روزنامه کیهان در دو مطلب طنز و جدی نوشت:

روزنامه کیهان در ستون «گفت و شنود» خود نوشت:

گفت: بالاخره داستان ساختگی اعتصاب غذای چند تن از عوامل زندانی فتنه به کجا کشید؟

گفتم: یک دروغی با پیشنهاد مشترک منوشه امیر و شیرین عبادی مطرح شده بود ولی بعد که دیدند بدجوری به جدول زده اند، خودشان پیشنهاد دادند که اعتصاب شکسته شود!

گفت: مگر اعتصابی هم صورت گرفته بود؟

گفتم: مرد حسابی! برخی از عوامل زندانی فتنه اعلام کرده بودند که اعتصابی در کار نیست و سران فتنه دنبال کاسبی خودشان هستند.

گفت: پس بگو که چرا خاتمی و سایت کلمه و رادیو فردا و شیرین عبادی و منوشه امیر پشت سر هم بیانیه می دادند و از آنها می خواستند که به اعتصاب خاتمه بدهند؟!

گفتم: برای این که بد جوری به جدول زده و آبروریزی کرده بودند.

گفت: پس تکلیف آنهمه سر و صدای الکی و شعار دادن ها و مصاحبه کردن ها و... چه می شود؟!

گفتم: یارو یک چپق دزدیده بود، رفت آن را بفروشد که دزد دیگری چپق را از او کش رفت و دزد اولی دست از پا درازتر نزد رفقایش برگشت؛ یکی از همدستانش پرسید؛ چپق را چند فروختی؟ و یارو گفت؛ به قیمت خرید!

 

اینترنت چمدانی؛ یک انبار کاه دیگر برای شناسایی کاربران ویژه

روزنامه  کیهان نوشت:

ارگان رسمی سازمان سیا می گوید نرم افزار «اینترنت چمدانی» برای استفاده جریان های مورد حمایت آمریکا در کشورهای دیگر در حال به کارگیری است اما آمریکا امنیت آن را برای کاربران تضمین نمی کند.

رادیو فردا با تاکید بر اینکه «اینترنت در چمدان»، با بودجه وزارت خارجه آمریکا و توسط گروه نیوآمریکن طراحی شده، از قول ساشا مینراث مسئول پروژه گفت: ما تعیین می کنیم که چه افراد و گروه هایی از فناوری اینترنت چمدانی استفاده کنند و با کمال میل با وزارت خارجه همکاری می کنیم.

مینراث درباره امکان ردیابی شدن کاربران اینترنت چمدانی در کشورهای خود گفت: همواره راه ها یا امکان هایی برای ردیابی و یافتن افراد مذکور وجود دارد. این فناوری نیز یک راه جادویی برای گریز از تعقیب و ردیابی افراد نیست ولی می توان گفت ردیابی به مراتب دشوارتر است. هدف ما این است که امکان پنهانکاری را افزایش دهیم. بار دیگر تاکید می کنم این تضمین صددرصد نیست. هر کس که مدعی است می تواند ناشناس ماندن کامل کاربران را تضمین کند، دروغ می گوید. ما سعی می کنیم کار ردیابی را دشوارتر کنیم. با وجود وعده اولیه برای به کارگیری جدی اینترنت چمدانی، مسئول آمریکایی پروژه اعلام کرد استفاده از این فناوری تا 8 ماه آینده مقدور نیست. وی می گوید: توصیه من این است که افراد فعلا برای دستیابی به این نرم افزار خود را به خطر نیندازند. ظرف 12 تا 18 ماه دیگر این نرم افزار برای استفاده گسترده تر آماده خواهد بود.

ارزیابی های فنی و امنیتی حاکی از آن است که پروژه های اعلامی از این دست، بیشتر جنبه شارژ روحی و روانی جریان های مخالف سرخورده را دارد. آمریکایی ها سال گذشته نیز مدعی شده بودند نرم افزار «هی استک» (انبارکاه) را برای استفاده اپوزیسیون جمهوری اسلامی به کار گرفته اند که شناسایی کاربران آن به سختی پیدا کردن یک سوزن در انبار بزرگ کاه است اما چندماه بعد اعلام کردند سازندگان این نرم افزار سودجویی و کلاهبرداری کرده اند و گروهی از نیروهای وابسته به اپوزیسیون به خاطر استفاده از «هی استک» به دام افتاده اند.

/27217

کد خبر 160388

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    كيهان در متن قبلي ادعاي عدالتخواهي داشت و اظهار كرده بود كه تا كسي در دادگاه متهم نشده و حكم صادر نشده نبايستي رسانه اي شود آيا يادمان رفته كه حكم اعدام صادر ميكرد قبل از اينكه متهمان حتي بازداشت نشده اند اين تناقض گويي و دغل كاري تا كي؟؟؟
  • علي IR ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    سيستم ضدحمله كيهان نحشره
  • بدون نام IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    به جناب کیهان و اقای شریعتمداری بفرمایید زمانی که دیگران هم بتوانند حرفهایشان را مثل جنابعالی راحت و بدون گرفتگیری بزنند انزمان لابد شما هستید که بدجوری به جدول میزنید.
  • دوست حون IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    تریبونای این آقایون معلوم الحال خیلی بیشتر از کیهانه که!VOA BBC و کلی شبکه فارسی زبان!!!
  • بدون نام A1 ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    ماکه فقط هرچی روزنامه کیهان بگه باور می کنیم. باور نمیکنید ؟!باور کنید!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین