محمد مایلی کهن در گفت و گویی به مسئله رای اعتماد برای انتخاب وزیر پرداخت و گفت:«من معتقدم که ادغام دو سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی تصمیمی کاملا سیاسی بود، کما این که شما دیدید نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفتند که میخواهند یک نفر را پاسخگو کنند و بتوانند وزیر را استیضاح کنند. آنها با این دیدگاه حکم به تشکیل ورزاتخانه ای دادند که قریب به اتفاق کارشناسان معتقد بودند که کار درستی نیست. حال که این اتفاق افتاده میتوان قانون را تغییر داد که شدنی است و اگر انجام گیرد، بهتر است. از طرفی دو سازمان پر مخاطب ادغام شدند، یکی سازمان تربیت بدنی با این همه مخاطب و دیگری سازمان ملی جوانان که قشر عظیمی را در بر میگیرد که این ادغام قطعا مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.»
او در بخشی دیگر از حرف هایش با انتقاد از گفته های اخیر حسن غفوری فرد در «کافه خبر »خبرآنلاین گفت:«من به عنوان کسی که 31 ـ 32 سال در سازمان تربیت بدنی بودم و تحصیلات آکادمیک داشتهام، همواره آرزویم حضور یک نفر متخصص و تحصیل کرده در راس سازمان ورزش بوده است. این در واقع خواست اکثر جامعه ورزش است. حالا این که غفوری فرد چنین مصاحبهای کرده و گفته کسی که سکاندار ورزش میشود حتما نباید از ورزشیها باشد، جای تعجب دارد. اگر این طور است، آقای غفوری فرد که در مجلس حضور دارد و میتواند قانونگذاری کند، بیاید قانونی را تصویب کند که رشته تربیت بدنی حذف شود. این همه دانشکده تربیت بدنی در کشور فعال است، پس اگر آقای غفوری فرد چنین نظری دارد، قانونی تصویب کند که این دانشگاهها تعطیل شوند. الان غفوری فرد با گذشته متفاوت شده است. او ورزش را اکنون بهتر از گذشته میشناسد و این صحبتها جای تعجب دارد. من یک سوال دارم، اگر برای هدایت یک وزارتخانه نیازی نیست که یک متخصص در راس قرار گیرد، پس چه دلیل دارد که وزیر بهداشت همواره یک پزشک است؟ جالب این که او گفته یک قهرمان تنها در یک رشته تخصص دارد و نمیتواند برای اداره وزارت ورزش جامعیت داشته باشد. میخواهم از ایشان بپرسم مگر وزیر بهداشت که در تمام این سالها دکتر بوده، در تمامی رشتهها طبابت تخصص داشته است. این حرفی که ایشان زدهاند منطقی نیست. یقینا انتخاب قهرمان تحصیلکرده و نفری که از بدنه سازمان تربیت بدنی بوده بسیار بهتر از فردی است که از بیرون وارد شده. البته استثنا هم وجود دارد. در بخشی از صحبتهای غفوری فرد آمده که رابطه بسیار خوبی با هاشمی طبا داشته است. فکر میکنم ایشان به خاطر بالا رفتن سن دچار فراموشی شده است. همه میدانند که رابطه غفوری فرد با هاشمی طبا زمانی که او در سازمان تربیت بدنی بود و هاشمی طبا در کمیته ملی المپیک فعالیت میکرد، بسیار بسیار نامناسب بود. بعد از انقلاب بهترین رییس سازمان و کمیته هاشمی طبا بوده و اگر این را به نظر سنجی بگذارید به همین نتیجه میرسید. اکثر قریب به اتفاق هر آنچه در ورزش کاشته و درو شده حاصل تلاش هاشمی طبا و همکارانش از جمله فائقی بوده است. علمی کردن ورزش، ایجاد زیر ساختها با وجود بودجه کم، موفقیت در ورزش قهرمانی ، راهاندازی پایگاههای قهرمانی ، عمومی کردن ورزش و ... همه در دوران هاشمی طبا آغاز شد و او یک استثنا بود.»
او درباره جلسه رای اعتماد برای وزیر جدید ورزش هم گفت:« من از عباسی هیچ شناختی ندارم و حرفی هم که میزنم کاملا کلی است. مثل همیشه عنوان میشود که عباسی انسان خوبی است. خوب بودن شرط لازم برای همه است، اما به طور کلی باید بگویم که خوب بودن شرط کافی نیست. اعتقادم این است که اگر ورزش بدون وزیر باشد، بهتر از این است که فردی غیر متخصص در راس کار باشد. ما متاسفانه در این سالها به دلیل نبود فردی متخصص لطمات زیادی در ورزش دیدهایم. این جایگاه ورزش ما نیست. استعدادهای فوق العادهای داریم که نمیتوانیم از آنها استفاده کنیم.»
4141
نظر شما