عباس قبادی با بیان این مطلب که بخشی از اقلام اساسی سبد خانوار تحت تاثیر قیمتهای جهانی است، اظهار داشت: برای مثال بخش عمدهای از نیاز کشور به روغن و کره از طریق واردات تامین میشود، لذا نمیتوان بدون توجه به قیمتهای جهانی تولیدکنندگان و توزیعکنندگان را وادار به تثبیت قیمتها کنیم چرا که پیش گرفتن سیاست تثبیت قیمتها در چنین شرایطی موجب متضرر شدن واحدهای تولیدی و توزیعی میشود.
وی در ادامه سخنان خود انگیزه برای کسب سود را یک اصل اساسی در تولید دانست و اظهار داشت: البته در عمده کالاهایی که تامین آنها از محل تولیدات داخلی صورت میگیرد قیمتها به صورت غیرواقعی رشد نداشته است.
رییس سازمان بازرگانی استان تهران، تولیدکنندگان را جز داشتهها و سرمایههای کشور دانست و افزود: استراتژی دولت این است که متناسب با اثرات هدفمندسازی یارانهها حمایت در تولید نیز در برنامهریزیها لحاظ شود.
وی درخواست تغییر قیمت برخی از واحدهای تولیدی و خدماتی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: سازمان حمایت هم متناسب با افزایش دستمزدها، افزایش قیمت مواد اولیه و قیمت تمام شده، با تغییر قیمتها موافقت کرده است وی باید توجه داشت که افزایش قیمتها بهینه بوده است به طوری که کمتر از این مقدار تولید را دچار مشکل میکرد.
حاتمی با اشاره به تغییرات نرخ ارز، گفت: افزایش نرخ ارز طی یک ماه اخیر قیمت تمام شده واردات و در نهایت قیمت برخی از اقلام را افزایش داده است لذا برای تنظیم بازار بهتر باید سعی در بهینه کردن واردات داشته باشیم.
رییس سازمان بازرگانی استان تهران افزود: اگر تولیدات داخلی جوابگوی نیاز بازار نباشد از محل ذخایر صورت گرفته و واردات بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد خواهد شد.
/39/39
نظر شما