به روز رسانی ماشین آلات جزیره جهت تسریع در انجام فعالیت های خدماتی و عمرانی کیش

طی بازدید مهندس شرفی از واحد نقلیه شرکت عمران ،آب و خدمات کیش ، تعمیر و نوسازی تجهیزات با هدف امکان استفاده مستمر از تجهیزات فعلی و کاهش هزینه های خرید و به روز رسانی ماشین آلات در جهت تسریع و تسهیل فعالیت های خدماتی و عمرانی جزیره در دستور کار این شرکت قرار گرفت .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش ، عبدالنبی شرفی مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت با حضور در اداره نقلیه و خدمات شرکت ، وضعیت موجود این اداره و نیازمندی های آن را در راستای ارتقاء سطح خدمات به ساکنان و اجرای فعالیت های عمرانی بررسی کردند.

تعمیر و نوسازی تجهیزات با هدف امکان استفاده مستمر از تجهیزات فعلی و کاهش هزینه های خرید ، به روز رسانی ماشین آلات در جهت تسریع و تسهیل فعالیت های خدماتی و عمرانی شرکت در سطح شهر و بهسازی بخشی از فضای فیزیکی این اداره از جمله مواردی بود که در این بازدید مطرح شد.

بر اساس این گزارش ، عبدالنبی شرفی در این بازدید با تاکید بر استفاده بهینه از امکانات موجود و مدیریت هزینه ها در خصوص تعمیر و بروز رسانی یک دستگاه ماشین پاکسازی سواحل همچنین یک دستگاه آمبولانس و خودرو ویژه خدمات آتش نشانی و بازگشت این خودرو ها به چرخه ارائه خدمات شهری دستوراتی صادر کرد.

46

کد خبر 1584508

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار