در سرتاسر جهان هم شاهد این هستیم که طبقه متوسط و یا متوسط رو به پایین به این حس قطعی رسیده اند که آینده متعلق به آنها نیست. اکنون این طبقه این حس را مخفی نمی کند و با اعتراض های خود آن را به رخ رهبرانش می کشد.

نیویورک تایمز طی مقاله ای به قلم توماس فریدمن نوشت: بهار عربی خیزش های مردمی را علیه رهبران خودکامه جهان عرب باعث شد،تابستان در سرزمین های اشغالی با به خیابان ریختن بیش از 250 هزار معترض و منتقد این رژیم آغاز شد.مایه اعتراض هم مشکلات اقتصادی نظیر نبود مسکن و نحوه اداره مالی اسرائیل بود. از آتن تا بارسلونا ،خیابان های کشورهای اروپایی را جوانان پرشوری پر کرده اند که در مقام انتقاد از بیکاری و فاصله های طبقاتی دست به اعتراض زده اند. در ایالات متحده هم جنبش ناآرام و با ماهیت اعتراضی به اسم تی پارتی از ناکجا آباد راه خود را به راس هرم مبارزه های انتخاباتی باز کرده است.

وی در ادامه افزود: اما پرسش اساسی تر این که : چرا اکنون؟ این ماجرا با این حقیقت کلید خورد که انقلاب بزرگی در عرصه جهانی سازی و تکنولوژی رخ داده و این ماجرا وارد دوران تازه ای شده است . به کمک تکنولوژی های کامپیوتری و ماهواره ای مانند اسکایپ، گوگل،تویتر ، فیس بوک و خدمات ارزان قیمت در بسیاری از نقاط دنیا فاصله میان مردمان کم و ارتباط گیری آنها با هم بیشتر شده است. این مساله مهم ترین گرایش جهان امروز است. دلیلی قاطع و برهانی قوی برای توجیه نیاز شما به مطالعه بیشتر ، کار زیرکانه تر و قدرت تطبیق بالاتر از گذشته. این تکنولوژی و سرعت غیرقابل پیش بینی جهانی شدن هر روز بیش از دیروز برنامه های منظم و از پیش تعیین شده ای را که طبقه متوسط جامعه به آن عادت کرده بود ، بر هم می زند.

فریدمن معتقد است ظهور جهانی سازی و علمی به اسم و رسم فناوری اطلاعات مادر دستاوردهای بسیاری بخصوص در حوزه ذخیره زمان بوده است. امروزه روز کارمندان می توانند کار را آسان تر ، کم هزینه تر و با جایگزینی بیش از پیش ماشین به جای نیروی انسانی به اتمام برسانند.

متن کامل این یادداشت را اینجا بخوانید.
26149 

کد خبر 168502

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین