۰ نفر
۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
رکود تورمی در آمریکا / دوپینگ جدید طلا!

اقتصادنیوز نوشت: ارزش اونس طلا در واکنش به افزایش مجدد نرخ بهره از سوی فدرال رزرو پس از نشست FOMC در ماه ژوئیه، افزایش یافت.

با این حال طلا هنوز از سطح مقاومت هفته‌های اخیر خارج نشده است و تحلیلگران احتمال کاهش مجدد آن به ۱۷۰۰ دلار را رد نمی کنند.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، پس از افزایش ۰.۷۵درصدی نرخ بهره در چهارشنبه هفته پیش اعلام کرد که افزایش بزرگ دیگری در ماه سپتامبر محتمل است. با این حال، همه چیز به آمارهای آتی بازارها به ویژه آمار تورم و اشتغال آمریکا بستگی دارد.

unnamed

سخنان پاول بیانگر این نکته است که پس از افزایش نرخ بهره به میزان ۱.۵درصد تنها ۴۰ روز، فدرال رزرو اکنون در وضعیتی قرار دارد که حتی ممکن است با رسیدن آمار امیدوارکننده به سمت کاهش نرخ سود نیز حرکت کند.

ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار OANDA در این باره تصریح کرد:« در حال حاضر شاهد رکود تورمی در اقتصاد آمریکا هستیم و این باید خبر خوبی برای قیمت طلا باشد. »

یکی از چالش برانگیزترین موانع برای طلا، افزایش رشد اقتصاد در مواجهه با افزایش نرخ بهره فدرال رزرو بوده است. اما اکنون که اوضاع روند رشد اقتصادی کند شده است، چشم انداز طلا در حال تغییر است.

رکود تورمی در آمریکا؛ دوپینگ جدید طلا!

بیشتر بخوانید :


۲۲۰ ۲۵۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1657319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ماندانا IR ۱۱:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
    1 0
    وضع اقتصادی هرطور باشه، اسراف کار درستی نیست. تو را خدا برای زن و فرزندانتان تشریح کنید هر یک دانه گندم یا برنج چقدر رسیدگی بهش شده هر یک عدد برگ سبزیجات و میوه ها چقدر آب دریافت کرده چند ماه رسیدگی شده و چقدر از محصول خراب شده و فقط مقداری به نتیجه می رسد. یک گلدان در خانه بخرید و بخواهید تا با بذرپاشی سبزی بدست بیاورند تا ببینند چه کار سختی است. من اعتقاد دارم ایرانی ها قدر نعمت ها را نمی دانند چقدر نان و برنج اسراف می کنند. کمتر درست کنید و به میران نیاز بدنتان بخورید تا مریض هم نشوید. چرا فرهنگ سازی نمی کنند و از ضررهای بی شمار پرخوری نمی گویند؟ هر خانواده و در راس آن پدر خانواده باید مدیریت کند شکم خود را و از بی رویه خوردن دست بردارد و از کودکی آموزش دهد فرزندانش را. کفران نعمت یعنی اسراف مواد غذایی. کفر نعمت از کفت بیرون کند. شکر نعمت یعنی همان رویه ی اجداد ما که قدر ذره ی آرد را هم می دانستند... شکر نعمت نعمتت افزون کند.