وی همچنین ادغام وزارت خانه های نفت و نیرو با یکدیگر را اشتباه استراتژیک دولت دانسته و معتقد است این اتفاق ضربه مهلکی را بر پیکره صنعت نفت وارد خواهد کرد.
این عضو کمیسیون انرژی با اظهار نگرانی از روند پروژه های نفتی در میادین مشترک تصریح می کند:" ما در همه میادین مشترک نفتی با کشورهای همسایه از شریک خود عقب هستیم." این گپ کوتاه را در زیر می خوانید:
نظر شما در مورد آقای علی آبادی به عنوان گزینه احتمالی برای تصدی وزارت نفت چیست؟
ایشان با شرایط حاضر رای نمی آورد مگر اینکه خود را در این مدت سرپرستی بهتر نشان دهد؛ از طرفی مسله مهم این است که علی آبادی یک مدیر با سابقه ی نفتی نیست و خیلی طول می کشد تا وی به این حوزه اشراف پیدا کند.
باید دید در مدت سرپرستی وی در وزارت نفت روند پروژه های نفتی به خصوص در فازهای پارس جنوبی و سکو های نفتی به چه منوال پیش خواهد رفت.
نظر شما در باره ادغام وزارت نفت و نیرو چیست؟
ادغام این دو وزارت خانه اشتباه استراتژیک دولت است. وزارت نفت نه تنها نباید وزارت نیرو بلکه با هیچ وزارت خانه دیگری نباید ادغام شود.
شاید بتوانیم بگوییم که وزارت دادگستری و اطلاعات، تعاون و مسکن، وزارت کار و اقتصاد باید با یکدیگر ادغام شوند اما ادغام وزارت نفت و نیرو هیچ توجیهی ندارد.
در شرایطی که نباید مقام ما در اوپک مقام سوم باشد، و حرکت ما در حوزه نفت نسبت به سایر کشورها به خصوص در میان مشترک حرکتی کند بوده است، دولت نباید با این خطای استراتژیک به پیکره فعالیت های حوزه نفت ضربه وارد کند.
کشور ما این پتانسیل را دارد که حرف اول را در حوزه نفت در منطقه بزند ، اقتصاد کشور ما به نفت وابسته است و صنعت نفت تازه دارد جان میگیرد ،اما این تصمیم خطرناک آینده این صنعت را با چالش مواجه کرده است.
با توجه به حساسیت روند پروژه های نفتی و تاکید مجلس در بودجه برای سرمایه گذاری در میادین مشترک،ارزیابی از وضعیت میادین مشترک ما چیست؟
قطر برداشت های زیادی بیش ازایران میادین مشترک ما داشته است که باید هرچه زودتر این قضیه جبران شود.به غیر از قطر
موضوع شرکای دیگر ما در میدان های نفتی کشورهای کویت، عربستان و عراق است. ما در همه میادین مشترک نفتی با کشورهای همسایه از شریک خود عقب هستیم.
اما در این بین در حوزه سرمایه گذاری در پارس جنوبی بسیار عقب هستیم و همچنین در مورد فعال کردن چاه های نفت و میدان های نفتی کشف شده.
/3131
نظر شما