۶ نفر
۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری چیست؟

دیوان عدالت اداری، یکی از مراجع قضایی است که رسیدگی به شکایات مردم، علیه ارگان ها و ادارات دولتی را بر عهده دارد. از آنجایی که برای هر نوع پیگیری حقوقی، باید به سراغ وکیل متخصص در آن حوزه رفت، در این خصوص هم باید به سراغ یک وکیل دیوان عدالت اداری برویم.

برای آشنایی با نوع فعالیتی که یک وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری دارد، در ادامه مطلب ما را همراهی کنید تا از وظایف او با خبر شده و با آگاهی کامل، دست به انتخاب زده و وکیل مورد نیاز پرونده تان در این حوزه به خصوص را بیابید.اگر پرونده ای  در دیوان عدالت اداری در جریان دارید، می توانید برای  کسب اگاهی و اطلاعات پیرامون آن، با مراجعه به موسسات حقوقی تهران طلاق و وکلای دیوان، پاسخ تمام سوالات خود را با یک مشاوره خوب توسط کارشناسان این موسسات پیدا کنید. همچنین آنها با تیم حرفه ای و مجرب خود، مشکل شما را بررسی کرده و بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در خصوص پرونده تان را معرفی می‌کنند تا با آسودگی خاطر به او اطمینان کرده و تا پایان رسیدگی به پرونده، همه چیز را به او بسپارید.

وکیل دیوان عدالت اداری کیست

برای آگاهی از وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری، ابتدا باید با خود این شغل آشنا شویم. هنگامی که مردم به مشکلات حقوقی بر می‌خورند، سوالاتی برایشان پیش می‌آید که تنها یک فرد متخصص می‌تواند پاسخگوی آنها باشد. در چنین موقعیتی، وکیل دیوان عدالت اداری با برگزاری جلسات مشاوره، می‌تواند آنها را در جهت درستی در زمینه های حقوقی، هدایت کند.

وکیل دیوان عدالت اداری، به شکایات مربوط به ادارات و ارگان های دولتی رسیدگی می‌کند. به عبارتی هر گاه سازمان خاصی با یک ارگان دولتی به مشکل برخورد ، رسیدگی به این مقوله، وظیفه دیوان ادالت اداری است. همچنین مردم هم اگر با یک ارگان دولتی به مشکل بخورند، باید به سراغ وکیل دیوان عدالت اداری بروند. پس پای یک وکیل متخصص در این حوزه، زمانی به دادگاه باز می شود از که یک ارگان دولتی شکایت شود.

https://vokalaye-divan.com/lawyer-of-the-court

وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری چیست

اولین وظیفه‌ی هر وکیلی، این است که تمام و کمال، از حقوق موکل خود دفاع کند و به  او برای  رسیدن به نتیجه مطلوب، مشاوره دهد. از دیگر وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • پیگیری شکایات و ثبت درخواست ابطال مصوبات در هیات عمومی دیوان عدالت اداری
  • ثبت دادخواست اعاده دادرسی
  •  ثبت درخواست دستور موقت و پیگیری شکایت مربوطه
  • ثبت درخواست اعمال ماده ۷۹
  •  مشاوره حقوقی و قبول وکالت مربوط به دیوان عدالت اداری

خصوصیات یک وکیل مجرب دیوان عدالت اداری

برای پیگیری و ثبت شکایات خود، باید به سراغ یک وکیل حرفه ای در دیوان بروید تا پرونده تان به نحو احسن انجام شود. یک وکیل خوب دارای خصوصیاتی است که در تهران طلاق و وکلای دیوان، در معرفی وکیل برای مشاوره یا قبول پرونده، مورد توجه قرار می گیرد و به شما پیشنهاد می شود. از جمله این ویژگی ها، می‌توان به، بالا بودن دانش و اگاهی وکیل در پیدا کردن نقاط قوت و ضعف پرونده برای پیدا کردن راه های مناسب، رعایت اصول اخلاقی، داشتن هوش و خلاقیت، صداقت، انصاف، امین و راز دار بودن در قبال موکل، داشتن آرامش، برخورداری از فن بیان و قلم قوی، تجربه و تخصص و ... اشاره کرد. این ویژگی ها باعث می‌شوند، وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری به نحو احسن، به انجام برسند.

آیا برای پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری داشتن وکیل اجباریست؟

داشتن یک وکیل دیوان عدالت اداری در پرونده های مربوط به این بخش، امری کاملا اختیاری است. با این وجود، پیگیری روند دادگاه و پرونده به وسیله یک وکیل متخصص، امری اجتناب ناپذیر است، چرا که او آگاه به مسائل و قوانین بوده و نزدیک ترین و ساده ترین آن را برای موفقیت در روند دادرسی، انتخاب می‌کند. حتی اگر قادر به گرفتن وکیل برای پرونده تان نیستید، گرفتن مشاوره از یک وکیل مجرب و کارکشته را فراموش نکنید.

قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

همه ما با اهمیت کار قاضی در شعب مختلف دادگاه ها آشنایی داریم. هر قاضی با امر داوری، در طی سال های متمادی، تجربه های زیادی را به دست می‌آورد که همین تجربه در زمان بازنشستگی اش از دیوان عدالت اداری، برای کسانی که قصد طرح شکایت در این دیوان را دارند، مفید واقع خواهد شد. قاضی ای که در طول فعالیت خود با پرونده های فراوانی رو به رو شده و آن ها را قضاوت کرده، با به دست آوردن تمامی اطلاعات ریز و درشت در دیوان، هنگام بازنشستگی اش به یک مشاور عالی در زمینه حقوقی تبدیل می‌شود. برای بهره مندی از مشاوره‌ی یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت برای حل پرونده تان، کافیست با موسسه های تهران طلاق و وکلای دیوان تماس بگیرید تا کارشناسان ما، با بررسی وضعیت پرونده، شما را بهترین قاضی بازنشسته در جهت حل مشکلتان ارجاع دهند.

از جمله خدماتی که یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری، ارائه می‌دهد، می‌توان به پیگیری تخلفات سازمان های مالیاتی، طرح شکایت از سازمان های نظامی سراسر کشور، پیگیری تخلفات ادارات دولتی، ثبت اعتراض برای بررسی مجدد حکم صادر شده اولیه از دادگاه های عمومی و .. اشاره کرد.

وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری

اگر در رسیدگی به پرونده قضایی خود در دیوان عدالت اداری، قصد گرفتن وکیل را ندارید، بهترین انتخاب پیش روی شما، مشورت با یک وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری است. چرا که این وکیل، با فعالیت مداوم در دادگاه ها و کسب تجربیات فراوان در دیوان عدالت، می‌تواند کمک بسیار زیادی جهت آگاه شدن از رویه رسیدگی به پرونده و اشنایی با راهکار های مختلف در مشکل خاص شما کند. و از انجایی که روند رسیدگی به پرونده در این دیوان با دیگر دادگاه ها متفاوت است، مشاوره گرفتن از یک وکیل بازنشسته کارکشته، بسیار مفید می‌باشد. در صورت نیاز به این مشاوره، وکلای دیوان و تهران طلاق، با  معرفی بهترین وکیل ها در این حوزه، شما را در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب، همراهی می‌کنند.

پینشهاد می کنم حتما مقاله وکیل کمیسیون ماده 100 را مطالعه نمایید.

در این مطلب سعی کردیم به سوال، وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری چیست پاسخ دهیم و اهمیت مشاوره حقوقی در این دیوان زیر نظر موسسات معتبر را بازگو کنیم تا کمکی در جهت کسب آگاهی برای انتخاب مسیر درست در دادگاه های دیوان عدالت اداری ، کرده باشیم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1618694

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =