خبری نگران‌کننده آمازون برای ایلان ماسک و اینترنت ماهواره‌ای استارلینک

دیجیاتو نوشت: آمازون در حال آماده شدن برای پرتاب دو ماهواره آزمایشی برای اینترنت ماهواره‌ای پروژه کویپر (Project Kuiper) است که برای رقابت با سرویس‌هایی مانند استارلینک اسپیس ایکس و وان‌وب (OneWeb) ساخته شده است.

آمازون در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که نمونه‌های اولیه این دو ماهواره با نام‌های Kuipersat-۱ و Kuipersat-۲، در اوایل سال ۲۰۲۳ با موشک Vulcan Centaur از ائتلاف پرتاب و راه‌اندازی (ULA) وارد مدار خواهند شد.

بیشتر بخوانید:‌

غول خرده‌فروشی می‌گوید که این پرتاب به آن اجازه خواهد داد تا آزمایش‌هایی را روی فناوری شبکه ماهواره‌ای خود با داده‌هایی از فضا انجام دهند و این داده‌ها «به نهایی‌سازی طراحی، استقرار و برنامه‌های عملیاتی سیستم ماهواره‌ای تجاری ما کمک می‌کند». همچنین این بازه زمانی نشان‌دهنده تاخیر جزئی در برنامه‌های اولیه آمازون است. سال گذشته، این شرکت اعلام کرده بود که نمونه‌های اولیه را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ با کمک موشک دیگری از شرکتی با نام ABL Space Systems به فضا پرتاب خواهد کرد.

آماده‌سازی پروژه اینترنت ماهواره‌ای آمازون

هرچند تا اوایل سال ۲۰۲۳ زمان زیادی باقی نمانده، اما هنوز کارهای زیادی باید انجام شود تا راه‌اندازی پروژه کویپر طبق برنامه انجام شود. به عنوان مثال، آمازون باید ساخت ماهواره‌ها را به پایان برساند که در بیانیه مطبوعاتی آن به اواخر امسال برای کامل شدن آن‌ها اشاره شده است. علاوه بر این، ساخت موشک ULA نیز هنوز تکمیل نشده و انتظار می‌رود Vulcan Centaur تا ماه نوامبر به طور کامل مونتاژ و تا دسامبر آزمایش شود.

خبری نگران‌کننده آمازون برای ایلان ماسک و اینترنت ماهواره‌ای استارلینک

همانطور که واشنگتن پست اشاره می‌کند، ULA باید Vulcan را تا قبل از سه ماهه چهارم ۲۰۲۳ دو بار پرتاب کند تا آمادگی آن برای انجام ماموریت‌های فضایی ثابت شود. همچنین آمازون باید نیمی از ماهواره‌های خود را تا سال ۲۰۲۶ پرتاب کند تا مجوز FCC خود را حفظ کند. با توجه به اینکه صورت فلکی آمازون قرار است از ۳۲۳۶ ماهواره تشکیل شود، احتمالا در چند سال آینده پرتاب‌های بسیار زیادی انجام خواهد داد.

سی و هشت مورد از آن‌ها قرار است توسط موشک Vulcan Centaur و چندین مورد دیگر با موشک‌های شرکت‌های Arianespace و Blue Origin «جف بیزوس» پرتاب خواهند کرد.

به محض اینکه ماهواره‌های آمازون در مدار قرار بگیرد، این شرکت قصد دارد «پهنای باند سریع و مقرون‌به‌صرفه را به جوامع بدون خدمات و پشتیبانی در سراسر جهان ارائه کند».

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1683535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =