این گمانه زنی بر اساس روایات مختلفی که درباره قرارداد بازیکنان مطرح است ، نوشته شده.

به گزارش خبرآنلاین؛ در فاصله سه روز تا آغاز لیگ برتر تعدادی از بازیکنان لیگ برتری باید به دفتر رئیس سازمان لیگ و معاونش در امور بازرسی یعنی حجه الاسلام علیپور بروند تا درباره قراردادهای شان توضیحات بدهند. فرمی سه برگی تنظیم شده که اظهارنامه ای است درباره قراردادهای بازیکنان که غیر از معرفی کامل بازیکن و باشگاه در آن بازیکن رقم دقیق قرارداد ثبتی اش در هیات فوتبال را می نویسد و درباره چند موضوع هم تعهد می دهد که اگر قرار است برای جایی تبلیغی انجام بدهد ، باشگاه در جریان باشد و...

این لیست ، چیز ویژه ای ندارد اما عزیز محمدی درباره اش می گوید:« ما هم می دانیم که این اظهارنامه تقریبا همان برگه قراردادی است که بازیکن در هیات ثبت کرده. ما بنا را بر صدق گفتار بازیکن و تیم می گذاریم. اگرچه آمار دقیق داریم که بازیکنان دعوت شده به سازمان لیگ ، ارقام واقعی شان با آنچه نوشته شده فرق دارد. با این وجود تعهد لازم را می گیریم که اگر بعدا مشکلی پیش آمد هم بازیکن را یکسال محروم کنیم و هم با باشگاه به صورت قانونی برخورد شود.» او تاکید می کند علیپور و همکارانش به وسیله مخبران شان آمار ریز قراردادهای همه بازیکنان را می دانند و حتی در طول فصل نقل و انتقالات وقتی با موردی خاص مواجه شدند ، مجبور به تغییر در قوانین شدند؛« یک باشگاهی با بازیکنان قرارداد دو ساله می بست و دو برابر سقف پول می پرداخت و بعد رضایتنامه در اختیار بازیکن می گذاشت. ما بخشنامه زدیم ، رضایتنامه های دستی که در هیات ثبت نشوند فاقد اعتبارند. بعد مدیر این تیم شمالی به من زنگ زد و گفت حالا برای من بخشنامه صادر می کنید؟»این شیوه البته سال قبل و درباره قرارداد جنجالی خسرو حیدری هم استفاده شده بود.

عزیز محمدی اسمی از بازیکنان دعوت شده برای پر کردن اظهارنامه ، نمی آورد اما او درباره این بازیکنان می گوید:« تعداد شان بیش از 20 نفر است. هم استقلال ، هم تراکتور و هم دیگر تیم ها از این بازیکنان دارند.»

 علیپور هم پیش چشم خبرنگار ما به ابهران ، سرپرست تراکتورسازی می گوید:« بیش از 6 بازیکن شما باید این لیست را پر کنند.» او به همکار ما هم می گوید:« بیش از 23 نفر باید برای ادای توضیحات به سازمان لیگ بیایند.»

در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت ، بازیکنانی مثل جاسم کرار ، مهدی رحمتی ، جلال حسینی، محمد محمدی ، محمد غلامی  ، جاسم کرار و محسن بنگر بازیکنانی بودند که درباره قراردادهای شان ، حرف های زیادی نقل شد. رحمتی با قراردادی جنجالی به استقلال پیوست و قبل از ثبت به سازمان لیگ رفت و تعهد داد. درباره قراردادش هم خودش توضیح داد و هم فتح الله زاده گفت:« او ریسک کرده. اگر تیم ما به جمع 8 تیم برتر لیگ قهرمانان برسد برایش پاداش خوبی در نظر گرفتیم.»

جاسم کرار و هوار محمد هم در مصاحبه هایی ادعا کردند رقم قراردادهای شان بالای سقف بوده است. خسرو حیدری و مجتبی جباری را هم که فتح الله زاده پیش از این با خنده درباره شان گفته بود:« هرچه حرف می زنیم می گویند 600 تا!»

محمد نصرتی که نامش در این جدول نیامده ، پیشنهاد 500 میلیونی استقلال را رد کرد و به پرسپولیس رفت. او در آستانه پرداخت جریمه ای 200 میلیونی به تیم رقیب هم هست و این اتفاق سبب می شود درباره رقم قراردادش تشکیک وجود داشته باشد اما چون روایات شفاهی مستندی در این باره وجود نداشت ، نامش در میان این بازیکنان قرار نگرفته است. فرهاد مجیدی ، سال قبل ، خودش ادعا کرد قراردادش با تیم 550 میلیون بوده و این را باشگاه هم در دل اختلافات با کاپیتان منتشر کرد.

سپاهانی ها سید جلال و بنگر را در حالی حفظ کردند که در آستانه عقد قراردادهای بالای سقف با تیم های استقلال و داماش بودند و این شرایط را دقیقا انصاری فرد سایپا هم داشت.

این لیست که در ادامه می خوانید بر اساس روایات شفاهی  در میان اهالی فوتبال تنظیم شده . لیستی که البته ممکن است تفاوت هایی با اسامی بازیکنان دعوت شده به سازمان لیگ داشته باشند. اینکه این بازیکنان شاید حق شان ارقامی حتی بالاتر از ارقام ذکر شده در جدول ما باشد ، را نمی توان کتمان کرد .

این جدول تنها تخمینی است بر اساس روایاتی که این روزها در محافل ورزشی درباره شان زیاد می شنویم چون در برگه قرارداد بیشتر این بازیکنان رقم 350 میلیون تومان ثبت شده و البته برای 4 تیمی که در لیگ برتر بازی می کنند ،70 میلیون تومان اجازه پاداش بیشتر:« ما این کار را برای کمک به تیم های آسیایی مان کردیم. آنها می توانستند این ارقام را پرداخت کنند. خود ما هم می دانیم ارقامی واقعی پرداخت ها بیشتر شده اما باز هم تاکید می کنم این قانون باید برای کمک به فوتبال اجرا شود. اگر مدیران به فکر قانون نیستند دیگر تقصیر خودشان است.»

و البته وقتی از مدیران مختلف درباره سقف قرارداها می پرسیم همه این جمله فتح الله زاده را تکرار می کنند:« ما همه قراردادها را زیر سقف بستیم. هیچ کدام از قرارهای مان در فضای آزاد و حیاط نبود!»

حالا فارغ از همه این گمانه زنی ها شاید باید اهالی فوتبال آرزوی شان برای لیگ یازدهم ، همان باشد که کریم باقری گفته است:« مهم رقم قراردادشان نیست. امیدوارم طوری خوب بازی کنند که از هفته چهارم تماشاگران از ورزشگاه ها فراری نشوند. این درد فوتبال ما در چند سال اخیر بوده. پولی که می گیرند نوش جان شان اما کاش قد پولی که می گیرند ، بازی کنند.»

جدول گمانه زنی بازیکنانی که احتمالا قراردادهایی بالاتر از سقف قراردادها داشته اند:

نام بازیکن

باشگاه فعلی

باشگاه قبلی

مبلغ تخمینی قرارداد+ مالیات

مهدی رحمتی

استقلال

سپاهان

800 میلیون تومان

جاسم کرار

استقلال

تراکتورسازی

760 میلیون تومان

آندو تیموریان

استقلال

تراکتورسازی

650 میلیون تومان

مجتبی جباری

استقلال

استقلال

600 میلیون تومان

فرهاد مجیدی

استقلال

استقلال

550 میلیون تومان

آرش برهانی

استقلال

استقلال

 570 میلیون تومان

سیاوش اکبرپور

تراکتورسازی

استیل آذین

500 میلیون + 200 میلیون برای رضایتنامه

اشپیتیم آرفی

تراکتورسازی

پرسپولیس

460 میلیون تومان

فرزاد آشوبی

تراکتورسازی

استقلال

530 میلیون تومان

امیر حسین صادقی

تراکتورسازی

استقلال

580 میلیون تومان

توزی

تراکتورسازی

لوزان سوئیس

660 هزار دلار

وحید طالب لو

شاهین بوشهر

استقلال

640 میلیون تومان

سید جلال حسینی

سپاهان

سپاهان

930 میلیون تومان

رحمان احمدی

سپاهان

سپاهان

580 میلیون تومان

جان واریو

سپاهان

سپاهان

570 میلیون تومان

عماد رضا

سپاهان

سپاهان

680 میلیون تومان

محسن بنگر

سپاهان

سپاهان

630 میلیون تومان

مهرداد اولادی

پرسپولیس

ملوان

450 + 250 میلیون طلب معوقه از پرسپولیس

کریم انصاری فرد

سایپا

سایپا

1.5 میلیارد تومان برای دو سال

هوار محمد

ذوب آهن

استقلال

670 هزار دلار

محمد غلامی

داماش

استیل آذین

750 میلیون تومان

محمد محمدی

داماش

استقلال

750 میلیون تومان

مهدی مهدوی کیا

داماش

استیل آذین

650 میلیون تومان

 4141

کد خبر 165065

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =