حذف یارانه ها تأثیر منفی بر وضیعت اجتماعی-اقتصادی پناهندگان آسیب پذیر ثبت شده در ایران داشته است. این مهم می تواند تعداد پناهندگانی که مجبور خواهند شد معیشت کل خانواده را در مواقع بیماری حاد، قربانی درمان عضو بیمار خانواده نمایند، را افزایش می دهد

 در حال حاضر پناهندگانی که از 3 بیماری خاص هموفیلی، تالاسمی، و دیالیزکلیوی رنج می برند، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی دولت ایران قرار دارند. هرچند، با در نظر گرفتن اینکه اکثر خانواده های پناهنده قادر به تأمین هزینه های درمان افراد خانواده خود که از سایر بیماریهای حاد رنج می برند، نیستند، کمیساریا گسترش پوشش کمکهای خود در این زمینه را ضروری می داند.

برنارد دویل، نماینده کمیساریا در ایران، گفت: "حذف یارانه ها از کالاهای ضروری و منابع انرژی، تأثیر منفی بر وضیعت اجتماعی-اقتصادی پناهندگان آسیب پذیر ثبت شده در ایران داشته است. این مهم می تواند تعداد پناهندگانی که مجبور خواهند شد معیشت کل خانواده را در مواقع بیماری حاد، قربانی درمان عضو بیمار خانواده نمایند، را افزایش می دهد. بنابراین، کمیساریا از کمکهای که برای کمک به این جمیعت آسیب پذیر دریافت نموده است، استقبال و قدردانی می کند."

"بودجه مرکزی پاسخگویی به بحران" کلیه آژانسهای سازمان ملل (CERF)، بطور سخاوتمندانه حدود 5/1 میلیون دلار به این پروژه کمک نموده است. دولت استرالیا نیز حدود 000/400 دلار آمریکا برای اهداف مرتبط با بهداشت پناهندگان به کمیساریا اهداء نموده است. این کمک ، علاوه بر پوشش مراقبتهای بهداشتی اولیه و حیاتی، جهت برنامه های اطلاع رسانی جهت پیشگیری و سلامت و ارائه داروهای ضروری اولیه به پناهندگان افغان به کار خواهد رفت. بخشی از  کمک حدوداً000/300/1 یورویی کمیسیون اروپا به کمیساریا نیز جهت پوشش مسائل مرتبط با بهداشت پناهندگان است. بخش دیگر نیازهای تحصیلی و معیشت پناهندگان را در بر خواهد گرفت. نروژ یکی دیگر از کشورهای دانر کمیساریا است که حدود 000/500 دلار آمریکا به نمایندگی این آژانس سازمان ملل در ایران اهداء کرده است.

در سال 2010 میلادی حدود 000/10 پناهنده از کمیساریا درخواست کمک هزینه جهت مراقبتهای درمانی کردند که درخواست حدود 25% انها جهت درمان بیماریهای حاد از جمله سرطان، صدمات نخاعی، بیماریهای ایسکمی قلبی و مسمومیتهای دارویی بود.

بنا بر آمار موجود حدود 1میلیون پناهنده ثبت شده افغان و 000/42 پناهنده ثبت شده عراقی در ایران ساکنند.

با کمکهای بیشتر و بیشتر، کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان قادر به ارائه مراقبتهای بهداشتی حیاتی به تعداد بیشتری از پناهندگان خواهد بود.

 4545

کد خبر 147933

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    1 0
    شما قاچ زین اسب رو بچسبید . اسب سواری پیشکشتون . مریض های ایرونی رو بخاطر بی پولی وسط بیابون ول نکنید حمایت از بیماران خارجی پیشکشتون
  • صفاء FI ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    0 1
    در ايران كسي به نام بناهنده وجود ندارد جونكه از حداقل مستلزمات حيات نيز برخوردار نيستند حالا كه بحث بول شد اينها شدن بناهنده
  • بدون نام IR ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    1 0
    2میلیون دلار رابه پناهندگان افغانی بدهید تا به کشور خودشان برگردند بلکه ما احساس امنیت و آرامش کنیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین