در صورتی که این سردرد موقتی باشد و در مدت زمان کوتاهی رفع شود جای نگرانی نیست اما در صورتی که سردرد طولانی مدت باشد و باعث شود زندگی روزمره افراد دچار اختلال شود، باید پیگیری شود تا علت آن مشخص شود. از آنجا که سردرد می تواند نشانه ای از یک وضعیت جدی باشد، در صورت شدیدتر شدن، منظم بودن یا ماندگاری بیشتر، باید برای درمان به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه شود. در این مطلب می خواهیم در این مورد صحبت کنیم که برای درمان سردرد باید به کدام پزشک مراجعه کنیم. در صورتی که شما هم سردرد دارید حتما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
فوق تخصص سردرد
به پزشک متخصص مغز و اعصاب که دوره های تکمیلی تشخیص و درمان سردرد را گذرانده باشد، فوق تخصص سردرد گفته می شود. در اغلب موارد افراد به دلیل سردرد به پزشک عمومی مراجعه می کنند و سپس توسط پزشک عمومی به فوق تخصص سردرد ارجاع داده می شوند. فوق تخصص سردرد با توجه به شرایط بیمار و شدت بیماری، درمان مناسب برای بیمار را شروع می کند.
با توجه به این که سردرد می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و در برخی موارد ممکن است نشان دهنده یک بیماری جدی باشد، نباید در مراجعه به فوق تخصص سردرد تاخیر کرد. از طرف دیگر برخی از افراد به اشتباه برای درمان سردردهای خود به سراغ داروهای آرام بخش می روند اما استفاده بیش از حد از داروهای تسکین دهنده درد، می تواند منجر به سردردهای برگشتی شود. به همین دلیل باید از مصرف خودسرانه دارو اجتناب کرد و تنها داروهای تجویز شده توسط فوق تخصص سردرد را مصرف کرد.
دلایل مراجعه به فوق تخصص سردرد
سردرد می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که هرکدام از آن ها باید پیگیری شود در غیر این صورت می تواند منجر به مشکلات جدی تری شود. در صورتی که یکی از شرایط زیر را دارید حتما به فوق تخصص سردرد مراجعه کنید:
- وارد سن ۴۰ سالگی شده اید و تا این سن هیچ سردردی را تجربه نکرده اید و اولین بار بعد از این سن دچار سردرد شده اید.
- در صورتی که سردرد دارید اما سردرد شما با علائم دیگری مانند تاری دید، دوبینی، ضعف و خوابرفتگی یک سمت بدن یا ضعف و خوابرفتگی یک اندام یا دوتا پا یا دو دست همراه است.
- سردرد شما با تب و تشنج همراه است.
- سردردی که با کاهش سطح هوشیاری و از بین رفتن هوشیاری باشد.
- در صورتی که بیماری زمینه ای دارید و دچار سردرد شده اید.
- اگر میگرن دارید و تعداد حملات میگرنی شما در ماه بیشتر شده است.
- سردردی که هم از نظر تعداد بیشتر شده، هم از نظر شدت تغییر کرده و هم اینکه مکانش در محل سر جابجا شده یا تغییر پیدا کرده است.
- سردردهایی که به مسکن جواب نمیدهند.
- سردردی که شما را از خواب بیدار میکند.
- اگر سردردهای پوزیشنال دارید. بدین صورت که وقتی در حالت دراز کش هستید سردرد ندارید ولی در حالت نشسته یا ایستاده دچار سردرد میشوید.
تشخیص علت سردرد توسط فوق تخصص سردرد
دکتر متخصص سردرد بر اساس شرح حالی که بیمار ارائه میدهد و معاینه و گفتگویی که با او انجام میدهد، سعی می کند تا دلایل سردرد بیمار را پیدا کند. در اغلب موارد پزشک برای تشخیص دقیق تر می تواند از روش های تشخیصی زیر کمک بگیرد:
- نوار مغز
- سونوگرافی عروق گردن
- سونوگرافی ساقه مغز
- سونوگرافی مغز برای ارزیابی میزان خونرسانی به مغز
- روشهای QEEG،EEG
- عکس انتهای چشم برای بررسی سرِ عصب چشم به منظور بررسی میزان فشار مغز بیمار
اقدامات فوق تخصص سردرد بعد از معاینه بیمار
یک فوق تخصص سردرد، روشهای درمانی مختلف را با توجه به شرایط بیمار در نظر میگیرد. ابتدا با توجه به نوع بیماری از بیمار آزمایشات مختلف یا سی تی اسکن گرفته میشود و بعد از بررسی دقیق بهترین روش درمانی را برای بیمار به کار می گیرند.
دکتر، بیمار را در جریان کارها و روال درمانی قرار میدهد. با توجه به نوع سردرد، پزشک آزمایشهای مختلفی را تجویز میکند و در نهایت بهترین روش درمانی با عوارض کمتر و موثرتر انتخاب میکند. بیمار باید تمام دستورات پزشک را اجرا کند تا در سریع ترین زمان ممکن بهبود پیدا کند. در غیر این صورت پروسه درمانی طولانی خواهد شد و سردرد در زندگی روزمره افراد اختلال ایجاد خواهد کرد.
مراجعه به فوق تخصص سردرد
گاهی اوقات سردرد می تواند زودگذر باشد و نیاز به درمان نداشته باشد اما در صورتی که سردرد شما همراه با یکی از علائم حالت تهوع، استفراغ به خصوص در ساعات اولیه روز، گیجی و منگی، درد یا سفتی در ناحیه گردن، کاهش سطح هوشیاری، اختلال در بینایی و ضعف قسمتی از صورت یا بدن باشد، باید هرچه سریع تر به مطب دکتر رادنوش پشم فروش فوق تخصص اینترونشنال نورورادیولوژی و متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید تا علت سردرد شما مشخص شود و درمان مناسب با آن شروع شود.
تماس با مطب دکتر رادنوش پشم فروش
مطب اول : خیابان ولیعصر، سه راه توانیر، ساختمان پزشکان آریا، طبقه سوم، واحد ۸ - یکشنبه و پنجشنبه ها ساعت ۱۰ الی ۱۳
مطب دوم : شهرک غرب، بلوار دادمان، جنب بیمارستان آتیه، ساختمان پزشکان جم، ط ۳ واحد۵ - شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ها ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۹:۳۰
بیمارستان:
بیمارستان فرهیختگان شنبه ها ۱۴ تا ۱۶ - دوشنبه ها ۱۰ تا ۱۲
بیمارستان آتیه - شهرک غرب - درمانگاه دکتر سودبخش - طبقه منفی یک - یکشنبه ها ۱۴ تا ۱۵
تلفن های تماس:
۰۹۰۳۶۰۶۰۹۵۸ - ۰۹۰۳۶۰۶۰۹۵۷
۰۹۱۰۱۹۵۴۳۸۰ - ۰۹۱۰۱۹۵۴۳۷۰
آدرس سایت: https://drpashmforoosh.com
آدرس پیج اینستاگرام: https://www.instagram.com/dr.r.pashmforoosh
آدرس کانال آپارات: https://www.aparat.com/drpashmforoosh
نظر شما