به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از چهارمحال وبختیاری، هرچند که پیشرفت علم و فناوری در یکصد سال اخیر به توسعه فعالیتهای توسعهای –عمدتا به صورت ناپایدار- در سراسر جهان منجر شده و این امر، تشدید انتشار آلایندههای زیستمحیطی و تخریب منابع طبیعی را به دنبال داشته است، اما از سوی دیگر، امکانات گستردهای هم برای کاهش و بهینهسازی مصرف، همچنین پایش، نظارت و حفاظت از منابع ارزشمند محیط زیستی فراهم آورده است.
شهرام احمدی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به شعار امسال "محیط زیست مردم پایه، هوشمند و فنآورانه" در اینباره گفت: فنآوریهای نوین به حفاظت محیط زیست و بهبود پایداری کمک میکنند. وی افزود: کشورهای پیشرفته دنیا بر روی زمینههایی همچون؛ مدیریت پسماند، بازیافت، بازدهی انرژی، انرژی های تجدیدپذیر، مدیریت آب و آلودگی هوا متمرکز شدهاند.
احمدی با اشاره به ارتقای جایگاه ایران در شاخصهای جهانی نوآوری و مطرح بودن آن به عنوان بزرگترین زیستبوم نوآوری و فناوری منطقه اذعان داشت: این ضرورت وجود دارد که شرکتهای دانشبنیان فعالتر شوند و پژوهشهای زیست محیطی بیشتری انجام دهند به شرط آنکه مسئولان نیز بستر کار را آماده کنند.
وی ادامه داد : بحرانهای زیستمحیطی واقعیت ملموسی است که همه با آن درگیر هستند و باید آن را بپذیرند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از برنامهریزیهای لازم برای گسترش فرهنگ حفظ محیط زیست و افزایش ارتباط بدنه کارشناسی و اجرایی حفاظت محیط زیست با نخبگان، دانشگاهیان و مراکز علمی و فناوری استان خبر داد و تصریح کرد: ورود کسب و کارهای دانشبنیان به حوزه انرژی و محیطزیست میتواند ارتقای فرهنگ نوآوری، افزایش توان رقابت در زمینه محیطزیست و اختصاص فضاهای کاری و تأسیسات مناسب در زمینه محیطزیست را به دنبال داشته باشد.
وی در پایان گفت: سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای پررنگتر کردن نقش شرکتهای دانشبنیان و خلاق در حوزه محیط زیست برنامهریزی هدفمند دارد و سرفصلهای حمایت از این شرکتها در آستانه اجرایی شدن است.
46
نظر شما