سکوهای ورزشگاه آزادی به‌زودی بازسازی می‌شود

معاون فنی و مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از بازسازی سکوهای ورزشگاه آزادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید ابوالفتحی درباره آخرین وضعیت مجموعه ورزشی آزادی اظهار داشت: «از مهر ماه سال گذشته طبق دستور مقام عالی وزارت ورزش و جوانان بازسازی و بهسازی مجموعه بزرگ آزادی را در دستور کار قرار دادیم. کارهای مطالعاتی متعددی در این زمینه انجام شد و سعی کردیم که موارد موجود را اولویت‌بندی کنیم.»

او افزود: «یکی از اتفاقات خوبی که در این مدت رخ داد، تعویض کابل‌ها و پست برق این مجموعه بود. سیستم برق مجموعه ورزشی آزادی مربوط به سال‌های ابتدایی ساخت این مجموعه و حدود ۵۰ سال پیش بود و مشکلات عدیده‌ای را ایجاد می‌کرد که توانستیم با برگزاری مناقصه تعویض کابل‌ها و پست برق مجموعه آزادی پیمانکار این پروژه را انتخاب کنیم که در حال حاضر نیز مشغول به فعالیت است. در آینده‌ای نزدیک کابل‌ها و تابلو برق‌های استادیوم آزادی بعد از نیم قرن به صورت کامل تعویض خواهد شد.»

معاون فنی مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تصریح کرد: «مبحث بعدی بحث مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی مجموعه یک صد هزار نفری آزادی بود. مطالعاتی در این خصوص انجام شد و کارهای تحقیقاتی متعددی را انجام دادیم. از مشاورهای پروژه استفاده کردیم و طبق مطالعاتی که داشتیم ۱۵ زون از سکوهای تماشاگران استادیوم آزادی را با هدف بهسازی، مقاوم‌سازی و سبک‌سازی به مرحله مناقصه گذاشتیم. فراخوان مناقصه برای تعیین پیمانکار انجام شده و آگهی فراخوان در سایت و روزنامه‌های کثیرالانتشار موجود است و ان‌شاءالله سعی می‌کنیم با انتخاب پیمانکار هرچه سریع‌تر این پروژه را انجام دهیم.»

او راجع به فرآیند مناقصه اعلام کرد: «از تاریخ ۳۰ شهریور تا ۹ مهر مهلت دریافت اسناد ارزیابی است. تاریخ عودت اسناد ۲۳ مهر و زمان بازگشایی پاکت‌ها نیز ۲۵ مهر در مجموعه ورزشی انقلاب خواهد بود.»

سکوهای ورزشگاه آزادی به‌زودی بازسازی می‌شود

ابوالفتحی در مورد مسائل مربوط به سکوهای استادیوم ورزشگاه آزادی و علت طولانی شدن روند بهسازی آن گفت: «پس از آخرین بازی فصل قبل لیگ فوتبال مسائلی درباره مقاوم نبودن سازه استادیوم آزادی مطرح شد و برخی ویدئوها در فضای مجازی منتشر شد. طبق دستور و تأکید حمید سجادی سریعاً تیم مهندسی در محل پروژه حضور پیدا کرد و ابعاد مختلف موضوع مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا توسط مشاور مادری که در پروژه وجود دارد، راهکارهای مختلف را دریافت و بررسی کردیم و از نظرات فنی و مهندسی سایر مشاوران نیز در این خصوص استفاده شد. نظریه‌ای که متفق‌القول بر آن باور داشتند، این بود که سازه استادیوم آزادی مشکلی ندارد و فقط بار روی سازه اصلی دچار مشکل شده، اما با توجه به اهمیت موضوع و اینکه حفظ امنیت مردم عزیزمان خط قرمز ماست، علاوه بر مشاور مادر، یک مشاور مقاوم‌ساز به‌نام که تخصص و تجربه ویژه در بحث مقاوم‌سازی دارد برای پروژه جذب کردیم. اگر بنا بر این بود که کار را فقط با گزارش فنی و تشخیص مشاور مادر پروژه پیش ببریم، روند مناقصه به مراتب زودتر انجام می‌شد، اما هدف این بود که طول عمر سازه را افزایش دهیم و به همین منظور یک مشاور مقاوم‌ساز با تجربه را استخدام کردیم. شاید در حال حاضر سازه استادیوم مشکلی نداشته باشد، اما برای اینکه بتوانیم طول عمر آن را افزایش بدهیم، احتیاج به این است که مقاوم سازی را به صورت کامل انجام بدهیم.»

او در ادامه افزود: «به هر حال طبیعی است که بحث مطالعات بحث زمان‌بری است. برای اینکه بتوانیم کار اصولی و بر اساس دستورالعمل‌ها و ضوابط و مقررات به روز انجام دهیم، به زمان بیشتری احتیاج بود. استادیوم آزادی بر اساس دستورالعمل‌ها و ضوابط ۵۰ سال پیش ساخته شده، ولی در حال حاضر تمام این دستورالعمل‌ها متفاوت است. از مشاور مقام‌ساز خواستیم که در کمترین زمان ممکن بررسی های لازم را انجام دهد و اینکه زمان مناقصه کمی طولانی شده بابت این بود که ما مشاور مقاوم ساز را هم به پروژه اضافه کردیم و نکات وی را هم جداگانه دریافت کرده و به یک برآورد کلی در این زمینه رسیدیم.»

بیشتر بخوانید:

۲۵۱۲۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1675980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =