۰ نفر
۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۶

ایسنا نوشت:

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با استقبال از بازگشایی گذرگاه رفح توسط مسئولان مصری خواهان قطع روابط تجاری میان این کشور و رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود الزهار، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت‌وگو با روزنامه الجزایری الشروق، اظهار داشت: بازگشایی گذرگاه رفح از سوی مصر اقدامی مهم بود اما کافی نیست.

وی در ادامه افزود: نباید شرایط طوری باشد که تنها مردم بتوانند از این گذرگاه عبور کنند.

الزهار همچنین تاکید کرد: ما از مصر می‌خواهیم تا ارتباط اقتصادی خود را با اسرائیل قطع کند. ما از بازگشایی گذرگاه رفح ابراز رضایت می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: ارزش مبادلات تجاری میان مصر و اسرائیل به 3 میلیارد دلار می‌رسد، این روابط نباید ادامه پیدا کند.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین تاکید کرد: اسرائیل از این اموال برای ساخت شهرک‌های بیشتری در فلسطین استفاده می‌کند. مصر برای استفاده از این اموال شایسته‌تر است. سطح اقتصادی و معیشتی مردم غزه از نظر تاریخی با سطح معیشتی مردم مصر در ارتباط است.

وی در ادامه افزود: ما از این اقدام مبتکرانه مصر پس از انقلاب قدردانی می‌کنیم. مصر در زمان حسنی مبارک، رئیس سابق جمهوری این کشور با بستن گذرگاه رفح در محاصره نوار غزه مشارکت داشت.

از سوی دیگر، مسئولان مصری اعلام کردند که در روز اول بازگشایی گذرگاه رفح 570 تن از این گذرگاه عبور کرده‌اند.

این مسئولان همچنین تاکید کردند که 404 تن از نوار غزه به مصر رفته و 166 تن از مصر به نوار غزه سفر کرده‌اند.

این در حالی است که اعضای حزب مخالف کادیما در واکنش به بازگشایی گذرگاه رفح اعلام کردند که این اقدام نقض محاصره نوار غزه بدون هماهنگی با رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید.

اعضای این حزب همچنین تاکید کردند که بازگشایی گذرگاه رفح با وجود مخالفت رژیم صهیونیستی شفکستی برای دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به شمار می‌آید.

از سوی دیگر مسئولان "برنامه‌ اروپایی لغو محاصره نوار غزه" از درخواست اخیر بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل برای ممانعت از حرکت "ناوگان آزادی 2" به سمت نوار غزه انتقاد کردند.

مسئولان این برنامه اروپایی همچنین اعلام کردند که ناوگان آزادی2 حامل کمک‌های بشردوستانه است و با هدف کمک‌رسانی به مردم نوار غزه که در محاصره به سر می‌برند به سمت این منطقه حرکت می‌کند.

پیشتر، بان کی مون با ارسال درخواست‌های رسمی به کشورهای حوزه دریای مدیترانه از آنها خواسته بود تا از نفوذ خود برای ممانعت از حرکت ناوگان آزادی 2 استفاده کنند چرا که قرار است این ناوگان از دریای مدیترانه به سمت نوار غزه حرکت کند.

مسئولان برنامه اروپایی لغو محاصره نوار غزه همچنین تاکید کردند که بان کی مون باید از منافع این نهاد بین‌المللی و نه منافع رژیم صهیونیستی حمایت کند
5151

کد خبر 154172

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =