ایسنا نوشت:

در حالی که روز گذشته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از توافق با صنف پارچه‌فروش خبر داد و عنوان کرد که بعد از برگزاری آخرین جلسه مشترک این کمیسیون با صنف پارچه فروش و سازمان امور مالیاتی درباره مالیات برارزش افزوده پارچه فروشان مشکلات آنها برطرف شده و آنها باید مغازه‌های خود را باز کنند امروز اتحادیه بنکداران پارچه با رد هر گونه توافق اعلام کرد که پارچه‌فروشان هنوز توافقی را نپذیرفته و مغازه‌هایشان همچنان بسته است.

نایب رییس اتحادیه بنکداران پارچه تهران در این باره اظهار کرد: توافق صورت گرفته به این صورت بود که جریمه‌ها بخشوده و بدهی‌های مالیاتی که هفت‌هشت دوره است، پرداخت شود؛ فراهانی، رییس شورای اصناف کشور نیز این توافق را چندی پیش در مسجد ملک‌ بازار در جمع پارچه‌فروشان قرائت کرد ولی مردم نپذیرفتند.

محمدحسین رحیمی با بیان این‌که توافق صورت گرفته به صورت کتبی اعلام شده است، گفت: اما با به تعویق افتادن اجرای مالیات بر ارزش افزوده تاکنون موافقت نشده است.

وی افزود: برای ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی نیز در ابتدا اعلام کردند که تا 15 تیر ماه فرصت هست، سپس تا 15 این ماه تمدید کردند و در نهایت چندی پیش اعلام شد که تا آخر شهریور ماه برای ارائه اظهارنامه‌ وقت هست.

رحیمی با تاکید بر این‌که بازار همچنان بسته است، درباره صحبت‌های حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصباحی‌مقدم نیز گفت: وی گفته بود که مغازه‌ها را باز کنند چرا که به نتیجه رسیده‌ایم؛ اما من نمی‌دانم چه نتیجه‌ای. درباره 2.5 درصد جریمه‌ها هم صحبت کردند که من اطلاعی از آن ندارم.

وی در پاسخ به گفته مصباحی مقدم که اظهار کرده در صورت بسته ماندن مغازه‌ها، پارچه‌فروشان با برخورد نیروی انتظامی مواجه‌ می‌شوند، گفت: اظهار نظر در این مورد در صلاحیت ما نیست.

یکی از اعضای هیات مدیره اتحادیه بنکداران پارچه تهران نیز در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این ادعا که عده‌ای در بازار شب‌نامه‌هایی پخش کرده‌اند تا اعتراض پارچه‌فروشان را به سمت خاصی هدایت کنند، گفت: خواسته‌های بنکداران پارچه در جلسات متعدد به صورت مفصل توضیح داده شده است ولی مسولان می‌گویند که بازار باز شود و پس از آن مذاکره شود.

علیرضا ادیب‌فر با تاکید بر این‌که راضی نیستیم ثانیه‌ای بازار بسته باشد گفت: می‌خواهیم که با مذاکره بازار باز شود.

وی با بیان این‌که با وقت خواسته شده توسط پارچه‌فروشان نیز موافقت نشده است، تصریح کرد: خواسته بودیم که اجرای مالیات بر ارزش افزوده سه سال به تعویق بیفتد نه این‌که مالیات ندهیم بلکه مالیات بر ارزش افزوده به صورت خود اظهاری پرداخت شود تا زمانی که بستر فراهم شود.

عضو هیات مدیره اتحادیه بنکداران پارچه با تاکید بر لزوم آموزش و آگاهی برای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: پارچه‌فروشان هنوز نمی‌دانند چقدر و چگونه باید مالیات بدهند، هنوز ماشین‌های لازم و فاکتور در مغاز‌ه‌ها نیست و فروشندگان نحوه محاسبه این مالیات را نمی‌دانند و آگاهی ندارند که نحوه محاسبه از سود است یا از کل مبلغ!

وی افزود:‌ باید کلاس برگزار شود؛ بازار سنتی است و هنوز پذیرش این را ندارد که زیر آمار و شفاف‌سازی به آن صورت برود. باید آگاهی داده شود.

ادیب‌فر تاکید کرد که بنکداران پارچه تا آخر شهریور ماه برای ارائه اظهارنامه‌ها وقت دارند اما توافق‌نامه صورت گرفته را منوط به باز کردن بازار دانستند.

وی با بیان این‌که به توافق نامه زمان داده شود تا به صورت کتبی اعلام کنیم گفت: همه به این نتیجه رسیدند که باید مالیات را بپردازند.

ادیب‌فر افزود: طاقه‌فروشان و بنکدار به صورت مستقل نیستند؛ هم طاقه‌فروش و هم بنکدار جزو رسته اتحادیه بنکداران پارچه هستند؛ عملی نیست که عده‌ای هم خرده فروش و هم طاقه‌فروش باشند، از سوی دیگر اگر طاقه‌فروش، خرده فروش شود باید مالیات بیشتری بپردازد. چرا که بنکداران پنج درصد مالیات می‌پردازند در حالی که خرده فروشان 12 درصد مالیات می‌پردازند در عین حال گفتیم که پارچه فروشان در صورت تمایل می‌توانند جواز خود را از عمده فروشی به خرده فروشی تغییر دهند.

مغازه بنکداران پارچه در بازار از روز نخست ماه مبارک رمضان در اعتراض به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده تعطیل است و این اعتراض همچنان ادامه دارد.

/39/39

کد خبر 169295

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
    0 0
    عجبا مگه خون اينها از بقيه ي اصناف رنگي تر- به نظر من دولت خيلي با اينها را اومده ديگه وقتشه يه اقدامه جدي هم براي پارچه فروش ها و هم براي طلا فروش ها انجام بده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین