به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به فعالیتهای انتخاباتی احزاب و گروه های مختلف گفت: ما باید در ابتدا برای مشارکت گسترده مردم تلاش کنیم، مسلما مقام معظم رهبری هم به مشارکت پایین راضی نیستند و بارها بر حضور گسترده در انتخابات تاکید کرده اند.
وی افزود: مردم باید در یک فضای شفاف و با مشارکت بالا در انتخابات حضور پیدا کنند و بعد هنر ما باید این باشد که افراد خوب و اصلح را معرفی کنیم.
پورمحمدی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان گفت: من قبلا گفتم که نوع نگاه لیبرالی، امنیتی، نظامی و پدرسالانه هیچ کدام مطلوب ما نیست، منظور ما نوع این نگاه در مدیریت است ولی نگفتیم اگر کسی نظامی است یا سابقه قضایی دارد نباید کاندید شود. اما رویکرد و نگاهی که می خواهد با آن مدیریت کند مهم است.
اهم سخنان پورمحمدی را به نقل از ایسنا و فارس بخوانید؛
* برخی به پدرخواندگی حمله می کنند ولی می خواهند خودشان مخفیانه این مدل را پیگیری کنند و یک دفعه در آخر انتخابات نظر خود را تحمیل می کنند. دوره این مدلها گذاشته و اینگونه مدلها دیگر مقبولیت ندارد و ما نمی توانیم از این مدلهای منسوخ شده استفاده کنیم.
*{درباره نوع نگاه شورای وحدت اصولگرایان به انتخابات} در این شورا روی هیچ فردی بحثی نشده است، تلقی ما این است اگر آقای رئیسی کاندیدا شود میل و نظر شورای وحدت به سمت ایشان است، ولی دیگر روی هیچ فردی بحثی نشده است.اگر آقای رئیسی وارد صحنه نشوند ما ممکن است با تعدد کاندیداها روبرو شویم و اینگونه احتمالا انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.
*امام خمینی (ره) در مقاطع خاص تاریخی این جمله را میگفتند و مقام معظم رهبری هم بارها آن را تکرار کردند. آن عبارت این بود که، «ما میتوانیم.». باید به صراحت بگویم که اگر امام خمینی امروز زنده بود و جوانان و ملت ایران را در مقابل خود داشت، همه ما جداً خطاب به او میگفتیم که ما توانستیم. به نظرم جمله امام و جمله امروز ما، دقیق و قابل بحث و گفتوگو است.
* توانایی یک عنصر نسبی است، قدرت مطلق برای خداست. توانایی ما در نسبت به ناتوانیهاست. ما واقعی حرف میزنیم. ما روی هوا و فضا حرف نمیزنیم. آرمان داریم اما در هنگام ادعا نمیتوانیم آرمانی صحبت کنیم بلکه باید به سمت یک قضاوت واقع بینانه با در نظر گرفتن محدودیت ها برویم.
*ما در بسیاری از موضوعات توانستیم و در بسیاری از موضوعات نتوانستیم. این نکته بسیار مهم است. وقتی سخن از توانستن میکنیم، به معنی قدرت مطلق در همه حوزهها نیست. ما در عرصههای بسیار مهم به صورت مستند و حتی به شهادت مخالفان و دشمنانمان توانستهایم. بسیاری از تواناییهای حتی ما قابل مناقشه نیست؛ ثابت شده است.
*بالاترین دستاورد سیاسی، استقلال سیاسی است. هیچ کس در این موضوع تردید ندارد که ایران از نظر سیاسی مستقل است. دشمنان ما گاها میگویند که استقلال ما جنبه طغیانی و شورشی دارد اما در اصل استقلال سیاسی ما تردید ندارند.
*مردم ایران امروز در تعیین حق سرنوشت آزاد هستند. ۴ ماه دیگر در ایران انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشود. مصداق بارزش این است که هیچ یک از ما نمیداند که چه کسی رئیس جمهور خواهد شد. شاید این تعبیر چندان جالب نباشد اما حتی مقام معظم رهبری هم نمیتوانند بگویند که رئیس جمهور بعدی ایران کیست.منش و روش امام خمینی مقام معظم رهبری بدین گونه بوده که هیچ وقت حتی اظهار نکردند که کدام نامزد مورد اقبال آنهاست. اگر اظهار هم کنند، ارتباطی با انتخاب رئیس جمهور ندارد.
*ما در زمینه نفت، گاز، فولاد و پتروشیمی ظرفیتهای کم نظیری داریم. چند روز پیش سفیر سابق اسرائیل در آمریکا گفته که ایران نسبت به ۵ سال پیش رشد چشمگیری داشته است. به نظرم عرصهای که کمتر مورد توجه قرار گرفته، فرهنگ، هنر و رسانه است.
*{درباره بسته شدن صفحات مجازی حزب الله } قرار دشمنان بر این بوده که صدای ما را خفه کنند. مصداق بارزش مسدود کردن صفحات مجازی مرتبط با ما است. پس از نظر دشمنان تولیدات فرهنگی ما تأثیرگذار است. خودشان میگویند که ایران همپای ایران و روسیه بر انتخابات آمریکا اثر میگذارد، بنابراین ما در فضای فرهنگی و رسانهای تأثیرگذار هستیم.
216219
نظر شما