عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب گفت: اجلاس روسای آموزش و پرورش فرصتی است تا مسئولان وزارتخانه و شخص رئیس جمهور دیدگاههای خود و آخرین سیاست ها و جهت گیری های کلی نظام تعلیم و تربیت را به روسای آموزش و پرورش که پرچم داران و افسران تعلیم و تربیت هستند، منتقل کنند.
وی افزود: در نقطه مقابل هم فرصتی است تا روسای آموزش و پرورش به دلیل ارتباط نزدیک با معلمان و دانش آموزان، مسائل و مشکلات را از نزدیک با مسئولان وزارتخانه در میان بگذارند که این امر می تواند راهکاری مناسب برای کاهش فاصله صف و ستاد باشد.
کریمی فیروزجایی با اشاره به بیست کارگروهی که در حاشیه این اجلاس برگزار می شود، گفت: این کارگروهها نیز از نقاط مثبت و ویژه اجلاس هستند که به غنای علمی اجلاس می افزایند.
این نماینده مجلس هشتم در ادامه با اشاره به حضور نمایندگان خانه ملت در این اجلاس گفت: نمایندگان مجلس نیز در حد بضاعت در این اجلاس حاضر خواهند شد تا تعامل حضوری میان نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و روسای آموزش و پرورش برای تقویت هر چه بیشتر این حوزه صورت گیرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور هم در دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش گفت: با حضور دکتر حاجی بابایی وزارت آموزش و پرورش به طور کامل در دست نیروهای ولایی قرار گرفته است.
میر تاج الدینی با اشاره به چند دوره حضور دکتر حاجی بابایی در مجلس شورای اسلامی گفت: درچند دوره حضور در مجلس شورای اسلامی، درخدمت دکتر حاجی بابابی بوده ام و از نزدیک با توانمندی های ایشان آشنا بوده ام. خوشبختانه با آمدن ایشان به دولت آن هم وزارت خانه مهمی که همواره مورد بحث بین مجلس و دولت بوده است، بخش عظیمی ازکاردولت سبک شد.
وی درادامه با اشاره به رابطه دولت ومجلس گفت: همواره بین مجلس ودولت چالش هایی بوده که این طبیعی است، اما هیچ چالش مهم و جدی که منشا اختلاف شود، میان مجلس و دولت پیش نیامده است. این اختلافان جزئی نیز با جلسات مشترک حل شده و دولت و مجلس همواره با نکات کارشناسی به نقطه مشترکی رسیده است.
4545
نظر شما