زیرساخت های گردشگری فرح آباد ساری برای طرح های بزرگ باید تقویت شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به منطقه تاریخی فرح آباد ساری، گفت: زیرساخت های گردشگری فرح آباد ساری برای طرح های بزرگ باید تقویت شود.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، صادق برزگر در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر فرح آباد ساری، با بیان اینکه در مرکز استان رستورانی مشابه رستوران میزبان بابلسر برای برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌ها نداریم، گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در فرح آباد می‌توان از این ظرفیت‌ها و حضور سرمایه گذار برای احداث پروژه‌های بزرگ استفاده کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران تاکید کرد: باید ظرفیت‌های فرح آباد دیده شود تا سرمایه گذاران برای اجرای پروژه‌های عمرانی، تفریحی، سیاحتی و واحدهای پذیرایی اقدام کنند. در کارگروه اقتصاد مقاومتی ۲ پروژه راه دسترسی در فرح آباد در دستور کار قرار گرفته است.

فاطمی شهردار فرح آباد نیز در این دیدار ضمن تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شهر تاریخی فرح آباد از دعوت سرمایه گذار برای توسعه و پیشرفت شهر تاریخی فرح آباد خبر داد و اظهارداشت: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود همچون دریا، رودخانه ، تالاب و میراث‌فرهنگی، هنوز پروژه بزرگی در این شهر صورت نگرفت.

شهردار فرح آباد در خصوص حمام قاجار این شهر تاریخی، تصریح کرد: طرح ویژه حکام قاجار با توجه به اینکه سند آن بنام شهرداری، در حال مرمت است. در این دیدار راهکارهای جذب سرمایه برای استفاده از توانمندی‌ها و پتانسیل شهر فرح آباد که از ظرفیت دریا، رودخانه و میراث‌فرهنگی بهره می‌گیرد، بحث و گفت و گو شد.

مجموعه تاریخی فرح‌آباد مجموعه‌ای از بناهای تاریخی مربوط به بقایای شهر قدیمی فرح‌آباد است که در کنار راه ساری-فرح‌آباد، داخل فرح آباد قرار دارد. این ابنیه در زمان شاه عباس صفوی بنا شده‌اند. در دوران صفوی به‌دلیل رونق فراوان به این شهر دارالسرور و دارالسلطنه گفته می‌شد.

بسیاری از بناهای قدیمی شهر تاریخی فرح‌آباد در اثر حمله روس‌ها از میان رفتند و مسجد فرح‌آباد، مدرسه، بخشی از پل شاه عباسی، دیواری متعلق به یک قصر و حمام دوره صفوی از بناهای باقیمانده و همچنین حمام دوره قاجار در این مجموعه هستند.

کاخ جهان‌نما نیز که قصر شاه عباس بوده است، در اثر حمله قزاق‌ها تخریب شد. مجموعه تاریخی فرح‌آباد که از مکان های دیدنی ساری به شمار می‌آید، در تاریخ ۱۶ اسفند ۱۳۵۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

46

کد خبر 1684259

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار