به گزارش خبرآنلاین، واگذاری مسئولیت صدور پروانه ساخت از سوی مدیریت دولتی سینما به اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران، سکوت اهالی سینما را در هم شکست و باز هم پای اعتراضها و ابراز نارضایتیها را به محافل سینمایی باز کرد.
نگرانیهایی که در میان سینماگران رد و بدل میشد و ناشی از نامشخص بودن وضعیت سینما بعد از واگذاری این مسئولیت به اتحادیه تهیهکنندگان بود، در ابتدای هفته جاری منجر به تشکیل جلسه مشترک نمایندگان کانون کارگردانان سینمای ایران و شورای عالی تهیهکنندگان شد.
در این جلسه غلامرضا موسوی، منوچهر محمدی، سیروس الوند، داریوش فرهنگ، مهدی فخیمزاده و عبدالحسن برزیده از اعضای شورای مرکزی کانون کارگردانان و شورایعالی تهیهکنندگان صبح یکشنبه داوزدهم تیر در تالار سیفالله داد خانه سینما حاضر شدند و در نشستی رسانهای از واگذاری صدور پروانه ساخت به اتحادیه تهیهکنندگان گلایه کردند.
فرهنگ در این جلسه اعلام کرد در نتیجه اجرایی شدن این طرح سینمای ایران قربانی خواهد شد و محمدی برنامههای جدید را منجر به مرگ سینمای ایران ارزیابی کرد.
ابراز نگرانیهای تهیهکنندگان به این جلسه محدود نشد. روز سهشنبه در خبرها گزارش از تازهترین جلسه شورایعالی تهیهکنندگان منتشر شد که در آن اعتراض پرویز پرستویی به شرایط اکران فیلم «سیزده 59» مورد توجه قرار گرفت. همچنین برخی از تهیهکنندگان با اشاره به اقدامی که در زمینه صدور پروانه ساختها صورت گرفته خواستار نظارت سازمان بازرسی کل کشور بر امور سینمایی شدند.
گروهی از تهیهکنندگان سینمای ایران این روزها نه تنها با مشکلاتی که از قدیم مواجه بودند دست و پنجه نرم میکنند بلکه دو دستهگی ایجاد شده حرکتهای آنان را فرسایشی کرده و مشغله آنان را از تولید فیلم به ایجاد تعادل گروهی در زمینه تقسیم امکانات بدل کرده است.
ماجرای یک اختلاف سینمایی / منشاء افتراق تهیهکنندگان کجاست؟
صفبندی تهیهکنندگان سینما در دو صنف / اکثریت با کدام است؛ شورایعالی یا اتحادیه + جدول
نه باج میدهیم، نه باج میگیریم / چاره اندیشی کارگردانان و تهیهکنندگان برای یک تهدید صنفی
از هدر دادن وقت رئیس جمهور تا تضییع حق پرویز پرستویی / در جلسه شورایعالی تهیه کنندگان چه گذشت؟
243
نظر شما