مدیر پروژه تونل نیایش با تاکید بر پیچدگیهای این پروژه در قیاس با تونل شهری دیگر تهران اعلام کرد: طول هر یک از بخشهای شمالی و جنوبی این تونل بالغ بر سه کیلومتر است که در مجموع و با احتساب رمپهای ورودی و خروجی به هشت کیلومتر میرسد.
سید شهاب الدین یثربی در مراسم بازدید نایب رئیس شورای شهر تهران و رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران از پروژه تونل نیایش با بیان اینکه رعایت آخرین استانداردهای ترافیکی به شکل سختگیرانهای در اجرای پروژه تونل نیایش مد نظر قرار گرفته است عنuوان کرد: کلیه مبادی ورودی و خروجی این تونل دو بانده است.
به گفته وی حجم حفاری لازم برای احداث این تونل بالغ بر یک میلیون و صدهزار مترمکعب برآورد شده است که تا حد امکان از احداث تونلهای اضافی برای دسترسی نیز خودداری شده است.
یثربی افزود: تلاش کردهایم که کمترین تعداد نیروی انسانی داخل تونل حضور داشته باشند و اجازه استقرار نیروی انسانی اضافی در تونل داده نمیشود.
وی درباره پیشرفت فعلی این پروژه توضیح داد: در حال حاضر میزان پیشرفت پروژه حدود 30 متر در هفته است که امیدواریم در خرداد ماه به حداکثر پیشرفت ممکن برسیم.
به گفته یثربی در بخش 5/2 باند این تونل تا کنون 160 متر و در بخش 5/3 باند 650 متر پیشرفت فیزیکی صورت گرفته است.
مدیر پروژه تونل نیایش در ادامه تاکید کرد: برای اجرای این پروژه دقت شده است که تا حد امکان تداخلی با مبادی ترافیکی شهر نداشته باشیم.
وی همچنین به سختیهای حین اجرای پروژه اشاره و اظهار کرد: در بخشی از محدوده این تونل 11 خط لوله گاز وجود دارد که شناسایی برخی از آنها علیرغم همکاری شرکت گاز دشوار است.
یثربی در پاسخ به اظهارات بیادی - نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران - درباره ضرورت دو طبقه شدن بزرگراه صدر در محدود ورودی تونل نیایش خاطرنشان کرد: این موضوع بخشی از پروژه تونل نیایش است؛ بنابراین بهرهبرداری از تونل نیایش با دو طبقه شدن بزرگراه صدر همزمان خواهد بود.
وی در ادامه به احداث پارکینگ زیرزمینی ملت با ظرفیت چهار هزار خودرو نیز اشاره و اظهار کرد: این امر مراحل اصلی طراحی خود را سپری میکند.
یثربی یادآور شد : تهویه این تونل به صورت طولی طراحی شده است به گونهای که هیچ آلودگی به سطح زمین انتقال نمییابد.
در بخش دیگر این مراسم حسینی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران زمان بهرهبرداری از تونل نیایش را سال 91 اعلام و اضافه کرد: زمان دقیق بهرهبرداری طی مراسمی در هفته آینده از سوی شهردار تهران اعلام خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری از انتقاد دلسوزان استقبال میکند تاکید کرد: مهم این است که پروژهای با حجم بالای سرمایهگذاری و توان فکری و مهندسی، برای توسعه کشور موثر باشد.
حسینی با تاکید بر اینکه شهرداری از شورای شهر جدا نیست و این دو ارگان در کنار یکدیگر به عنوان مدیریت شهری شناخته میشود تصریح کرد: معتقدم تجربه مجموعه مدیریت شهری در دو پروژه گذشته باید به بهتر اجراشدن پروژه تونل نیایش کمک کند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه تنها شاخه "کردستان جنوب" این تونل بالغ بر یک هزار متر طول دارد یادآور شد این میزان معادل کل طول تونل رسالت است.
به گفته حسینی برای اجرای پروژه تونل نیایش مشاوران پروژههای پیشین به عنوان مشاور کارفرما تجربیات گذشته را در اختیار ما قرار دادند افزود: در این پروژه علاوه بر سه پارمتر سرعت، کیفیت و هزینه بهینه، مدیریت منابع و نظام کنترل نیز مدنظر قرار گرفته شده است.
وی درباره تحویه پروژه تونل نیایش توضیح داد: برای این تونل تهویه طولی مناسب و ایمن است و این موضوع حاصل نظر کارشناسی و نیز درنظر گرفتن استانداردهاست.
حسینی در پایان با تاکید بر اینکه پروژه تونل نیایش به لحاظ پیچیدگی نخستین تجربه شهری محسوب میشود گفت: همه چیز را همگان میدانند بنابراین شهرداری تهران از برگزاری جلسات مشورتی استقبال میکند.
/ 231<45/p>
نظر شما