به گزارش خبر آنلاین و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، سیدمهدی سیدصالحی مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت:« امروز شنبه در باشگاه استقلال با پرویز مظلومی دیدار کردم و جلسه خوبی را داشتیم. در این نشست سوءتفاهمات اخیر کاملا برطرف شد و پرویزخان هم اعلام کرد که برای لیگ یازدهم روی من حساب میکند.»
سید صالحی که شایعه شده بود در روزهای آینده به یمی از دو تیم پرسپولیس یا سپاهان می پیوندند ادامه داد:« به هر صورت مطالباتی از قبل دارم که امیدوارم بتوانم به زودی آنها را دریافت کنم و با آرامش کامل در خدمت تیم محبوبم باشم. این یک واقعیت غیرقابل کتمان است که مظلومی سال قبل با میدان دادن به من حق و دین بزرگی بر گردن من دارد و امیدوارم بتوانم در لیگ یازدهم محبتهای کادر فنی را جبران کنم.»
سیدصالحی در پایان گفت:« مقرر شد تا جلسهای با فتحاللهزاده داشته باشم تا شرایط ادامه همکاریام با استقلال بررسی شود. امیدوارم ماحصل این جلسات منتج به ادامه حضورم در پرافتخارترین تیم ایران در آسیا باشد.»
251 41







نظر شما