، اما متاسفانه هنوز راهکاری عملی برای آن ارائه نشده است.
وی افزود: به رغم آنکه شهرداری آبادان در این باره مطالعاتی انجام و طرحی را ارائه کرده، راه و شهرسازی رفرنس داده و از سوی ستاد ملی بازآفرینی بافت های فرسوده نیز اعتبار پیش بینی شده ابلاغ شده، اما همچنان در این باره به جای پیشرفت کار شاهد پسرفت هستیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر قرار بر انجام کار است پس بایستی از جایی آغاز شود، بندهای سنتی زمانی در زمینه ی جذر و مد اثرگذار بود که وضعیت منطقه به لحاظ جمعیت متغیر آن، آبهای سطحی و لایروبی نشدن رودخانه هایش به ویژه بهمنشیر شرایط بد کنونی را نداشت و لذا هدایت آبهای سطحی به رودخانه ها با توجه به ظرفیت کم آنها به سبب لایروبی نشدن که یکی از الزامات کنونی آنها نیز به شمار می رود، نشدنی است.
مختار یادآور شد: به رغم وجود برنامه ی ارائه و به روز شده ی شهرداری آبادان برای آغاز فاز نخست عملیات اجرایی بازآفرینی بافت های فرسوده شهری آبادان که مربوط به هدایت آبهای سطحی است، متاسفانه عملیاتی شدن این کار به هر شکلی در حال به تعویق و تاخیر افتادن است و بعید به نظر می رسد که در بحث آبهای سطحی کاری در شهر انجام شود.
وی خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت: با صغرا و کبری بافتن کارها را از پیش نمی برد و آغاز این کار نیاز به همدلی و همراهی دارد.
وی با اشاره به اختصاص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازآفرینی بافت های فرسوده در شهرهای آبادان و خرمشهر افزود: از این میزان اعتبار ۱۰۶ میلیارد تومان آن برای بازآفرینی ۷ منطقه دارای بافت فرسوده در آبادان و مابقی برای بازآفرینی ۳ منطقه در خرمشهر پیش بینی شده است. این مناطق پس از شناسایی در سامانه ی ستاد ملی بازآفرینی بافت های فرسوده قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اجرای عملیات بازآفرینی محلات به صورت فاز بندی شده پیش می رود، اظهار کرد: در فاز نخست آن کار ساماندهی آبهای سطحی پیش بینی شده و در فاز بعدی انجام عملیات زیرسازی، آسفالت، جدول کاری و فضای سبز دیده شده است.
48
نظر شما