به گزارش فارس، روزنامه کریستینساینسمانیتور با اشاره به ناآرامیهای اخیر ایران و نقش توئیتر در به اشتراک گذاشتن اطلاعات حوادث اخیر ایران و با اشاره به نوار ویدیوئی مرگ "ندا آقا سلطان "که در وبسایت "توئیتر " به نمایش گذاشته شد، نوشت که توئیتر در اعلام حوادث اخیر ایران همچون یک بلندگو عمل کرد.
این روزنامه با اشاره به ناآرامیهای ایران نوشت: زمانیکه خبرنگاران سنتی مجبور به ترک ایران شدند، توئیتر همچون پنجرهای که به سمت جهان باز میشد، عمل کرد تا همچون یک میز جایگزین، یک گزارشگر و یک تولیدکننده عمل کرد. این روزنامه تاکید کرد که توئیتر و دیگر خالقان این وبسایت شایسته دریافت جایزه صلح نوبل هستند.
این روزنامه به دیگر سایتهای اجتماعی از جمله فیسبوک اشاره کرد و نوشت: "میر حسین موسوی " کاندید ریاستجمهوری ایران بیش از یکصد هزار تن از حامیان خود را در فیسبوک گرد هم آورده است و بیش از 221 هزار پیام در ساعت به این وبسایت فرستاده میشود و حدود 3 هزار نوار ویدوئی ایرانی در "YouTube " بارگذاری میشود و 2/2 میلیون پیام به این وبسایت ارسال میشود.
این اولین بار نیست که منابع امریکایی به حضور هدفمند و برنامهریزی شده شبکههای اجتماعی در حوادث پس از انتخابات ایران اذعان میکنند.
پیش از این منابع خبری از درخواست دولت آمریکا برای عدم توقف فعالیت "توئیتر " جهت تاثیرگذاریاش بر انتخابات ایران و حوادث پس از انتخابات خبر داده بودند. این نقش تا آنجا اهمیت پیدا کرده که یک روزنامه معتبر آمریکایی این وبسایت و دستاندرکاران آن را نامزد جایزه نوبل میکند.
نظر شما